Προς το περιεχόμενο

Battlefield Labs [PC/2026]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμαστείτε για νέο κύκλο προσκλήσεων.

Σιγά-σιγά διευρύνουν τη "βάση", αρχικά από Β.Αμερική και Ευρώπη και κάποιες περιοχές στην Ασία στη συνέχεια, ανακοίνωσαν σήμερα.

• Like 1
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 minutes ago, Πέτρος said:

Ετοιμαστείτε για νέο κύκλο προσκλήσεων.

Σιγά-σιγά διευρύνουν τη "βάση", αρχικά από Β.Αμερική και Ευρώπη και κάποιες περιοχές στην Ασία στη συνέχεια, ανακοίνωσαν σήμερα.

Black Widow Avengers GIF

• Haha 1
Δημοσ.

Έχει session αύριο, αλλά έχει κανονιστεί καιρό τώρα έξοδος με φίλους, δεν τους κρεμάω.

Κρίμα, γιατί θα είχε ενδιαφέρον ο χάρτης αυτή τη φορά, ελπίζω.

Πήρε κανείς σας πρόσκληση?

Δημοσ.

Νέο update σήμερα, περίπου 5γίγα, χωρίς να υπάρχει κάτι προγραμματισμένο σε "αγώνα".

Μπήκα μετά την αναβάθμιση να δω τί παίζει...δεν ξέρω αν κάποια από αυτά υπήρχαν και πριν 1-2 εβδομάδες, αλλά άλλη ενημέρωση δεν είχε ο client εδώ και 3 εβδομάδες (τότε δεν είχα κοιτάξει, για να είμαι ειλικρινής).

Άλλο πράγμα, 2 κατηγορίες πάνω, πιο κοντά σε "Β" παρά σε "προ-Α".

Υπάρχει η λεξούλα "campaign", ρυθμίζεις επίπεδο δυσκολίας, αλλά δεν είναι διαθέσιμη.

Πολλές αλλαγές στις ρυθμίσεις γραφικών, εμφανίστηκε FSR/XeSS, amd anti-lag (μέσα στο μενού των ρυθμίσεων όλα αυτά). Λογικά δεν μου έδειξε DLSS λόγω της κάρτας μου.

Την ερχόμενη εβδομάδα λογικά θα έχουμε αγώνα, μόλις θα έχει τελειώσει και το Τριφύλλι στο μπάσκετ, ότι πρέπει θα είναι.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, Πέτρος said:

Νέο update σήμερα, περίπου 5γίγα, χωρίς να υπάρχει κάτι προγραμματισμένο σε "αγώνα".

Μπήκα μετά την αναβάθμιση να δω τί παίζει...δεν ξέρω αν κάποια από αυτά υπήρχαν και πριν 1-2 εβδομάδες, αλλά άλλη ενημέρωση δεν είχε ο client εδώ και 3 εβδομάδες (τότε δεν είχα κοιτάξει, για να είμαι ειλικρινής).

Άλλο πράγμα, 2 κατηγορίες πάνω, πιο κοντά σε "Β" παρά σε "προ-Α".

Υπάρχει η λεξούλα "campaign", ρυθμίζεις επίπεδο δυσκολίας, αλλά δεν είναι διαθέσιμη.

Πολλές αλλαγές στις ρυθμίσεις γραφικών, εμφανίστηκε FSR/XeSS, amd anti-lag (μέσα στο μενού των ρυθμίσεων όλα αυτά). Λογικά δεν μου έδειξε DLSS λόγω της κάρτας μου.

Την ερχόμενη εβδομάδα λογικά θα έχουμε αγώνα, μόλις θα έχει τελειώσει και το Τριφύλλι στο μπάσκετ, ότι πρέπει θα είναι.

Aυτά τα αντιαισθητικά πλαίσια γύρω-γύρω από τα capture points/flags τα αφαίρεσαν; Λες και παίζω ας πούμε κανα Overwatch έμοιαζαν. Ασχημα πολύ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Aυτά τα αντιαισθητικά πλαίσια γύρω-γύρω από τα capture points/flags τα αφαίρεσαν; Λες και παίζω ας πούμε κανα Overwatch έμοιαζαν. Ασχημα πολύ. 

Δεν έχω καταλάβει τί εννοείς.

Έτσι κι αλλιώς σήμερα δεν είχε αγώνα, λογικά την ερχόμενη Παρασκευή.

Δημοσ.
2 hours ago, 7nisiotis said:

Τα κάνανε μπογιά στο πάτωμα γύρω από τα capture points.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, John_on_PC είπε

Τα κάνανε μπογιά στο πάτωμα γύρω από τα capture points.

Α, που "φώτιζε" η περίμετρος? Ναι, χάλι μαύρο ήταν αυτό, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Λεπτομέρειες είναι αυτές που αλλάζουν πανεύκολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...