Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 μμ 28 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Υποχρεωτικο RT για ποιο λόγο? Εμένα μου φάνηκε σίγουρα πιο "βαρυ" από το 2042 Τί να σε πω? Γιατί κάποια καινούρια παιγνίδια έχουν κάποια RT στοιχεία μόνιμα ενεργοποιημένα?
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 πμ Το multiplayer να είναι σωστό και το campaign οκ, αν και πλέον έχει Vince Zampella από πίσω.. 1
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ 17 ώρες πριν, _Theo_ είπε Θα βγουν πολλά patches και το παιχνίδι θα στρώσει. Το 2042 στην open beta ήταν unplayable και μετά έτρεχε νερό. Το 2042 ήταν σε αρκετές περιπτώσεις unplayable ακόμα και μετά το release
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Το 2042 είναι σε πολύ καλή κατάσταση τώρα απλά δεν είναι Battlefield, είναι κάτι προς Call of Duty και εντελώς πετσοκομμένο. 1
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 05:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:02 μμ 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το 2042 είναι σε πολύ καλή κατάσταση τώρα απλά δεν είναι Battlefield, είναι κάτι προς Call of Duty και εντελώς πετσοκομμένο. Δεν με νοιαζει αν μοιαζει ή οχι με το cod, με νοιαζει που δεν μοιαζει καθολου με το early content. Εχουν αλλαξει το core των maps, modes, vehicles κτλ, ενω υπηρχαν τοσοι αλλοι τροποι για να πετυχουν το balance. Τελευταια φορα που το ανοιξα, ελαχιστοι server 128, δεν θυμαμαι αν πετυχαινα ανεμοστροβιλο κτλ Κυριολεκτικα ειναι ενα διαφορετικο παιχνιδι, απο αυτο που αγορα. Στην αρχη παιζοταν πιο ευχαριστα! 1
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 05:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:15 μμ (επεξεργασμένο) REMEMBER NO PREORDER . NO OVERHYPE BAIT. https://youtu.be/9xrDp29R8w4?si=54ruErkWqR777yUs from this to "Well, well, that was fun." (2042) Σημαντικό game aspect οσο είναι τα γραφικά και το gameplay επιβάλλεται να είναι και ο ήχος. ΜΗΝ συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:55 μμ από 7nisiotis
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε δεν θυμαμαι αν πετυχαινα ανεμοστροβιλο κτλ Τί είπες τώρα...πόσο δίκιο έχεις. Κάποια στιγμή απλά σταμάτησε να εμφανίζεται και δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση, την παραμικρή αίσθηση η "απώλεια". Ειλικρινά, μια ανοστη χλιαρή σούπα.
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 μμ 12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τί είπες τώρα...πόσο δίκιο έχεις. Κάποια στιγμή απλά σταμάτησε να εμφανίζεται και δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση, την παραμικρή αίσθηση η "απώλεια". Ειλικρινά, μια ανοστη χλιαρή σούπα. Ισα ισα, εμενα μου αρεσε γτ με την sundance μπορουσες να αλλαξεις το game αν εχανες. Δηλαδη το εβλεπα και λιγο τυπου behemoth bf1. Επισης, σιγουρα μου αρεσει οταν αλλαζεις μια στο τοσο το μαπ και το gameplay σε αυτα τα παιχνιδια. Ισως για αυτο να εχει πετυχει τοσο το bf1. Οταν βγαινουν τα behemoths, εχεις αλλο game πρακτικα Ωστοσο, το game ξαναλεω ΚΑΙ για αυτο το αγορασα. Το να σταματησει σαν mechanic, απλα ειναι ληστεια
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 μμ 54 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ισα ισα, εμενα μου αρεσε γτ με την sundance μπορουσες να αλλαξεις το game αν εχανες. Δηλαδη το εβλεπα και λιγο τυπου behemoth bf1. Επισης, σιγουρα μου αρεσει οταν αλλαζεις μια στο τοσο το μαπ και το gameplay σε αυτα τα παιχνιδια. Ισως για αυτο να εχει πετυχει τοσο το bf1. Οταν βγαινουν τα behemoths, εχεις αλλο game πρακτικα Ωστοσο, το game ξαναλεω ΚΑΙ για αυτο το αγορασα. Το να σταματησει σαν mechanic, απλα ειναι ληστεια Εννοώ όλο το παιγνίδι μια ανοστη σούπα. Με τον κυκλώνα έχω κάνει ένα από τα κορυφαία melee kills μου, πάντα σαν medic. Στον Παναμά, με σήκωσε από τη μία πλευρά του πλοίου που ήμουν, με πέρασε από πάνω κι όπως με άφησε και έπεφτα προσγειώθηκα πίσω από έναν δύσμοιρο που έτρεχε...snikt!
John_on_PC Δημοσ. Σάββατο στις 03:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:29 μμ Εδώ πολύ πρόσφατο BF Labs gameplay (από την προηγούμενη βδομάδα): 1
zafiriws_99 Δημοσ. Κυριακή στις 01:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:01 πμ ημερομηνια κυκλοφοριας 10 οκτωβριου 2025 https://www.streamix.gr/news/gaming/dierrefse-i-imerominia-kykloforias-tou-battlefield-6-trailer-apokalypsis-simera/ 1
xtrmsnpr Δημοσ. Κυριακή στις 04:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:41 πμ 3 ώρες πριν, zafiriws_99 είπε ημερομηνια κυκλοφοριας 10 οκτωβριου 2025 https://www.streamix.gr/news/gaming/dierrefse-i-imerominia-kykloforias-tou-battlefield-6-trailer-apokalypsis-simera/ Ας διαδώσουμε μια φήμη, γιατί όχι, στο ίντερνετ είμαστε εξάλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα