Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 μμ 59 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε Mήπως τελικά δεν είναι ενεργοποιημένο στο beta το surround και να μου δουλεύει εμένα από τους PRO-G οδηγούς ψευδο-surround στα ακουστικά τα logitech. Έχω πακεταρισμένα τα πολυκάναλα ηχεία και βαριέμαι να δοκιμάσω, έχω απλά stereo spekers αυτή τη στιγμή πάνω. Στα ακουστικά (hyper-x, "7.1"), έχω surround, έστω και ατελές. Έχω, επιπλέον όμως, πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου, εφέ, πολύ ανώτερη αίσθηση της απόστασης (όχι όμως πάντα σωστή) κλπ. Στα ηχεία έχω σαφώς κατώτερη εμπειρία, και θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Δεν ξέρω τί δεν λειτουργεί ακριβώς. Έβαλα και παλιότερη έκδοση της κάρτας ήχου (ενσωματωμένη στη μητρική) και τώρα δοκιμάζω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στα ηχεία, να δω τί αποδίδει καλύτερα (αν...). 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε Είτε απλά γεράσαμε και δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές όπως παλιότερα με το 3 και το 4. Τα επόμενα δεν τα έχω καν. Το 2 εννοείς. 16 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εν τω μεταξύ ακόμα να επαναφέρουν το DLSS στην BETA. Παίζω σε 1440p native. Κλασσικά τερματίζει στα 120-130 fps, παραπάνω δεν πάει ότι ρυθμίσεις και να βάλω. Τι γίνεται ρε φίλε... Πρέπει να φταίνε οι drivers, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Η τελευταία ενημέρωση: 1
_Theo_ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:56 μμ 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Η τελευταία ενημέρωση: Ναι μόλις το διαπίστωσα, το διόρθωσαν.
wargasm Δημοσ. Παρασκευή στις 10:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:02 μμ Διαβάζω διάφορα σχετικά με το παιχνίδι. Συγκρίσεις με το 3 με το 4 κτλ. Δεν γίνεται να βγάλουν κλώνο αυτών, το έχουν αποδείξει και καλά κάνουν. Αν κολλάγαμε στο 3 και στο 4 δεν θα είχαμε το εξαιρετικό 1 και το τίμιο για εμένα V. κάτι hardline και κάτι 2042 είναι fillers και πρόχειρες αρπαχτές αντίστοιχα. Το 6 ακόμα και έτσι αν παραμείνει δομικά, και έχει μια κάποια ποικιλία χαρτών, τότε με καλή παρέα θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα περάσεις καλά. Εχει τη προοπτική 100% να περάσεις καλά αρκεί να τύχεις σε σέρβερ με άτομα που παίζουν σωστά ή να έχεις τη δική σου παρέα να μπαίνεις. 3,4,1 αν θες να παίξεις τα κατεβάζεις και παίζεις. Αν θες κάθε battlefield που βγαίνει να είναι ένα “map update” αυτών τότε απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται. Το παιχνίδι έχει προφανώς τις αδυναμίες του, αλλά είναι ήδη στη σωστή κατεύθυνση και αν προστεθούν χάρτες με ποικιλία και διορθωθούν κάποια θέματα τεχνικά είναι αρκετό να περάσει κάποιος ώρες σε αυτό και να το ευχαριστηθεί. Ετσι το αισθάνομαι. 3
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ (επεξεργασμένο) Το θεμα είναι πως το παιχνίδι δεν κρύβει αυτό που θέλει να πετύχει: να πάρει με το μέρος του τους Call of Duty bros. Ενώ θα έπρεπε να παραμείνει σχετικά αναλλοίωτη και σταθερή η ουσία - με κάποια μοντέρνα αισθητική πχ καλυτερα reload animations/ movement physics κλπ-, δείχνοντας τους μια ώριμη και φρέσκια (γι αυτους) εναλλακτική επιλογή. Οχι κατι σαν μείγμα CoDxBF. Είναι όμως απολύτως φυσικό όταν εδώ και 2 δεκαετίες αυτο το κοινό ενδόμυχα προσπαθει να προσελκύσει η ΕΑ ( θέλει κι αυτή κάτι σαν τα χρήματα που συσσωρεύονται στα ταμεία της Activision ). Kαι πόσο μάλλον τώρα που έφερε προγραμματιστές και άτομα σε υψηλές θέσεις που προηγουμένως δούλευαν στα παλιά Call of Duty. Eίναι η καλύτερη της ευκαιρία να εκπληρώσει επιτέλους την επιθυμία της. Εχει κάνει στην άκρη όλα τα αλλα προτζεκτς και τα ριχνει όλα εδώ. Πάντως το Conquest και γενικότερα όσα team based modes έπαιξα δε μου έδωσαν καθόλου την αίσθηση πώς η ομάδα παλεύει για έναν κοινό σκοπό. Αντε πες ελάχιστες φορές στο Domination που υπάρχει και στο Cod. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:14 μμ από 7nisiotis 3
wargasm Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 μμ (επεξεργασμένο) Δεν διαφωνώ. Ειναι ξεκάθαρο αυτό. Αλλα εταιρίες είναι, που λειτουργούν ανταγωνιστικά και ψάχνουν τρικ να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, ένα από αυτά είναι αυτό το blend. Δυστυχώς και για μένα και για σένα, (δεν έχω παίξει πραγματικά ποτέ cod γιατί τα βρίσκω "πλαστικά"). απλά ανέφερα πως το συγκεκριμένο bf το βρίσκω οκ, ή πολύ καλύτερο από τις προσδοκίες μου τέλος πάντων μετά το έκτρωμα (2042), που νιώθω ότι θα φάω χρόνο, και θα περάσω καλά καθώς πέρασα καλά και στη beta και χωρίς δίκη μου παρέα. σχετικα με το conquest που αναφέρεις πως η ομάδα δίνει την αίσθηση πως δεν παίζει για το objective, το ένιωσα και εγώ στα περισσότερα παιχνίδια που έπαιξα στη προηγούμενη beta, αλλα αυτό δυστυχώς δεν είναι πρόβλημα του παιχνιδιού, αλλά της κοινότητας. και λέω δυστυχώς γιατί αν ήταν του παιχνιδιού θα μπορούσε να διορθωθεί, το να κάνεις τον κόσμο όμως να παίζει «σωστά» το παιχνίδι εννοώντας τα objectives, την ομαδικότητα κτλ δεν ξέρω πως γίνεται να το κάνεις. Ολα αυτά καθαρά προσωπική οπτική. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:01 μμ από wargasm
noFEARgr Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ Το battlefield με τις περισσότερες πωλήσεις είναι το 1 . Και για τον περισσότερο κόσμο θεωρείται η κορύφωση της σειράς . Γιατί η ea αποφάσισε με κάθε επόμενο να απομακρύνεται όλο και περισσότερο δεν μπορώ να το καταλαβω .(Φυσικά δεν έχει και τον ταλέντο πλέον να βγάλει κάτι αντίστοιχο ) Νούμερα το cod δεν πρόκειται να πιάσει ποτέ , ας έκανε focus σε αυτούς που θέλουν battlefield. Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα ... 2
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 11:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:36 μμ knockback feature from bf v - αυτό ταιριάζει μαζί με τωρινό shockwave effect
7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 04:52 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:52 πμ Από τα aspects εκείνου του παιχνιδιού που με έκαναν τότε να το αγοράσω. 1
denz Δημοσ. Σάββατο στις 12:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:14 μμ Λίγα πράγματα για την beta από τη δική μου οπτική: Θα ήθελα να έχω peek ακόμα και όταν δεν είμαι κολλητά πίσω από κάποιο εμπόδιο ή γωνία. Γενικά να μπορώ να κοντρολλάρω την κίνηση πιο ελεύθερα και να μην είναι τόσο γρήγορη, ειδικά όταν τρέχεις. Παίζοντας PUBG στο καπάκι, το gunplay μου φαίνεται καλύτερο. Το TTK, θεωρώ, ότι πρέπει να το μειώσουν. Σε αρκετές στιγμές, για να κάνεις knock τον αντίπαλο χρειάζεται μισός γεμιστήρας. Εν αντιθέσει, τα one-shots με το shotgun του assault είναι fun και απολαυστικά αν και θα νερφαριστεί από ότι γράφουν. Επιπλέον, το chaotic environment θα πρέπει να βρουν τρόπο να το ελαττώσουν, ειδικά στα μικρά maps. Νομίζω ότι η ταχύτητα στα πάντα θα πρέπει να πέσει ένα δύο κλικς κάτω. Τέλος, με AMD GPU καπάρει στα 144 hz με FSR / XeSS; Γενικά, το περίμενα πιο smooth αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα στο official release.
_Theo_ Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Παίδες χρησιμοποιείτε το Frame Generation; Είναι ο μόνος τρόπος να έχω πολλά καρέ. Αν το έχω κλειστό φτάνει το πολύ 110-120.
kti23 Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 μμ Εγω ανεφερα νωριτερα οτι μιλαμε για Cod- like παιχνιδι μιας και οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες. Οι χαρτες αντικατοπτριζουν την κατευθυνση που θελουν να παρει. Σιγουρα δεν προκειται για περιπτωση 2042 αλλα δεν εχει το Battlefield χαος οταν εχεις δυο Abrams στο Καιρο να ανταλλασουν βληματα στα 10 μετρα αποσταση. Θα δουμε στο release. 1
sistah Δημοσ. Σάββατο στις 03:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:30 μμ 2 hours ago, _Theo_ said: Παίδες χρησιμοποιείτε το Frame Generation; Είναι ο μόνος τρόπος να έχω πολλά καρέ. Αν το έχω κλειστό φτάνει το πολύ 110-120. Οχι γιατι αυξανει αρκετα το input lag. Αυτη η τεχνολογια εξυπηρετει καλυτερα τους single player τιτλους. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. χθες στις 03:35 πμ Moderators Δημοσ. χθες στις 03:35 πμ Όταν βλέπεις την virtual ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια σου. Spoiler 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα