_Theo_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, aetos1988 είπε Για multiplayer παιχνίδι δεν τα λες και μέτρια γραφικά. Στην beta που έπαιξα μια χαρά μου φάνηκαν. Άμα δεν έχουν RT είναι μέτρια.😁
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δεν εκπλήσσομαι. Μια φορά θα παίξουμε και μετά θα αφήσουμε. Εκτός αν είναι φάση BF3 co-op, BF4 endings που έπρεπε να παίξουμε παραπάνω για unlocks. 1
vassilis018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, xtrmsnpr said: Μα δεν έβαλα σε σύγκριση με τον νέο cod τίτλο, ούτε καν λεω αν θα είναι καλύτερο το νέο cod, αλλά μίλησα γενικότερα με όλες τι αηδίες που θέλουν να του βάλουν μπας τραβήξουν κόσμο από κει. Ότι με αυτά που προσπαθούν να κάνουν, το πιο πιθανό είναι να τα λουστούν. Άσε που σε πωλήσεις πάλι την πλάτη του cod θα κοιτάζει και δω μέσα θα βράζει το θέμα, γνώμη μου πάντα ε (τρομερό χαρτί αυτό). Επειδής είδες να σκαρφαλώνουν σε τοίχους ε και λες TF είναι αυτό; Μάλλον δεν έχεις παίξει TF για να κάνεις αυτό το σχόλιο, αλλά δε πειράζει. Να το παίξεις ήταν/είναι ένα από τα καλά παιχνίδια εκεί έξω! Καλύτερο από κάθε cod μετά το bf1. ναι και τα 2 τα έχω αγορασμένα day 1, μην αγχώνεσαι
7nisiotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, GhostRiderLSOV said: Δεν εκπλήσσομαι. Μια φορά θα παίξουμε και μετά θα αφήσουμε. Εκτός αν είναι φάση BF3 co-op, BF4 endings που έπρεπε να παίξουμε παραπάνω για unlocks. Γι αυτό το έψαχνα κάτω από 40. Γιατί ήμουν υποψιασμένος για την προχειράτζα του στόρυ. Τα 70 είναι πολλά και δε δέχομαι την δικαιολογία των ωρών ενασχόλησης ως "επιχείρημα".
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Γι αυτό το έψαχνα κάτω από 40. Γιατί ήμουν υποψιασμένος για την προχειράτζα του στόρυ. Τα 70 είναι πολλά και δε δέχομαι την δικαιολογία των ωρών ενασχόλησης ως "επιχείρημα". Spoiler Ολόκληρο το bf μη δεις και παίξεις μια φορά και το παρατήσεις και έρχεστε μετά με τον ghost να κλέψετε στον ώμο μου για το τι κακό σας βρήκε και πετάξατε τα λιεφτα σας! Η όλη πορεία του development δείχνει προβληματική με ότι έχουν δείξει από την beta και μετά που παίξαμε. Ότι έχουν δείξει είναι ακραία παπάτζα! Στο Reddit στήνουν χώρους της φωτιάς, έτοιμοι να πάρουν κεφάλια. Ελπίζω να υπάρχει 10ωρη trial να το δω το τελικό παιχνίδι (online +sp) όταν βγεί για να ξέρω αν θα το πάρω ή όχι. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από xtrmsnpr 1
Grisos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ολόκληρο το bf μη δεις και παίξεις μια φορά και το παρατήσεις και έρχεστε μετά με τον ghost να κλέψετε στον ώμο μου για το τι κακό σας βρήκε και πετάξατε τα λιεφτα σας! Η όλη πορεία του development δείχνει προβληματική με ότι έχουν δείξει από την beta και μετά που παίξαμε. Ότι έχουν δείξει είναι ακραία παπάτζα! Στο Reddit στήνουν χώρους της φωτιάς, έτοιμοι να πάρουν κεφάλια. Ελπίζω να υπάρχει 10ωρη trial να το δω το τελικό παιχνίδι (online +sp) όταν βγεί για να ξέρω αν θα το πάρω ή όχι. Πάιζει τον από πάνω δρόμο να τον επιλέξουν πολλοί. Όσο για το reddit, πάντα το ίδιο κάνει σε όλα τα subs. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Grisos είπε Πάιζει τον από πάνω δρόμο να τον επιλέξουν πολλοί. Όσο για το reddit, πάντα το ίδιο κάνει σε όλα τα subs. Ωραία, ωραία! Όχι τίποτα, μου έχει λείψει ένα καλό BF και ας θέλει παρέα. Να το δοκιμάσω, αν μου αρέσει να το πάρω, γιατί με κλειστά μάτια δεν, ήδη δε μου αρέσουν τα περίεργα που δείχνουν! Αλλά όλα αυτά προς Χριστούγεννα, να ξεφύγω από το βαρύ beta testing. Όχι ότι αν δεν μου αρέσει θα ξενερώσω, τί είχαμε τί χάσαμε. Είναι από τα παιχνίδια που δε περιμένω καν, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά που λένε. Το Reddit καζάνι που βράζει! Δεν είναι να κάνεις την "λάθος" ερώτηση, σε τρώνε για πλάκα. Εν τω μεταξύ, οι φανατισμένοι haters είναι που πέφτουν πάνω σου. Αυτοί περιμένουν χίλια τακατο, να βγει μουφα το παιχνίδι να κάνουν πάρτι. Θα ξεθάψουν τσεκούρια, πράματα
Grisos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ωραία, ωραία! Όχι τίποτα, μου έχει λείψει ένα καλό BF και ας θέλει παρέα. Να το δοκιμάσω, αν μου αρέσει να το πάρω, γιατί με κλειστά μάτια δεν, ήδη δε μου αρέσουν τα περίεργα που δείχνουν! Αλλά όλα αυτά προς Χριστούγεννα, να ξεφύγω από το βαρύ beta testing. Όχι ότι αν δεν μου αρέσει θα ξενερώσω, τί είχαμε τί χάσαμε. Είναι από τα παιχνίδια που δε περιμένω καν, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά που λένε. Το Reddit καζάνι που βράζει! Δεν είναι να κάνεις την "λάθος" ερώτηση, σε τρώνε για πλάκα. Εν τω μεταξύ, οι φανατισμένοι haters είναι που πέφτουν πάνω σου. Αυτοί περιμένουν χίλια τακατο, να βγει μουφα το παιχνίδι να κάνουν πάρτι. Θα ξεθάψουν τσεκούρια, πράματα Κατα 'ρχας έχει πάρα πολλά που θέλουν αλλαγή, βλεπε τον "ξαφνικό θάνατο" timer ή ξέρω γω balance εδώ και κει, που δεν προλαβαίνουν να τα αλλάξουν. Δλδ. σίγουρα στην αρχή θα ναι μια μακρά beta φάση. 1
7nisiotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, xtrmsnpr said: Ωραία, ωραία! Όχι τίποτα, μου έχει λείψει ένα καλό BF και ας θέλει παρέα. Όλα τα multiplayer παιχνίδια θέλουν παρέα. Μόνος σου θα τα βαρεθείς αργά ή γρήγορα. Οτι και να εχει κάνει ο developer για να βρίσκεις random in game συμπαίκτες. Λίγες φορές υπάρχει randomly χημεία. Και μάλιστα καλή, ζεστή παρέα, με ωραία ατμόσφαιρα· να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, να κάνετε τις πλάκες σας, να παίζετε σοβαρά όταν χρειάζεται και να υπάρχει πάθος.΄Οχι όμως τοξική παράνοια λες και παίζετε για τη ζωή σας - προσωπικά δεν μαρέσει να κανει κάποιος σαν πίθηκας. Στο Battlefield 4 δεν είχα την παρέα που είχα στο 3. Τότε, πιτσιρικάς ακόμα (16 με 18 χρονών, 2011–2013), οι περισσότεροι φίλοι μου στο νησί (Κέρκυρα), ή οι online, ή από το σχολείο - το φροντιστήριο ήταν του CoD ή ακόμη και περιστασιακοί "gamers" με τα κλασικά Lineage, Wow, LoL, Fifa/pro και κονσόλες. Εγώ ήμουν πιο του φορητού gaming (PSP, DS, Xbox λίγα και καλά, κανα ποδοσφαιράκι αραιά και που). Δεν θεωρούσα τον εαυτό μου gamer με την όλη σημασία της έννοιας. Ουσιαστικά το Black Ops 1 με έβαλε στο 'κόλπο' και το BF ήταν εντελώς τυχαίο γεγονός. Μόνο ένας φίλος με παρακίνησε ένα βράδυ Πέμπτης να παίξουμε Bad Company 2, όταν το είχε βρει προσφορά στα τότε Multirama (!!) για 10-15 ευρώ (PC). The rest is history. Το παιχνίδι το είχα πάρει ... για το campaign από το ίδιο κατάστημα λίγο καιρό πιο πριν για την κονσόλα (xbox 360). Επαιξα μια δυο ώρες και το άφησα γιατί ... δεν θυμάμαι. Τοτε μας άρεσε το εξώφυλλο ; - το πήραμε. Ούτε στην κονσόλα είχα πολλά παιχνίδια. Ποδοσφαιράκια, Halo 1/3, Lost Planet 1/2, Dirt. Λίγα. Στο BF4, το 13, έμεινα εκτός παρέας, καθότι όλοι μόλις είχαμε τελειώσει με τα σχολεία και ήμασταν 18 χρονών. Ουσιαστικά και λογικά σπάσανε οι δρόμοι μας. Αν και μιλούσα ακόμα με ένα παιδί της διαδικτυακής παρέας από τη Σκόπελο, με τον οποίο ήμασταν σαν αδέρφια ολη μέρα σχεδόν και παίζαμε προφανώς πολλά games (BF, Left 4 Dead, Minecraft κ.α.). Αργότερα, με τα φοιτητικά χρόνια, τα γκομενικά και τον στρατό, χαθήκαμε. O καθένας άλλαξε. Γι’ αυτό και δεν κυνήγησα ιδιαίτερα να φτιάξω νέα παρέα στο BF4. Μέχρι να τελειώσω με όλες αυτές τις υποχρεώσεις, το μυαλό μου ήταν αλλού. Κουτσοέπαιζα στις άδειες ή ενδιάμεσα στους μήνες, αλλά ποτέ δεν το απόλαυσα όπως το Battlefield 3. Ειχα χωρίσει κιόλας οπότε ηταν όλα σούπα. Εκείνα τα ξενύχτια, τα καντήλια φίλου από τη Ζάκυνθο με ανοιχτό παράθυρο να τον βρίζουν οι γείτονες που τα ξημερώματα και όλα τα υπόλοιπα ωραία… ήταν άλλο πράγμα. Συνήθως έπαιζα με μεγαλύτερους σε ηλικία· άντε να υπήρχε κάνας συνομήλικος δίπλα μου. Φαντάσου: εγώ 16 χρονών, κι ο «αρχηγός» της παρέας 23–26. Τότε το ΒF ως παιχνίδι παιζόταν αλλιώς. Ήταν πιο σοβαρό, και το έπαιζαν κυρίως μεγαλύτερες ηλικίες. Το CoD ήταν για ... παιδάκια. Αλλη κλάση. Είχα δυσκολευτεί πολύ να προσαρμοστώ στις αρχές στο Bad Company 2. Ημουν με ένα sniper στις άκρες του Μαπ και βαρούσα στο γάμο του Καραγκιόζη. Στο BF3 ξεκίνησα με τρομερά χαμηλό K/D και κατάφερα και με πολύ κόπο έγινα καλός παίκτης με τρομερά αντανακλαστικά (βοηθούσε και η ηλικία προφανώς). Το 2015 - 2018 ξαναβρεθήκαμε με κανα δυο 'παλιους' και παίζαμε για χρόνια RainbowSix Siege, γνωρίσαμε κι άλλους και γενικά περνούσαμε πολύ όμορφα. Λίγο πολύ το ίδιο τέμπο και στα χρόνια της Καραντίνας με call of duty mw19, WARZONE nights μέχρι τα χαράματα. Οσο μεγαλώνεις όμως η όποια παρέα συνήθως κλείνει. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και τα αποθέματα ενέργειας πέφτουν. Τώρα ας πούμε - να ναι καλά η Epic - έψησα τον κολλητό μου από το νησί (ήμασταν και μαζί στρατό, εκεί γνωριστήκαμε) να παίξουμε Hell Let Loose. Εγώ το είχα αγοράσει αλλά αυτός δεν ψηνόταν να σπαταλήσει 30 ευρώ. Αυτός το pc το είχε μόνο για δουλειά (3D, design και τέτοια), με το τελευταίο του παιχνίδι FPS να είναι το 2009 (!) με το Modern Warfare 2. Επαιζε και παίζει κατά τα άλλα WOW Classic και Dota (το παλιο, παλιό!). Αυτά δε τα παίζω εγώ πια (ένα φεγγάρι έπαιζα Lineage 2 όμως). Ε μπήκαμε ένα δυο βράδια να παίξουμε το HLL και του άρεσε. Μόλις δοκιμάσαμε και Tank Crew, παρότι ήταν διστακτικός και δεν του γέμιζε το μάτι, τώρα κάθε φορά μου λέει "πάμε άρμα και πάμε άρμα, ασε το πεζικό!", και κανονίζουμε να παίζουμε 2-3 φορές την εβδομάδα, είτε online, είτε στο σπίτι του ενός από Παρασκευές ή Σάββατα 30 και 31 χρονών μαντράχαλοι 😁 2 hours ago, vassilis018 said: Ζiba Tower? ❤️ underated DLC Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από 7nisiotis 2
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Όλα τα multiplayer παιχνίδια θέλουν παρέα. Μόνος σου θα τα βαρεθείς αργά ή γρήγορα. Οτι και να εχει κάνει ο developer για να βρίσκεις random in game συμπαίκτες. Λίγες φορές υπάρχει randomly χημεία. Στο cod πχ δε χρειάζομαι αποκλειστικά παρέα, ρίχνω ξύλο στα game modes. Που παίζω με τους ραντομ και περνάω καλά μονάχος μου, γιατί κυρίως είναι μικρός ο αριθμός του lobby και γιατί άλλα τα game modes. Αν θέλω να κερδίζω κάθε round ναι εντάξει θα ήθελα το 50% της ομάδας να είμαστε φίλοι και να παίζουμε μαζί, αλλά με το sbmm πια, και αυτό δεν είναι εφικτό. Το παιχνίδι θα σε βάλει να φας φάπα μετά από λίγο. Στο bf και 5 να μπούμε φίλοι μαζί, διαφορά δε θα δούμε, αφού θα είμαστε πιο λίγοι μέσα στην ομάδα, θα τρέχουμε σα τους Βέγγους. Εξού και πολλοί ραντομαδες στο bf δε παίζουν το objective και πάνε μόνο για kills. Ε αυτό δεν είναι bf. Καλά αν σου τύχει τέτοια ομάδα μόνο, σε έχουν γλεντήσει οι απέναντι για πλάκα. Μέχρι το bf4 που ήμουν σε clan και μπαίναμε 10-15 άτομα μαζί και παίζαμε στα λομπια, ήταν άλλη φάση, πιο διασκεδαστική και πιο bf, παιζόταν το objective. Έτσι είναι η φύση του παιχνιδιού. Αυτό εννοώ. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από xtrmsnpr
cpttony Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) (ρητορικό) Αυτά τα έκανε το CoD πριν 10 χρόνια... Spoiler Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από cpttony 2 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, cpttony είπε Αυτά τα έκανε το CoD πριν 10 χρόνια... Καιι στα Battlefront (πιο καλό το πρώτο, γιατί είχε και gameplay) και Battlefront II είχαμε δει live action trailers και συνεχίζω να πιστεύω ότι η ΕΑ πρέπει να τα κόψει αυτά. Των Call of Duty, παρ' όλο που θα παίζω πάντα BF > COD, είχαν πιο πολλή πλάκα και ήταν και σε μια εποχή που τα 'σήκωνε'. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα