Sakm Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες και εγω error μια ωρα τωρα.. εχουν ξεκινησει αρνητικες κριτικες στο steam για αυτο τον λογο...
cos_dr2 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Αντέ, GG να έχετε, εγώ θα το πάρω τα Χριστούγεννα με 29,99 😅 2 2
gildo Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Οι μισοί παίκτες πρέπει να έχουν μείνει απ’ έξω εξαιτίας της σαχλαμάρας με το "not installed". 1 1
whiteman7 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν προσεξεις τα σχολια είναι τα περισοοτερα απο haters kai cod players Που θελανε το παιχνιδι ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ όπως ήταν στη beta 😁 Επίσης αρκετοί εχουν φαει ξενερωμα με τα προβληματα στο να μπουν να παιξουν errors κλπ Και οι πιο πολλοι που δεν εχει ενεργοποιηθει ακόμα το Phantom Edition ΤΡΑΓΙΚΟΙ
seithan Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, whiteman7 said: Αν προσεξεις τα σχολια είναι τα περισοοτερα απο haters kai cod players Που θελανε το παιχνιδι ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ όπως ήταν στη beta 😁 Επίσης αρκετοί εχουν φαει ξενερωμα με τα προβληματα στο να μπουν να παιξουν errors κλπ Και οι πιο πολλοι που δεν εχει ενεργοποιηθει ακόμα το Phantom Edition ΤΡΑΓΙΚΟΙ Τραγικοί επειδή θέλουν το παιχνίδι πιο γρήγορο ή επειδή δεν μπορούν να παίξουν λογω τεχνικών προβλημάτων; Τραγικό. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από seithan
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ακόμα για install files μου βγάζει εμένα, δοκίμασα repair τίποτα..Ξανακατεβάζω και ευτυχώς έχω Starlink πλέον γιατί αλλιώς θα έβριζα άσχημα. 1
Sakm Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 28 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε Αντέ, GG να έχετε, εγώ θα το πάρω τα Χριστούγεννα με 29,99 😅 Δεν πειραζει εμεις που τα εχουμε το πηραμε στα 70.. 1
whiteman7 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 15 λεπτά πριν, seithan είπε Τραγικοί επειδή θέλουν το παιχνίδι πιο γρήγορο ή επειδή δεν μπορούν να παίξουν λογω τεχνικών προβλημάτων; Τραγικό. το πρωτο και το δευτερο DAY 1
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 ώρες πριν, darkman είπε αλλιώς δεν βλεπω καποιο λογο που θα με σταματισει απο το να παιξω ούτε και αυτοί με τα errors βλέπουν τον λόγο να τους σταματήσει κάτι να παίξουν
Sprou Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Από EA μια χαρά παίζω και γω.. Δεν καταλαβαίνω τον πανικό σας 😁 smoothια είναι το game. Spoiler Τι πιο γρήγορο ρε παπάρες? 1
starmanwarz Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2,5 ωρες χωρις κανενα προβλημα. Υπεροχο performance, υπεροχο gameplay. Απιστευτο! 4
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 13 λεπτά πριν, starmanwarz είπε 2,5 ωρες χωρις κανενα προβλημα. Υπεροχο performance, υπεροχο gameplay. Απιστευτο! γέμισε πράκτορες της ΕΑ το φόρουμ 😛 @7nisiotis μόνο εσένα πιστεύω! ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα