Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στους φίλους γράφει ακόμα ''In Unreleased game'' lol.
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όσοι είστε με ΑΜΔ κάρτες, βαρέστε λίγο f5, θα εμφανιστεί σε λίγο ο οδηγός (όχι ότι θα κάνει τίποτα συγκλονιστικό). https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-25-10-1-BATTLEFIELD-6-PREVIEW.html Θα τον βάλω μπας και δίνει τίποτε!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 8 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες Κι εμένα μου έγραψε να κάνω install το multiplayer και έδειχνε όλα ότι δεν είναι αγορασμένα από in-game. Τρέλανε μας για άλλη μια φορά με launch, DICE! 1 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 8 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες Απ' ότι φαίνεται, αν μπήκατε νωρίς, χωρίς ea app restart, θα σας έχει σαν "in Unreleased Game" στους φίλους σας, αν είστε "In Battlefield 6" θα πρέπει να δουλέψει (κάνω τον σταυρό μου ). Άκυρο, φαίνεται πως το θέμα είναι γενικά σε αγορές του EA App και περιμένουμε κάποιο fix. EA Play Pro και Steam εκδόσεις λένε ότι παίζουν...
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεει refund τωρα !!! edit 1 : ξεκολησε ακυρο παμε ξανα edit 2 : ξανακολλησε με το ιδιο μυνημα αι σιχτιρ Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από ultraex2003
zampONakiaskiou Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δεν έχω καταφέρει να ξεπεράσω καν το server queue χωρίς να φαω error 🤣
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 5 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Μπορω να πω με σιγουρια WE ARE BACK Μπα το error συνεχίζει για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα