Πέτρος Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Ετοιμαστείτε για νέο κύκλο προσκλήσεων. Σιγά-σιγά διευρύνουν τη "βάση", αρχικά από Β.Αμερική και Ευρώπη και κάποιες περιοχές στην Ασία στη συνέχεια, ανακοίνωσαν σήμερα. 1
John_on_PC Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 8 minutes ago, Πέτρος said: Ετοιμαστείτε για νέο κύκλο προσκλήσεων. Σιγά-σιγά διευρύνουν τη "βάση", αρχικά από Β.Αμερική και Ευρώπη και κάποιες περιοχές στην Ασία στη συνέχεια, ανακοίνωσαν σήμερα. 1
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Έχει session αύριο, αλλά έχει κανονιστεί καιρό τώρα έξοδος με φίλους, δεν τους κρεμάω. Κρίμα, γιατί θα είχε ενδιαφέρον ο χάρτης αυτή τη φορά, ελπίζω. Πήρε κανείς σας πρόσκληση?
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Νέο update σήμερα, περίπου 5γίγα, χωρίς να υπάρχει κάτι προγραμματισμένο σε "αγώνα". Μπήκα μετά την αναβάθμιση να δω τί παίζει...δεν ξέρω αν κάποια από αυτά υπήρχαν και πριν 1-2 εβδομάδες, αλλά άλλη ενημέρωση δεν είχε ο client εδώ και 3 εβδομάδες (τότε δεν είχα κοιτάξει, για να είμαι ειλικρινής). Άλλο πράγμα, 2 κατηγορίες πάνω, πιο κοντά σε "Β" παρά σε "προ-Α". Υπάρχει η λεξούλα "campaign", ρυθμίζεις επίπεδο δυσκολίας, αλλά δεν είναι διαθέσιμη. Πολλές αλλαγές στις ρυθμίσεις γραφικών, εμφανίστηκε FSR/XeSS, amd anti-lag (μέσα στο μενού των ρυθμίσεων όλα αυτά). Λογικά δεν μου έδειξε DLSS λόγω της κάρτας μου. Την ερχόμενη εβδομάδα λογικά θα έχουμε αγώνα, μόλις θα έχει τελειώσει και το Τριφύλλι στο μπάσκετ, ότι πρέπει θα είναι. 3
7nisiotis Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 1 hour ago, Πέτρος said: Νέο update σήμερα, περίπου 5γίγα, χωρίς να υπάρχει κάτι προγραμματισμένο σε "αγώνα". Μπήκα μετά την αναβάθμιση να δω τί παίζει...δεν ξέρω αν κάποια από αυτά υπήρχαν και πριν 1-2 εβδομάδες, αλλά άλλη ενημέρωση δεν είχε ο client εδώ και 3 εβδομάδες (τότε δεν είχα κοιτάξει, για να είμαι ειλικρινής). Άλλο πράγμα, 2 κατηγορίες πάνω, πιο κοντά σε "Β" παρά σε "προ-Α". Υπάρχει η λεξούλα "campaign", ρυθμίζεις επίπεδο δυσκολίας, αλλά δεν είναι διαθέσιμη. Πολλές αλλαγές στις ρυθμίσεις γραφικών, εμφανίστηκε FSR/XeSS, amd anti-lag (μέσα στο μενού των ρυθμίσεων όλα αυτά). Λογικά δεν μου έδειξε DLSS λόγω της κάρτας μου. Την ερχόμενη εβδομάδα λογικά θα έχουμε αγώνα, μόλις θα έχει τελειώσει και το Τριφύλλι στο μπάσκετ, ότι πρέπει θα είναι. Aυτά τα αντιαισθητικά πλαίσια γύρω-γύρω από τα capture points/flags τα αφαίρεσαν; Λες και παίζω ας πούμε κανα Overwatch έμοιαζαν. Ασχημα πολύ.
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Aυτά τα αντιαισθητικά πλαίσια γύρω-γύρω από τα capture points/flags τα αφαίρεσαν; Λες και παίζω ας πούμε κανα Overwatch έμοιαζαν. Ασχημα πολύ. Δεν έχω καταλάβει τί εννοείς. Έτσι κι αλλιώς σήμερα δεν είχε αγώνα, λογικά την ερχόμενη Παρασκευή.
John_on_PC Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 hours ago, 7nisiotis said: Aυτά τα αντιαισθητικά πλαίσια γύρω-γύρω από τα capture points/flags τα αφαίρεσαν; Λες και παίζω ας πούμε κανα Overwatch έμοιαζαν. Ασχημα πολύ. Τα κάνανε μπογιά στο πάτωμα γύρω από τα capture points.
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Τα κάνανε μπογιά στο πάτωμα γύρω από τα capture points. Α, που "φώτιζε" η περίμετρος? Ναι, χάλι μαύρο ήταν αυτό, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Λεπτομέρειες είναι αυτές που αλλάζουν πανεύκολα. 1
John_on_PC Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εδώ έχει όλα τα βίντεο σε υψηλή ποιότητα: Επεξ/σία 17 Μαϊου από John_on_PC 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα