Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Απ’ τα προτερήματα του να ξυπνά κανείς στις 5+ το πρωί: ησυχία, καθαρό μυαλό, χρόνος για σένα. (σας το πα ότι θα το βρω φθηνά - και το βρήκα)

Image

αντί να ξυπνάς και να μου λες καλημέρα, κάθεσαι και αγοράζεις βίντεο γκέημς;

Πάλι με την intel θα μπλέξουμε ρε; Δε θυμάσαι με το mw2 τί πέρασα; Κοντά 1 μήνα έκανα να πάρω το κλειδί!

Steam Ινδίας 38€!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με ΦΘΗΝΑ EBAY INTEL PROMO KEYS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ REGION. Σιγουρευτείτε πως ειναι από Ευρωπαϊκή χώρα κι όχι εκτός. ΔΕΝ είναι GLOBAL. Να ναι καλά το παλικάρι γιατί την πάτησα μου έκανε refund. Screenshot 2025-09-03 230035.png

Screenshot2025-09-03232359.png.fcef0c4c92a4b625c8c62469a1862252.png

On 03/09/2025 at 07:35, 7nisiotis said:

Απ’ τα προτερήματα του να ξυπνά κανείς στις 5+ το πρωί: ησυχία, καθαρό μυαλό, χρόνος για σένα. (σας το πα ότι θα το βρω φθηνά - και το βρήκα)

Image

Διαβάζω πώς τρέχει κάποιου είδους αλγόριθμος (ή κάτι παρόμοιο script) που ανιχνεύει και περνάει και πέρα από το VPN. Δοκιμάστηκαν τόσο επί πληρωμή (NORD), όσο και δωρεάν (Urban VPN). Αυτή η αλλαγή λέει πως ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούλιο. Δεν ήταν έτσι όταν είχαμε αγοράσει το Modern Warfare II (2022) με τον @xtrmsnpr Τώρα αυτό διαβάζω σε διάφορα θέματα στο reddit. 

Πιο πολύ για ενημέρωση σας το γράφω , μην πάρω κι άλλον στο λαιμό μου (πήρα 3-4 παιδιά χωρίς να το θέλω ο άχαρος. Ψωνίσαμε από τον ίδιο πωλητή - αυτός στα 25+ευρώ - ευτυχώς τους ενημέρωσα πριν λίγο).

Συγνώμη και πάλι. Δεν ήξερα πως είχε αλλάξει η διαδικασία από την μεριά της Intel. 

Ευχαριστώ και τον Γιώργο @Arkin για την προσπάθεια του και τον χρόνο του. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, 7nisiotis said:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Να ναι καλά το παλικάρι γιατί την πάτησα μου έκανε refund. ΔΕΙΤΕ ΤΟ REGION. ΔΕΝ είναι GLOBAL. Screenshot 2025-09-03 230035.png

Screenshot2025-09-03232359.png.fcef0c4c92a4b625c8c62469a1862252.png

Διαβάζω πώς τρέχει κάποιου είδους αλγόριθμος (ή κάτι παρόμοιο script) που ανιχνεύει και περνάει και πέρα από το VPN. Δοκιμάστηκαν τόσο επί πληρωμή (NORD), όσο και δωρεάν (Urban VPN). Αυτή η αλλαγή λέει πως ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούλιο. Δεν ήταν έτσι όταν είχαμε αγοράσει το Modern Warfare II (2022) με τον @xtrmsnpr Τώρα αυτό διαβάζω σε διάφορα θέματα στο reddit. 

Πιο πολύ για ενημέρωση σας το γράφω , μην πάρω κι άλλον στο λαιμό μου (πήρα 3-4 παιδιά χωρίς να το θέλω ο άχαρος. Ψωνίσαμε από τον ίδιο πωλητή - αυτός στα 25+ευρώ - ευτυχώς τους ενημέρωσα πριν λίγο).

Συγνώμη και πάλι. Δεν ήξερα πως είχε αλλάξει η διαδικασία από την μεριά της Intel. 

Ευχαριστώ και τον Γιώργο @Arkin για την προσπάθεια του και τον χρόνο του. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. 

KΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ 😛 Nα μάθετε να δίνεται λεφτά στην τριςμέγιστη ΕΑ, τζαμπατζήδες Ελληναράδες :P 

• Haha 2
Δημοσ.
51 minutes ago, vassilis018 said:

KΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ 😛 Nα μάθετε να δίνεται λεφτά στην τριςμέγιστη ΕΑ, τζαμπατζήδες Ελληναράδες :P 

Ειμαστε φραγκοkillers :P

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, 7nisiotis said:

Ειμαστε φραγκοkillers :P

δεν λες καλύτερα, ότι το πρωί που σηκώθηκες με καθαρό μυαλό, χρόνος για σένα, ησυχία, Και 2 κιλά τσίμπλα στο κάθε μάτι  έβλεπες ότι να ναι :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 04/09/2025 at 03:31, vassilis018 said:

δεν λες καλύτερα, ότι το πρωί που σηκώθηκες με καθαρό μυαλό, χρόνος για σένα, ησυχία, Και 2 κιλά τσίμπλα στο κάθε μάτι  έβλεπες ότι να ναι :P 

Ο "πονηρός" αυτός φταίει που δε το έγραφε:P. Τέλος πάντων. Θα βρούμε την άκρη. Το πρόσθεσε ΠΛΕΟΝ και στη περιγραφή. 

Πανω από 40 δε δίνω. Γιατί ;

Θέλω να περιορίσω το ρίσκο σε περίπτωση που τελικά το παιχνίδι δεν μου αρέσει όσο περιμένω.dexter-doakes.gif

ΑΝ και γενικοτερα αυτό είναι το ταβάνι μου για αγορές digital παιχνιδιών-αδειών. 

Οσο μπορέσω ομως θα δίνω feedback με σκοπό να επιστρέψει στις καλές εποχές η σειρά.  

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Στις 27/7/2025 στις 4:41 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

Ας διαδώσουμε μια φήμη, γιατί όχι, στο ίντερνετ είμαστε εξάλλου 

ελεγες κατι μεγαλε? ...αλλη φορα τον καθηγητη θα τον ακους

• Sad 1
Δημοσ.

Απλα περιμένεις 1 μηνα από το release και εχει πέσει στα 35-40 ευρώ στα κλειδαδικα.
Extra bonus: εχεις γλυτώσει τον χαμό των πρώτων ημερών και τα μεγάλα bugs.

• Like 3
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

Η μισή φάση είναι τα πρώτα μεγάλα bugs / early balance. :D
Όπως στο BF2 (Battlefield 2, όχι Battlefront 2) που το Blackhawk έλιωνε squads με τα miniguns που είχαν ευστοχία ακτίνας laser + έκαναν και splash damage.

• Haha 2
Δημοσ.

Πάλι τεστακι 2ωρο σήμερα, η ενημέρωση ήρθε πριν μια ώρα. 

Περίεργο μου φαίνεται, κάποια στιγμή χτες (ή προχτές) έσκασε ειδοποίηση για "creators" τεστ, σε εντελώς κουλή ώρα, εκείνη την ίδια μέρα (έπεφτε ξημερώματα, εδώ).

Αναβάθμιση η έκδοση μέσα στην εβδομάδα δεν έχει πάρει, δεν ελπίζω σε πολλά. 

Η γκρίνια για το πετσόκομμα της Firestorm, στο disc, είναι ασταμάτητη.

Βέβαια, κάπου εκεί πετάγονται τα κονσολόπαιδα και λένε ότι "Μα, μεγάλωσε κιόλας ο χάρτης, βάλανε παραπάνω βάσεις/σημαίες" (αφού στις τότε εκδόσεις για χβοχ ήταν όντως με 3 μόνο) και πέφτει το γέλιο της αρκούδας. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...