Psycho_Warhead Δημοσ. Σάββατο στις 12:21 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 12:21 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, just getting started είπε Κάτσε, είναι cross play ο τίτλος ? Δεν είναι άδικο για τις κονσόλες? Ή βασικά, ανάλογα το aim assist που έχουν τα controllers, θεωρητικά μπορεί να είναι άδικο για τους m+k players? Επίσης, όντως πολύ σπαστικό να μην έχει ένδειξη ping. Έστω για τον εαυτό μου, θέλω να το βλέπω, να ξέρω σε τι σκατά σέρβερ μπαίνω, ή αν έχει θέμα η σύνδεση μου. Στο CoD το πλεονέκτημα το έχουν οι controllerάδες λόγω aim assist, και ειδικά όσοι παίζουν με controller σε PC με 300FPS(Streamers). Στο BF δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα γιατί δεν έχει slides/cancel slides, τόσο γρήγορο movement κλπ. Για το ping ναι, πρέπει να φαίνεται, είναι βασικά πράγματα αυτά. Στο 2042 το είχαν τερματίσει και αρχικά δεν είχε ούτε kills/deaths, lol. Πάντως το movement στο CoD εξακολουθεί να μ' αρέσει περισσότερο, νιώθεις καλύτερα τον έλεγχο του χαρακτήρα και αυτό ξεκίνησε με το MW2019. Στο BF6 το νιώθεις σα να υπάρχει input lag, το βλέπω στο reddit ότι το αναφέρουν κι' άλλοι αυτό.. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:23 πμ από Psycho_Warhead 1 1
Πέτρος Δημοσ. Σάββατο στις 12:41 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:41 πμ 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο BF δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα γιατί δεν έχει slides Έχει, και υπάρχει ξεκάθαρη εκμετάλλευση.
Psycho_Warhead Δημοσ. Σάββατο στις 01:15 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:15 πμ 33 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έχει, και υπάρχει ξεκάθαρη εκμετάλλευση. Δεν δίνει πλεονέκτημα στο fight στο BF, καμία σχέση με του CoD που μπορεί να κουνιέται σαν φουτανίτσα ο αντίπαλος και να ''γλιστράει'' από 'δω και από 'κει..
starmanwarz Δημοσ. Σάββατο στις 05:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:44 πμ Μπορεις να δεις Ping, ειναι καπου θαμμενο στις ρυθμισεις. 2
Πέτρος Δημοσ. Σάββατο στις 08:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:44 πμ 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν δίνει πλεονέκτημα στο fight στο BF, καμία σχέση με του CoD που μπορεί να κουνιέται σαν φουτανίτσα ο αντίπαλος και να ''γλιστράει'' από 'δω και από 'κει.. Έχεις παίξει άλλη έκδοση, με διαφορετικό τρόπο υλοποίησης. Χτες, πολύ συγκεκριμένοι παίκτες έκαναν μόνιμα το ίδιο πράγμα. Με το που έβγαιναν από γωνίες/καλύψεις (μόνιμα τρέχοντας), βάραγαν slide. Αν τυχόν ήσουν εκεί, είχες τεράστιο handicap, όπως λειτουργούσε. Θύμισε τον πρώτο καιρό του dolphin dive στο 2. Μπορεί να μην είναι τόσο χοντρό όσο σε cod, δεν ξέρω, αλλά βαρέθηκα χτες να το αντιμετωπίζω (ανεπιτυχώς, γενικά). 2 ώρες πριν, starmanwarz είπε Μπορεις να δεις Ping, ειναι καπου θαμμενο στις ρυθμισεις. Νέα, αλλά γεμίζει την οθόνη με άχρηστες πληροφορίες. Εννοείται δεν βλέπεις των αντιπάλων κλπ.
xartemporas Δημοσ. Σάββατο στις 12:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:01 μμ Δεν έχω παίξει το game, μου έκανε εντύπωση αυτό.. 1
St4lker Δημοσ. Σάββατο στις 12:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:05 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Νέα, αλλά γεμίζει την οθόνη με άχρηστες πληροφορίες. Εννοείται δεν βλέπεις των αντιπάλων κλπ. Εσύ λες το προσωπικο. Έχει μια ρύθμιση που σου εμφανίζει το PING για όλους οταν κοιτας το Scoreboard (ΤΑΒ). Όντως καπου θαμμένο στις ρυθμίσεις είναι, κατι σαν 'latency' EDIT: βρήκα screenshot Επεξ/σία Σάββατο στις 12:09 μμ από St4lker 2 1
vassilis018 Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ 23 minutes ago, St4lker said: Εσύ λες το προσωπικο. Έχει μια ρύθμιση που σου εμφανίζει το PING για όλους οταν κοιτας το Scoreboard (ΤΑΒ). Όντως καπου θαμμένο στις ρυθμίσεις είναι, κατι σαν 'latency' EDIT: βρήκα screenshot 4 ms ping έχει ο άλλος. Στο διπλανό δωμάτιο είναι ο σέρβερ? 2
Parapas Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 μμ 27 minutes ago, vassilis018 said: 4 ms ping έχει ο άλλος. Στο διπλανό δωμάτιο είναι ο σέρβερ? Άμα έχεις fiber και είσαι στην ίδια χώρα με το server δεν είναι απίθανο αυτό το ping
Πέτρος Δημοσ. Σάββατο στις 01:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:32 μμ 1 ώρα πριν, St4lker είπε Εσύ λες το προσωπικο. Έχει μια ρύθμιση που σου εμφανίζει το PING για όλους οταν κοιτας το Scoreboard (ΤΑΒ). Όντως καπου θαμμένο στις ρυθμίσεις είναι, κατι σαν 'latency' EDIT: βρήκα screenshot Στη Labs έκδοση αυτό? Πρέπει να το ξανακοιτάξω. Είναι μπάχαλο το μενού ρυθμίσεων.
starmanwarz Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Πέτρος said: Στη Labs έκδοση αυτό? Πρέπει να το ξανακοιτάξω. Είναι μπάχαλο το μενού ρυθμίσεων. Εγω το βρηκα στο Open beta client. To μενου ειναι τρα-γι-κο. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:38 μμ από starmanwarz
Πέτρος Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 μμ 4 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Εγω το βρηκα στο Open beta client. To μενου ειναι τρα-γι-κο. Η open είχε. Η labs άλλα τα έχει, άλλα όχι, έχει και κάποια που δεν έχει η open κλπ.
cpttony Δημοσ. Σάββατο στις 04:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:45 μμ Είχε στη Beta τους άλλους με Thermobaric GL, τώρα και αυτό Και όποιος ενδιαφέρεται για τέτοια
vassilis018 Δημοσ. Σάββατο στις 08:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:17 μμ 7 hours ago, Parapas said: Άμα έχεις fiber και είσαι στην ίδια χώρα με το server δεν είναι απίθανο αυτό το ping κοίτα και εγώ στο 2042 παίζω, με 29-32 ms δεν έχω παράπονο. Ας ελπίζουμε ότι στο BF6 θα έχω το ίδιο ping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα