Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Έσκασε πριν λίγο ειδοποίηση, έχουμε αύριο ματσάκι τελικά. 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πήρες email με νέο playtest ? Δεν σε ειδοποιούν ξανά μετά την 1η φορά. Βγαίνει ανακοίνωση στο Discord, στο κανάλι του Labs. 56 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Δεν υπάρχουν playtest ακομη Είδα κανονικά την ανακοίνωση χτες, 10' πριν το ποστάρω εδώ.
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στο BF Labs Workshop, λάθος μου. Όταν έρχεται το email/πρόσκληση την 1η φορά, έχει και οδηγίες πρόσβασης/εγγραφής εκεί. Εκεί γίνεται και η όλη feedback ιστορία, ουσιαστικά. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από Πέτρος Διόρθωση πληροφορίας
whiteman7 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου εχω τσεκαρει ολα τα emails δεν εχω βρει κάτι για discord
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, whiteman7 είπε εχω τσεκαρει ολα τα emails δεν εχω βρει κάτι για discord Δεν σου ήρθε ποτέ αυτό, δηλαδή?
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, whiteman7 είπε οχι ποτε Δεν ξέρω τί να σου πω.
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Όποιος πήρε πρόσβαση στο server performance test, δεν μπαίνει αυτόματα σε επόμενα (βάσει του παρακάτω), απεναντίας με τον @Πέτρος που είναι στο "BF Workshop". Γιατί υπάρχει και το BF Labs και το BF Workshop, άλλη ιστορία... Επεξ/σία 13 Ιουνίου από cpttony 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, cpttony είπε Όποιος πήρε πρόσβαση στο server performance test, δεν μπαίνει αυτόματα σε επόμενα (βάσει του παρακάτω), απεναντίας με τον @Πέτρος που είναι στο "BF Workshop". Γιατί υπάρχει και το BF Labs και το BF Workshop, άλλη ιστορία... Σε κάθε περίπτωση, δεν χάνετε κάτι όσοι θέλετε να δοκιμάσετε να μπείτε στις 8 το βράδυ, μπας και σας δώσει πρόσβαση.
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Νιεχ... Δεν καταλαβαίνω πώς κατέστρεψαν τόσο άσχημα ενα απ τα καλυτερα assets σε αυτό το παιχνίδι. Την αισθηση να πιλοτάρεις ελικόπτερα - πολεμικά αεροσκάφη να φαινεται τοσο αψυχη. Απλώς αντιγράψτε τη δουλειά του 3, γιατί το κακο ψιλοξεκινησε απ το 4. ΑΝ κ εστω βελτίωση βλέπω στο heli hud... χρειάζεται ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΆ
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Νιεχ... Δεν καταλαβαίνω πώς κατέστρεψαν τόσο άσχημα ενα απ τα καλυτερα assets σε αυτό το παιχνίδι. Την αισθηση να πιλοτάρεις ελικόπτερα - πολεμικά αεροσκάφη να φαινεται τοσο αψυχη. Απλώς αντιγράψτε τη δουλειά του 3, γιατί το κακο ψιλοξεκινησε απ το 4. ΑΝ κ εστω βελτίωση βλέπω στο heli hud... χρειάζεται ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΆ Τί εννοείς? Πάντα εντελώς arcade ήταν η αίσθηση στα πετουμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα