vassilis018 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 hour ago, xtrmsnpr said: @7nisiotis πες του φακίρη των Επτανήσων!, πες του να μαθαίνει! ----------------- Καλά ρε ιερόσυλοι, περιμένετε να παίξετε BR από το bf? Είστε με τα καλά σας; Μακάρι η dice να το κλείσει μια και καλή το ip με αυτά που διαβάζω. Δεν σας αξίζει καλό BF! δεν θέλει να δώσει τόσα. Το πολύ 30-40 ευρώ είχε αναφέρει. Μακάρι να μην βγάλουν BR γιατί θα χαλάσει το core game.
7nisiotis Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 hour ago, vassilis018 said: δεν θέλει να δώσει τόσα. Το πολύ 30-40 ευρώ είχε αναφέρει. Μακάρι να μην βγάλουν BR γιατί θα χαλάσει το core game. ΚΑΙ BR ρε μούτρα! intense & competitive mode θέλω. ΔΩΡΕΑΝ θα ναι, ξεχωριστά φτιάχνεται, από άλλη ομάδα, σε διαφορετικό launcher. Κανένα πρόβλημα.
Πέτρος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες To ΒR δοκιμάζουμε σήμερα. Ότι προλάβω 8-9, μετά έχει Εθνική. 2
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 7 ώρες πριν, vassilis018 είπε δεν θέλει να δώσει τόσα. Το πολύ 30-40 ευρώ είχε αναφέρει. Μακάρι να μην βγάλουν BR γιατί θα χαλάσει το core game. Το ξέρω, σε εσένα να σου πει πως θα το πάρει θέλω ο φακίρης. 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε ΚΑΙ BR ρε μούτρα! intense & competitive mode θέλω. ΔΩΡΕΑΝ θα ναι, ξεχωριστά φτιάχνεται, από άλλη ομάδα, σε διαφορετικό launcher. Κανένα πρόβλημα. Μακάρι να κοστίζει διπλάσια από το base game 🙂↕️ 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε To ΒR δοκιμάζουμε σήμερα. Ότι προλάβω 8-9, μετά έχει Εθνική. Μπες σε μουντ μπασκετάκι και άσε τις σαπίλες! 1
Grisos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 31 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το ξέρω, σε εσένα να σου πει πως θα το πάρει θέλω ο φακίρης. Μακάρι να κοστίζει διπλάσια από το base game 🙂↕️ Μπες σε μουντ μπασκετάκι και άσε τις σαπίλες! Κατσε μη μπει μετά και τα #^_μησει ολα στο BR από τα νεύρα του.
Πέτρος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, Grisos είπε Κατσε μη μπει μετά και τα #^_μησει ολα στο BR από τα νεύρα του. Θα έχει τελειώσει η δοκιμαστική, 8-10 είναι πάντα.
vassilis018 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 hours ago, xtrmsnpr said: Το ξέρω, σε εσένα να σου πει πως θα το πάρει θέλω ο φακίρης. Μακάρι να κοστίζει διπλάσια από το base game 🙂↕️ Μπες σε μουντ μπασκετάκι και άσε τις σαπίλες! εγώ έχω EA play Pro, οπότε το παιχνίδι υπάρχει στο library μου. Αν ήταν ο φακίρης έξυπνος θα πατούσε συμμετοχή στο στριμ μου που δίνω κλειδιά για το BF6. Mπορεί να είναι τυχερός, αλλά προτιμάει την πρωινή δροσούλα, με καθαρό μυαλό και τα 2 κιλά τσίμπλα στο κάθε μάτι για να κάνει παραγγελία ότι να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα