whiteman7 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:14 μμ Το παιχνίδι είναι στο σωστό δρόμο Νομίζω ότι θα αποτελέσει σταθμό στη σειρά μαζί με το BF3 Ευτυχώς άκουσαν αυτή τη φορά τους gamers
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Δευτέρα στις 04:38 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 04:38 μμ 23 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Το παιχνίδι είναι στο σωστό δρόμο Νομίζω ότι θα αποτελέσει σταθμό στη σειρά μαζί με το BF3 Ευτυχώς άκουσαν αυτή τη φορά τους gamers Μακάρι, αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς ακόμα. Άλλωστε ό,τι και να γίνει, πάντα το "φτιάχνουν" στο τέλος της ζωής του πριν το επόμενο... 3
noFEARgr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 μμ Aπατο θα παει το battle royal . Καθε φορα το προσπαθουν και καθε φορα σε ενα μηνα το εχουν παρατησει
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:51 μμ To 4 είχε κάποια στιγμή πόσα, 7, 10, περισσότερα modes? Ε, νομίζω κάποια δεν τα άγγιζε κανείς αν δεν υπήρχε συγκεκριμένο τυράκι (απαραίτητο να παίξεις για κάποιο ξεκλείδωμα), αλλά οκ. Μόνο μην μας εστιάσουν κάπου με το ζόρι, ενώ θα χωλαίνει στα βασικά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ (επεξεργασμένο) Τα παίζουν όλα για όλα πλέον, πιστεύω αν δεν πετύχει το 6 θα μπει στον πάγο το franchise όπως το MoH. Campaign + MP(BF3/4 like) + Battle Royale πρώτη φορά νομίζω βλέπουμε ; Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:36 μμ από Psycho_Warhead 2 1
John_on_PC Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ 1 hour ago, noFEARgr said: Aπατο θα παει το battle royal . Καθε φορα το προσπαθουν και καθε φορα σε ενα μηνα το εχουν παρατησει Υποτίθεται τώρα το BR θα βγει μήνες μετά το multiplayer. 33 minutes ago, Psycho_Warhead said: Τα παίζουν όλα για όλα πλέον, πιστεύω αν δεν πετύχει το 6 θα μπει στον πάγο το franchise όπως το MoH. Campaign + MP(BF3/4 like) + Battle Royale πρώτη φορά νομίζω βλέπουμε ; Νομίζω πριν το κάνουν αυτό, θα βγάλουν BF3 ή BFBC2 remake(s) για το PS6. Εύκολα λεφτά όσο ξαναφτιάχνουν από την αρχή τα studios.
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 12:02 πμ Δημοσ. χθες στις 12:02 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Battle Royale FIRESTORM : η επί πληρωμή Battle-Royale συνταγή που ξεκίνησε “πειραματικά” το 2018 μετά το λανσάρισμα του BFV και δεν καρποφόρησε. Το "επόμενο" ea-br ήταν το άκρως επιτυχημένο APEX LEGENDS. Ενα χρόνο μετά (Φεβ. 2019). Το ολοκαίνουργιο Battle Royale mode θα έρθει ως φυσική εξέλιξη του Firestorm, αλλά με στοιχεία που θα θυμίζουν το Warzone+ ολίγη συνταγή BF (αντε μακάρι για να φάει uninstall και ταρακούνημα η προδότρια Activision). Θα διατεθεί δωρεάν και θα τρέχει σε ξεχωριστό launcher, από την Ripple Effect. +Κι ένα ακόμη μυστηριώδες co-op mode ονόματι Gauntlet. Πιθανότατα πρόκειται για ανταγωνιστικό/coop game mode με εναλλασσόμενους στόχους και αποστολές ανά γύρο. 1 hour ago, John_on_PC said: BFBC2 remake(s) Ξεχάστε το ονειρο θερινής νυκτός αυτό. https://www.eurogamer.net/dice-ponders-what-did-people-really-like-about-battlefield-bad-company https://www.vg247.com/battlefield-bad-company-3-ideas-ea-original-lead Επεξ/σία χθες στις 12:14 πμ από 7nisiotis
cpttony Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Νομίζω πριν το κάνουν αυτό, θα βγάλουν BF3 ή BFBC2 remake(s) για το PS6. Εύκολα λεφτά όσο ξαναφτιάχνουν από την αρχή τα studios. Με remaster αυτών καταλήγεις σε κάτι σαν το Portal του BF2042. Η αίσθηση και το gameplay δεν είναι το ίδιο με τότε. Μιλάμε για νεότερη Frostbite, διαφορετικό netcode, physics, κλπ. Αποδείχθηκε (με το Portal) ότι (θα) ήταν εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Επεξ/σία χθες στις 12:13 πμ από cpttony
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ Τα δίνουν όλα στον τίτλο αυτό. Χρήμα, στούντιο, πόρους, διαφήμιση. Αν αποτύχει θα έχει την μοίρα του MoH (το οποίο κατάντησε παραπαιδι και call of dutyοποιηθηκε πριν γίνει το marketing material του BF εκείνης της περιόδου). Η EA πάντα έψαχνε να μετατρέψει αυτό το franchise σε ένα αντίστοιχο μέσο κερδοφορίας αλα Call of Duty. Από το 2011. Έκαναν στην άκρη νέο Nfs, Dead Space με σκοπό να παχύνουν την 'αγελαδα'. Αν αποδειχθεί στείρα επένδυση, θα τραβήξουν την πρίζα.
panoskatos Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ Μια χαρά ήταν το MOH, εγώ όσες φορές είχα παίξει multiplayer το είχα ευχαριστηθεί, το μόνο παράπονο ίσως οι λίγοι χάρτες. Τώρα αν αφαιρέσουν όλα τα χαρακτηριστικά του 2042 και αντιγράψουν το οτιδήποτε από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς μια χαρά παιχνίδι θα είναι.
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 04:47 πμ Δημοσ. χθες στις 04:47 πμ (επεξεργασμένο) Επεξ/σία χθες στις 08:21 μμ από 7nisiotis 3
bill_viper Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Operation Firestorm?!! Για αρχή πάντως η ποσότητα των χαρτών είναι άκρως ικανοποιητική! Αναμένουμε και στην ποιότητα αυτών που παίζει πρώτιστο ρόλο!
John_on_PC Δημοσ. χθες στις 09:42 πμ Δημοσ. χθες στις 09:42 πμ 24 minutes ago, bill_viper said: Operation Firestorm?!! Για αρχή πάντως η ποσότητα των χαρτών είναι άκρως ικανοποιητική! Αναμένουμε και στην ποιότητα αυτών που παίζει πρώτιστο ρόλο! Δεν είναι σίγουρο πως θα είναι όλα έτοιμα για το launch
pip1908 Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ Πάντως έχουμε ανάγκη απο ένα ΚΑΛΟ battlefield.... Μετά το v έχουμε σχεδόν 7 χρόνια να ζήσουμε battlefield δεν συζητάμε καν για την τραγωδία του 2042..... Γενικότερα όσα έχω δει-διαβάσει κάτι ίσως πάει να γίνει, για εμένα καλύτερα να βγει στην ώρα του κ σωστά πάρα νωρίς κ γεμάτο προβλήματα. το br θα είναι μεγάλο στοίχημα και καλό θα είναι να το δώσουν free!!! Πάντως εγω κρατάω τεράστιες επιφυλάξεις δεν τους εμπιστεύομαι πλήρως,είναι ικανοί για ακόμα μια φορά να τα κάνουν θάλασσα.. μακάρι να βγω λάθος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα