aetos1988 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:28 μμ 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Κανονικά έπρεπε να έχουν push-αρει λίγο τα γραφικά με κάνα path-tracing. Το "4Κ και uncapped framerate" δεν θα έπρεπε να αναφέρεται, είναι αυτονόητο.. Υπερβολικό το pt σε multi-player 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 μμ Έχει και campaign το παιχνίδι, ας έβαζαν PT μόνο εκεί. Τα BF γενικά push-αραν για γραφικά, μέχρι και το BF1 που ακόμα δείχνει μαμάτο λόγω photogrammetry. Αν είναι να μπει μπουρδο-RT όπως έχει το BF V ή το 2042 καλύτερα να μην βάλετε καθόλου.
pip1908 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 μμ Αν είναι έξυπνοι κ το παιχνίδι βγει καλό (που είναι υπερβολικά πολύ πιθανό) κ δώσουν ένα καλό free br!! κατά τη γνώμη μου, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει διάρκεια κ ίσως θα μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα battlefield.
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 πμ Ωραίο το νέο τρέιλερ. Εδειξε αρκετά πλάνα από τα 'μεγάλα maps' (Gulf of Oman αισθητικής αυτό με τις πυραμίδες), είχε καλό ρυθμό, αύρα Modern Warfare και edit παλιάς εποχής Bf. Αν και τα callouts εξακολουθούν να ειναι της τωρινής εποχής δυστυχώς.
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 06:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:49 πμ ΩΩΩΠΑ μακάρι να επιστρέψει η απογείωση εκ του εδάφους 2
whiteman7 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:56 πμ Electronic Arts and Ripple Effect have revealed the full system requirements for Battlefield 6 on PC and confirmed that the game will not support ray tracing neither at the start nor in the future. The developers stated that the main goal is maximum productivity and deep engine optimization for a wide range of configurations. Instead RT The team focused on improved lighting technologies, support 4K resolutions, unlimited frame rate, ultra-wide format and over 600 graphics settings 6
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:29 μμ Το 1ο μόουντ για σήμερα (αλλάζει κάθε 30'), ένα πορταλοειδές/ελεύθερης σχεδίασης, φρίκη. 1
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:46 μμ Πάει το δούλεμα σύννεφο. Αν θέλουν να δείξουν ότι ο σερβερ μπράουζερ δεν λειτουργεί, τα κατάφεραν. 2
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:09 μμ Απογοήτευση σήμερα. Ενώ είχε πολλά νέα πράγματα (δύο "μεγάλους" χάρτες, νέα οχήματα/πετούμενα/υποκλάσεις/όπλα), ήταν πολύ άσχημα στημένο. Τα φίλτρα στην αναζήτηση μπλόκαραν τα πάντα και δεν έβγαζε τίποτα, οπότε ήταν άχρηστα. Ενώ σε άφηνε να φτιάξεις κάστομ ρυθμίσεις για να κάνεις χοστ, απλά κανείς δεν μπορούσε να μπει. Έπαιξα 3 φορές το πορταλοειδές χαζόπραμα, 0. Μία φορά την κοιλάδα, καλούτσικη είναι, αλλά όλες οι βάσεις είναι μαζεμένες, το ίδιο "λάθος" (γιατί μια χαρά ξέρουν τί κάνουν) πάντα. Την θύελλα φωτιάς, την πετσόκοψαν όπως την Iwo-Jima στο 2042. Όλα μίκρυναν, όλα έγιναν πιο κοντινά, όλα μαζεύτηκαν. Ναι, απογειώνεσαι από το έδαφος με τα αερόπλανα (όπως και στην κοιλάδα). Ο ήχος πολύ καλύτερος από ότι στην open beta (στα ηχεία, στο 5.1), αλλά κάποια μικροθέματα τα έχει. Τα γραφικά, δεν τα κατάλαβα. Δεν μπόρεσα να αντιληφθώ κάποια διαφορά σε σχέση με πριν, κι ενώ τερμάτισα σχεδόν τα πάντα σε σχέση με την open (και στα παραπάνω επίπεδα που άνοιξαν), καλύτερα fps είχα, αλλά χωρίς να δω κάτι καλύτερο σαν εικόνα. Ίσα-ίσα, κάποιες υφές από κοντά ήταν απογοητευτικές, παρά το ότι άνοιξαν δύο επιπλέον επίπεδα. Επίσης, είναι το 1ο BF (και ένα από τα ελάχιστα παιγνίδια ever) στο οποίο δυσκολεύομαι τόσο πολύ να παραμετροποιήσω την κίνησή μου. Στα defaults όλα αργά/βαριά/νωχελικά. Αν ανεβάσω ευαισθησία, σα να μην υπάρχει συνέπεια. Κάποιες κινήσεις είναι πιο γρήγορες/στρωτές, κάποιες άλλες δυο κλικ κάτω, κάποιες ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Η ίδια η κίνηση βελτιώνεται κάπως από έκδοση σε έκδοση, αλλά ακόμα φαίνεται περίεργη, ατσούμπαλη, τόσο για τον χαρακτήρα σου, όσο και για άλλους που βλέπεις). Χωρίς ένδειξη Ping και με το cross-play, καλή τύχη απέναντι στα κονσολόπαιδα. 4 4
Grisos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 μμ 30 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Απογοήτευση σήμερα. Ενώ είχε πολλά νέα πράγματα (δύο "μεγάλους" χάρτες, νέα οχήματα/πετούμενα/υποκλάσεις/όπλα), ήταν πολύ άσχημα στημένο. Τα φίλτρα στην αναζήτηση μπλόκαραν τα πάντα και δεν έβγαζε τίποτα, οπότε ήταν άχρηστα. Ενώ σε άφηνε να φτιάξεις κάστομ ρυθμίσεις για να κάνεις χοστ, απλά κανείς δεν μπορούσε να μπει. Έπαιξα 3 φορές το πορταλοειδές χαζόπραμα, 0. Μία φορά την κοιλάδα, καλούτσικη είναι, αλλά όλες οι βάσεις είναι μαζεμένες, το ίδιο "λάθος" (γιατί μια χαρά ξέρουν τί κάνουν) πάντα. Την θύελλα φωτιάς, την πετσόκοψαν όπως την Iwo-Jima στο 2042. Όλα μίκρυναν, όλα έγιναν πιο κοντινά, όλα μαζεύτηκαν. Ναι, απογειώνεσαι από το έδαφος με τα αερόπλανα (όπως και στην κοιλάδα). Ο ήχος πολύ καλύτερος από ότι στην open beta (στα ηχεία, στο 5.1), αλλά κάποια μικροθέματα τα έχει. Τα γραφικά, δεν τα κατάλαβα. Δεν μπόρεσα να αντιληφθώ κάποια διαφορά σε σχέση με πριν, κι ενώ τερμάτισα σχεδόν τα πάντα σε σχέση με την open (και στα παραπάνω επίπεδα που άνοιξαν), καλύτερα fps είχα, αλλά χωρίς να δω κάτι καλύτερο σαν εικόνα. Ίσα-ίσα, κάποιες υφές από κοντά ήταν απογοητευτικές, παρά το ότι άνοιξαν δύο επιπλέον επίπεδα. Επίσης, είναι το 1ο BF (και ένα από τα ελάχιστα παιγνίδια ever) στο οποίο δυσκολεύομαι τόσο πολύ να παραμετροποιήσω την κίνησή μου. Στα defaults όλα αργά/βαριά/νωχελικά. Αν ανεβάσω ευαισθησία, σα να μην υπάρχει συνέπεια. Κάποιες κινήσεις είναι πιο γρήγορες/στρωτές, κάποιες άλλες δυο κλικ κάτω, κάποιες ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Η ίδια η κίνηση βελτιώνεται κάπως από έκδοση σε έκδοση, αλλά ακόμα φαίνεται περίεργη, ατσούμπαλη, τόσο για τον χαρακτήρα σου, όσο και για άλλους που βλέπεις). Χωρίς ένδειξη Ping και με το cross-play, καλή τύχη απέναντι στα κονσολόπαιδα. Ωραίος, ευχαριστούμε! 1
just getting started Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 μμ Κάτσε, είναι cross play ο τίτλος ? Δεν είναι άδικο για τις κονσόλες? Ή βασικά, ανάλογα το aim assist που έχουν τα controllers, θεωρητικά μπορεί να είναι άδικο για τους m+k players? Επίσης, όντως πολύ σπαστικό να μην έχει ένδειξη ping. Έστω για τον εαυτό μου, θέλω να το βλέπω, να ξέρω σε τι σκατά σέρβερ μπαίνω, ή αν έχει θέμα η σύνδεση μου.
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:39 μμ 20 λεπτά πριν, just getting started είπε Κάτσε, είναι cross play ο τίτλος ? Δεν είναι άδικο για τις κονσόλες? Ή βασικά, ανάλογα το aim assist που έχουν τα controllers, θεωρητικά μπορεί να είναι άδικο για τους m+k players? Επίσης, όντως πολύ σπαστικό να μην έχει ένδειξη ping. Έστω για τον εαυτό μου, θέλω να το βλέπω, να ξέρω σε τι σκατά σέρβερ μπαίνω, ή αν έχει θέμα η σύνδεση μου. Στη συγκεκριμένη έκδοση δοκιμής, το κρος είναι υποχρεωτικό, οπότε τρώμε καλά. Βλέπεις πινγκ στον σερβερ μπράουζερ (αλλά ποτέ δεν κατάφερα να μπω από εκεί). Από τον κανονικό τρόπο, δεν βλέπεις τίποτα, για κανέναν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα