Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να παίξεις; 🙈

Ναι , εκτος και εχω φαει 3-4 σουβλακια και εχω καμια βαρυστομαχια αλλιώς δεν βλεπω καποιο λογο που θα με σταματισει απο το να παιξω ....... :D 

Επεξ/σία από darkman
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως έχει βγει κάνα συγκριτικό για επεξεργαστές; Έχω τον 5800Χ3d και σκέφτομαι για μια 5080 για 4Κ. Δυστυχώς έχω κολλήσει με μια lg c2 για μόνιτορ και δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω στον εαυτό μου αγορά και νέας οθόνης/ολοκληρωτική αναβάθμιση μόνο για το bf 

Δημοσ.

2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Από πότε ασχολούμαστε με το single player του bf?
Ανέκαθεν ήταν mp, έχουν πετάξει ένα campaign μέσα για να χουμε να λέμε.

Το ζουμί του όλο είναι το mp.

είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να παίξεις; 🙈

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 μέχρι σήμερα gamer είμαι απλα δεν έχω όρεξη για multi και προτιμώ περισσότερο τα single player παιχνιδια.Το τελευταίο campaign που μου άρεσε σε battlefield παιχνίδι ήταν στο battlefield 3.

Οκ σωστά αυτά για το ζουμί του παιχνιδιού για το multiplayer αλλα μην ξεχνάμε δεν είναι όλοι γνώστες των video παιχνιδιών όταν αγοράζουν παιχνίδια και υπάρχουν και οι ξεχωριστές κατηγορίες των gamers που δίνουν χρήματα για να χαλαρώσουν με ένα sp παιχνίδι.Εφοσον μια εταιρεία σου παραδίδει κάτι τέτοιο θα έχει και τις ανάλογες αντιδράσεις.

Με την ίδια λογική και στο επόμενο gears of war και halo μόλις βγουν  μπορουν να σουν πουν πάρε ένα αισχος βαρετο campaign ετσι απλα για να υπάρχει αυτή η επιλογη αφού έτσι κι αλλιώς το ζουμί από ότι βλέπουμε είναι το multiplayer σε τέτοια παιχνίδια.

Οταν σε ένα παιχνίδι οποιοδήποτε και αν είναι αυτό η εταιρεία που το έφτιαξε απευθύνεται και στους single player gamers για να έχει περισσότερο κέρδος ε δεν είναι ότι καλύτερο να βάζει ένα campaign του στυλ ναχουμε να λέμε και όλα μέλι γάλα. 

Σαν να σου λέει η εταιρεία ε μεγαλε εσύ που ψάχνεις για single player πολεμικό παιχνίδι σου έχω φτιάξει αυτό.Ε θα έχει και τις ανάλογες κριτικές εκεί.

Δημοσ.
20 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

πόσο αληθινό είναι. οι πιο πολλοί παίζουν medic λόγω του self heal, ασχέτως αν δίπλα τους έχει 10 αυμπαίχτες που θέλουν revive :) 

Δημοσ.

Παίδες το αγαπημένο μου battlefield ήταν το 3 (με τα καλά και τα κακά του).

Παίξτε το 6 και αν μου πείτε ότι αξίζει θα σας πιστέψω. Σας εμπιστεύομαι τα λεφτά μου :D

Δημοσ.
7 minutes ago, RPDrummer said:

Παίξτε το 6 και αν μου πείτε ότι αξίζει θα σας πιστέψω. Σας εμπιστεύομαι τα λεφτά μου :D

κάτσε να δούμε τι παιδικές ασθένειες θα έχει, και θα σε ενημερώσουμε :P 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, RPDrummer είπε

Πάμε στοιχημα οτι θα αξιζει ? 😉

40 minutes left ...

Δημοσ.
1 minute ago, starmanwarz said:

Α ρε CDKeys μας την εφερες, εφυγε το 70αρι σε Steam.

Καλο λιωσιμο σε ολους!

58 ευρώ είχε το κλειδί το μεσημέρι στο GAMESEAL που κοίταξα. Δεν ξέρω αν άλλαξε τιμή 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Πάμε στοιχημα οτι θα αξιζει ? 😉

40 minutes left ...

Μας έχει συνηθίσει σε προβλήματα η dice τουλάχιστον στην αρχή 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...