Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC/2026]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ανοιχτό είναι, δεν υπάρχει λόγος να το κλείσεις.

Δεν θυμάμαι να το είχα κλείσει ποτέ, αλλά είναι κλειστό (λόγω του ΤΡΜ, αν καταλαβαίνω σωστά).

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To alarm του Μ-COM μου έδωσε BC2 vibes!! Πολύ καλό ότι έχουν βάλει back prone όπως είχαν και στο V!!

Please DICE don't fuck this up!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, xtrmsnpr said:

Καλά γιατί έχετε κλειστό το secure boot ρε τέντι μπόηδες;

Δεν έχω πειράξει τίποτα εγώ. Έτσι ήταν day one.

______

Σε άλλα νέα.

Την ίδια στιγμή που αρκετοί αρχίζουν την κλάψα για την ύπαρξη του Battle Royale (ενα άκρως squad team play based-competive δωρεάν mode που ασχολούνται ΠΟΛΛΟΙ και παραπάνω από τους μισούς δίνουν εκεί το χαρτζιλίκι τους σε ingame σκατούλες βλέπε Warzone, Apex, Fortnite τροφοδοτώντας τις εταιρείες που τα δημιουργούν)—λέγοντας πως «ρουφάει πόρους», ότι είναι κάτι που «ανήκει στο παρελθόν» και ότι « επιβαρύνει την ανάπτυξη του βασικού παιχνιδιού», ή πώς θα πέσει το βάρος εκεί και δεν 'ενδιαφέρει κανέναν'—  αδυνατούν να δουν όμως το τι πραγματικά συμβαίνει.

Η EA έχει καλέσει στο αυριανό multiplayer reveal event εκεί τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό Συναπάντημα και ό,τι CoD/fortnite φιλοχρηματία influencer βρήκε στο δρόμο της — καλύπτοντας παχυλές χορηγίες, έξοδα μετακίνησης, διαμονή, διατροφή, και φυσικά... πλούσια δωράκια. Συν έξτρα φράγκα για να παίξουν/στριμαρουν μερικές εβδομάδες και πίσω στο CoD ή ότι άλλο στριμαρουν. Ακόμα και οι "παλιοί" δημιουργοί Bf υλικού έχουν ξεπουληθεί. Δηλαδή μιλάμε για λεφτά που πιθανότατα φτάνουν ή υπερκαλύπτουν και τα έξοδα για να φτιάξει το ίδιο το παιχνίδι. *βέβαια δεν το κάνει ΜΟΝΟ αυτή έτσι;! Και άλλες μεγάλες "κυρίες" το κάνουν - βλέπε Activision.

Αλλά ναι, φταίει το BR να πούμε. Μπουαχαχα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Η EA έχει καλέσει στο αυριανό multiplayer reveal event τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό Συναπάντημα και ό,τι CoD/fortnite φιλοχρηματία influencer βρήκε στο δρόμο της — καλύπτοντας παχυλές χορηγίες, έξοδα μετακίνησης, διαμονή, διατροφή, και φυσικά... πλούσια δωράκια. Συν έξτρα φράγκα για να παίξουν/στριμαρουν μερικές εβδομάδες και πίσω στο CoD ή ότι άλλο στριμαρουν. Ακόμα και οι "παλιοί" δημιουργοί Bf υλικού έχουν ξεπουληθεί

Θα δούμε πάλι τον Snoop όπως στο 1 ή τις νεότερες σαπίλες αντίστοιχα?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Αν δεν έχει Snoop να καπνίζει (και στην επόμενη σκηνή να λείπει το "τσιγάρο"), δεν θα είναι καλό. :P :P 
Edit με leaked jet gameplay: 

Spoiler

Πολυβόλο + A2A πύραυλοι + dumbfire βόμβες (επιτέλους γύρισαν στα jets χωρίς βλαμμένο locked POV σε οθόνη όπως οι JDAM του BF4). 
Οι βόμβες φαίνονται ότι πέφτουν αργά αλλά μπορεί να είναι κι επειδή τις ρίχνει από ψηλά. Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι έβαλαν κυκλάκι να δείχνει πού θα πέσουν.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιηθεί το thrust vectoring του F-22 και του Su-57. Ειδικά στο spawn του Su-57, φαίνεται ότι οι κινητήρες πάνε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, άρα το animation υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιηθεί το thrust vectoring του F-22 και του Su-57. Ειδικά στο spawn του Su-57, φαίνεται ότι οι κινητήρες πάνε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, άρα το animation υπάρχει.

Εννοείς σε απογείωση , πχ, ή και σε πτήση/μάχη όπως γίνεται στο 2042 με το φ35? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι έβαλαν κυκλάκι να δείχνει πού θα πέσουν.

Αν όχι απο το BF5, υπάρχει απο το BF2042

6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Η EA έχει καλέσει στο αυριανό multiplayer reveal event τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό Συναπάντημα και ό,τι CoD/fortnite φιλοχρηματία influencer βρήκε στο δρόμο της

f95046_947f0b292d8a485db3050d0df0f29fe4~

πιθανώς και άλλοι

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.
5 hours ago, Πέτρος said:

Αυτοί ήταν 'celebrities' μορφές. 😂

• Like 1
  • Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Εννοείς σε απογείωση , πχ, ή και σε πτήση/μάχη όπως γίνεται στο 2042 με το φ35? 

Σε πτήση/μάχη. Το thrust vectoring του F-22 και του Su-57, υπάρχει για πολύ κλειστούς ελιγμούς.

1 ώρα πριν, cpttony είπε

Αν όχι απο το BF5, υπάρχει απο το BF2042

Ισχύει, υπήρχε στο 5. Δεν θυμάμαι στο 2042, αλλά δεν έπαιξα το drone.
Αν θυμάμαι καλά το stealth helicopter δεν είχε για τις δικές του.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε

Σε πτήση/μάχη. Το thrust vectoring του F-22 και του Su-57, υπάρχει για πολύ κλειστούς ελιγμούς.

Καλά, είναι εντελώς arcade τα σκηνικά πτήσης στα BF για να περιμένουμε τέτοια λεπτομέρεια.

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Καλά, είναι εντελώς arcade τα σκηνικά πτήσης στα BF για να περιμένουμε τέτοια λεπτομέρεια.

Βρε το ξέρω, αλλά μου ξεκινάει το Su-57 spawn με τους κινητήρες να κοιτάνε αλλού γι' αλλού (δεν πετάει αεροπλάνο αν οι κινητήρες πάνε αλλήθωρα :P ) και μετά είναι "κλειδωμένοι" ευθεία; Κάτι πρέπει να παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...