xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 02:45 πμ Δημοσ. χθες στις 02:45 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Που πήγε το vertical recoil? Τέρμα ευθύβολο είναι το umg40! Μέχρι και το rpg7v2 δε σηκώνεται ούτε εκατοστό. Μου φαίνεται για μπέμπηδες ετοιμάζουν παιχνίδι! Η collectors edition θα έχει πιπίλες μέσα; Πρέπει να παίξετε κάνα αντρικό παιχνίδι, όπως αυτά που παίζουν οι αντρικοί άντρες, βλέπε cod, για να δείτε όπλα! 4 ώρες πριν, Grisos είπε Άντε και μερικά από τον Stodeh (captures δικά όχι live), με σχολιασμό κλασικά. Εν τω μεταξύ ακόμα και του 2042 το killcam ήταν πολύ καλύτερο από το "it's not a bug it's a feature" που έχουμε εδώ. Λες και τελειώσαν ξαφνικά τα λεφτά και το αφήσανε μισοτελειωμένο. Ούτε τούτος έχει verical recoil! πιπίλες και πάνες θα έχει η collectors edition! H βασική έκδοση θα έχει ένα γιογιό και η deluxe θα έχει μια κουδουνίστρα μαζί! Επεξ/σία χθες στις 02:49 πμ από xtrmsnpr 2
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 08:24 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:24 πμ Μήπως είναι τίγκα στα attatchments και τα όπλα έχουν γίνει ''meta'' και ''laser beams'' ? 1
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Χμ, φαίνεται πως βελτίωσαν αρκετά τα flying mechanics του ελικοπτέρου. Στην beta ήταν κάτι που έμοιαζε με ιπτάμενο βαρέλι. 5 hours ago, xtrmsnpr said: vertical recoil Σε κάποια όπλα το recoil είναι σχεδόν ανύπαρκτο ακόμα και στοκαδούρα. Δες το ΑΚ εδώ ας πούμε: Πάντως δείχνει αρκετά βελτιωμένο συνολικά το game.
Πέτρος Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Είχε χτες το μεσημεροαπόγευμα (4-6) μια "dev playtest session", ήμουν εκτός. Σήμερα θα μάθουμε τί ισχύει για αύριο και το πιθανό 4ωρο. 1
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Ρε συ @Πέτρος πες τους κει χάμω να φτιάξουν το ρικόιλ να ούμε, κοντεύουμε να τρελαθούμε! 1
cpttony Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Στις 16/9/2025 στις 10:47 ΜΜ, Πέτρος είπε Τί, διαμαρτυρονται τα έρποντα ότι παραφαίνονται οι διοπτρες τους? Όξω ρε! Υπήρχαν περιπτώσεις, επειδή ήταν τόσο έντονο/δυνατό, δεν έβλεπες το κεφάλι του sniper Στις 17/9/2025 στις 12:24 ΜΜ, Πέτρος είπε Btw, τις τελευταίες δύο εβδομάδες που χαζολογάω στο 2042 γίνεται της κακομοίρας από packet loss, lag, rubber-banding κλπ. Δεν είναι μόνο δικό μου θέμα (γραμμής, εσ. δικτύου κλπ), γιατί όταν ξεκινά η ιστορία, πέφτουν αντίστοιχα αναφορές κι από άλλους στον server. [...] Έχω παρατηρήσει 2 χάρτες έχουν συνεχώς θέμα, οι υπόλοιποι όχι πάντα.
Πέτρος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 19 λεπτά πριν, cpttony είπε Υπήρχαν περιπτώσεις, επειδή ήταν τόσο έντονο/δυνατό, δεν έβλεπες το κεφάλι του sniper Κανένα πρόβλημα, απλά σημαδεύεις στη λάμψη με το κανόνι του ΜΒΤ. 19 λεπτά πριν, cpttony είπε Έχω παρατηρήσει 2 χάρτες έχουν συνεχώς θέμα, οι υπόλοιποι όχι πάντα. Θα το προσέξω λίγο παραπάνω, αν όντως είναι και σε ποιούς. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 12 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 12 ώρες Sniper Rifle -> Press B to rangefind -> κέντραρε εχθρό: Profit. Έγραψε 619 μέτρα kill για πλάκα. Καλή φάση ότι το adrenaline shot του assault δεν "βλέπει" εχθρούς κοντά πια, αλλά δίνει το boost και στους γύρω squadmates.
cpttony Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 42 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Sniper Rifle -> Press B to rangefind -> κέντραρε εχθρό: Profit. Έγραψε 619 μέτρα kill για πλάκα. Μου θύμισε αυτό που είχες πει. Spoiler Στις 30/7/2025 στις 3:51 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι έβαλαν κυκλάκι να δείχνει πού θα πέσουν. Ίδια λογική
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 12 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 12 ώρες 10 λεπτά πριν, cpttony είπε Μου θύμισε αυτό που είχες πει. Απόκρυψη περιεχομένων Ίδια λογική Και πάλι μπορείς να αστοχήσεις με τις βόμβες όμως γιατί πετάς γρήγορα, όχι απλά, "στόχος εδώ, κλικ, headshot". Ok, πρέπει και να μην κουνηθεί, αλλά γίνεται πολλές φορές αυτό.
cpttony Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 7 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Και πάλι μπορείς να αστοχήσεις με τις βόμβες όμως γιατί πετάς γρήγορα, όχι απλά, "στόχος εδώ, κλικ, headshot". Ok, πρέπει και να μην κουνηθεί, αλλά γίνεται πολλές φορές αυτό. Δεκτό. Και τα δύο ιδανικά δε θα τα ήθελα προσωπικά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες Πάντως κάνουν αλλαγές, δείχνουν να ακούνε το feedback. 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 40 minutes ago, Psycho_Warhead said: Πάντως κάνουν αλλαγές, δείχνουν να ακούνε το feedback. reddit διαβάζουν "μονο" λέει (1η τους επιλογή)
Πέτρος Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Πάλι 2ωρο αύριο, στη συνηθισμένη ώρα, πάλι BR. Meh... 1
Grisos Δημοσ. πριν από 25 λεπτά Δημοσ. πριν από 25 λεπτά 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πάντως κάνουν αλλαγές, δείχνουν να ακούνε το feedback. Κάνουν μεν, απλά σε κάποια δεν δείχνουν να αλλάζουν τακτική. Φτιάξανε και το heli btw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα