Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Βγήκαν και οι NVIDIA drivers για το παιχνίδι. NVIDIA GeForce 581.42 WHQL 2
vassilis018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, Psycho_Warhead said: Βγήκαν και οι NVIDIA drivers για το παιχνίδι. NVIDIA GeForce 581.42 WHQL θα κάνουν δουλειά ή απλά να είχαμε να λέγαμε. Γιατί εγώ με τους 577 δεν έχω θέματα.
sstav Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ελπίζω το οπλο να μην εξαφανίζεται ξαφνικά όπως στην beta...και που έπρεπε να βγω με alf +f4 και να ξαναμπω μήπως και παίξω έναν γυρο χωρίς πρόβλημα...αθλια η εμπειρία μου από την beta Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από sstav
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Να φτιάξουν το καταραμένο animation της χειροβομβίδας που είναι σαν να πετάς χιονόμπαλα... 2 2 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Το έχω πει από την αρχή, είναι γελοίο.
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 12:48 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 12:48 μμ Ξεκίνησαν οι διαφημίσεις. 5
darkman Δημοσ. Τετάρτη στις 12:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:55 μμ (επεξεργασμένο) Eν τω μεταξύ αυτό το στιγμιότυπο είναι από το λεωφορείο που εχει πάθει βλάβη Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:57 μμ από darkman 4
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 08:33 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:33 πμ Για ποιο λόγο να μην είναι δυνατές οι χειροβομβίδες ; Φτιάξτε τα ρε όπως πρέπει..Επίσης αυτό με το RPG να σκάει σχεδόν στα μούτρα του αντιπάλου αλλά να ΜΗΝ πεθαίνει πότε θα φτιαχτεί ; Σε όλα τα BF έτσι ήταν απ' ότι θυμάμαι.. 5
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 μμ (επεξεργασμένο) Για πάμε..75GB περίπου μαζί με Campaign κλπ. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:36 μμ από Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα