xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δε ξέρω πόσοι ασχολήθηκαν με το bo7 demo, αλλά είναι σκέτη απογοήτευση. Αν και με αυτόν τον τίτλο απέναντι το bf δε μαζέψει και κρατήσει τον κόσμο, δε ξέρω πότε θα τα καταφέρει. 2
Sakm Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 26 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δε ξέρω πόσοι ασχολήθηκαν με το bo7 demo, αλλά είναι σκέτη απογοήτευση. Εντελώς όμως..
forgotten Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από forgotten
gildo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) update 3,6 giga Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από gildo 1
whiteman7 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, gildo είπε update 3,6 giga εχει και άλλα ... συνεχιζει Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από whiteman7
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 24 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 24 λεπτά 81/100 https://www.metacritic.com/game/battlefield-6/critic-reviews/?platform=pc
Fulgore Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά (επεξεργασμένο) χαμηλότερη κριτική Ign Επεξ/σία πριν από 13 λεπτά από Fulgore
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 15 λεπτά Moderators Δημοσ. πριν από 15 λεπτά 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μάπα campaign, Battlefield is back.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα