Πέτρος Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Grisos είπε Για δυσφήμιση τους έχουν όλους αυτούς?
Grisos Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Για δυσφήμιση τους έχουν όλους αυτούς? Καλά άσε δεν ξέρω το κριτήριο επιλογής παιχτών. Μπορεί να μπερδευτήκανε και να στείλανε προσκλήσεις μόνο σε όσους παίζουν ραλάκια ξέρω γω. 1
cpttony Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 23 ώρες πριν, darkman είπε ίσως βοηθάει το squad σου να μη χρειαστεί να ρίξει smoke πριν για να σε κάνει revive και να σε τραβήξει γρήγορα στην άκρη Μιλούσα για τους randoms, με stack/παρέα είναι διαφορετικά. (Θα) είναι είναι πιο αποδοτικό το να σύρεις + revive όταν smoke + revive είναι πιο γρήγορο? 19 ώρες πριν, 7nisiotis είπε captain. Μιας και σε κόβω για PTFO τύπο τι λες να δοκιμάσεις Hell Let Loose; Ψάχνουμε 3ο άτομο για TANK αλλά και γενικότερα. Μαζευόμαστε σχεδόν βράδυ ανά βράδυ με δικό μου φίλο από το νησί και παίζουμε. Ψήσου! (το βρίσκεις Game Pass αν δε το τσιμπησες από τη δωρεάν διάθεση του Epic) Όταν βγει το νέο BF βλέπουμε τι έκαναν Ευχαριστώ για τη πρόταση, αν και παρακολουθώ το HLL χρόνια, δε μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον να το παίξω, θα το έχω κατα νου
John_on_PC Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 hour ago, cpttony said: Μιλούσα για τους randoms, με stack/παρέα είναι διαφορετικά. (Θα) είναι είναι πιο αποδοτικό το να σύρεις + revive όταν smoke + revive είναι πιο γρήγορο? Ευχαριστώ για τη πρόταση, αν και παρακολουθώ το HLL χρόνια, δε μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον να το παίξω, θα το έχω κατα νου Από ότι κατάλαβα, μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα drag + revive, όπως στο BattleBit, οπότε λογικά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στον χρόνο. Στο 1:14 εδώ κάνει melee takedown αλλά δεν έχει ειδικό animation ούτε σε first ούτε σε third person, απλά του παίρνει το dogtag: 1
Grisos Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, John_on_PC είπε Από ότι κατάλαβα, μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα drag + revive, όπως στο BattleBit, οπότε λογικά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στον χρόνο. Στο 1:14 εδώ κάνει melee takedown αλλά δεν έχει ειδικό animation ούτε σε first ούτε σε third person, απλά του παίρνει το dogtag: Ναι βασικά όταν ο άλλος είναι low life όπως εδώ, bugarei/feature από το 3 ακόμα, και καθώς βγάζει το μαχαίρι τον σκοτώνει. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχει takedown a la 3 άντε και 4. Στο 1 ήταν ολόκληρη ταινία. Στο 5 δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από Grisos 1
aetos1988 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Όλες οι βελτιώσεις(;) μέχρι τώρα. https://gr.ign.com/untitled-battlefield-game/125482/news/oles-oi-beltioseis-kai-ta-features-pou-apokalupsan-oi-diarroes-tou-battlefield-6 1
John_on_PC Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 2 hours ago, aetos1988 said: Όλες οι βελτιώσεις(;) μέχρι τώρα. https://gr.ign.com/untitled-battlefield-game/125482/news/oles-oi-beltioseis-kai-ta-features-pou-apokalupsan-oi-diarroes-tou-battlefield-6 Υπάρχει Ελληνικό IGN???
darkman Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 11/3/2025 στις 4:00 ΜΜ, cpttony είπε Μιλούσα για τους randoms, με stack/παρέα είναι διαφορετικά. (Θα) είναι είναι πιο αποδοτικό το να σύρεις + revive όταν smoke + revive είναι πιο γρήγορο? Σιγουρα θα εχει ποιο πλακα και θα ειναι και ενα εξτραδακι στην ολη φαση φανταζωμαι θα σε αφηνει και με τον κλασικο τροπο , το θεμα ειναι ποτε βγει να γουσταρουμε Επεξ/σία 14 Μαρτίου από darkman
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Φακ γιεα! Ρίξτε μια ματιά στα email σας. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Πέτρος
John_on_PC Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 hour ago, Πέτρος said: Φακ γιεα! Ρίξτε μια ματιά στα email σας. Είσαι ο inside man μας τώρα...
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Είσαι ο inside man μας τώρα... Έχουμε μέρες μπροστά μας, για το 1ο. Με τρώει το χέρι μου να βάλω καταγραφή μέσω adrenaline. Έχουν τρόπο να το εντοπίσουν, λέτε?
John_on_PC Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Πέτρος said: Έχουμε μέρες μπροστά μας, για το 1ο. Με τρώει το χέρι μου να βάλω καταγραφή μέσω adrenaline. Έχουν τρόπο να το εντοπίσουν, λέτε? Αν δεν στείλεις βίντεο/φωτογραφίες δεν νομίζω. Σε τι πλατφόρμα, PC ή κονσόλα; Επεξ/σία 17 Μαρτίου από John_on_PC
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Αν δεν στείλεις βίντεο/φωτογραφίες δεν νομίζω. Σε τι πλατφόρμα, PC ή κονσόλα; PC, πάντα. Για δική μου χρήση θα είναι, αντε να πάει μέσω mail σε 1-2 παλιούς συμμαχητές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα