Πέτρος Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Βγήκε και patchάκι. Κάπου 250ΜΒ, μάλλον "ξεκλειδώνει" τα του 3ημέρου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 23 Μαϊου Στο μεταξύ όλα τα leaks είναι από εντελώς άχρηστους σε FPS games. 1 1
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Στο μεταξύ όλα τα leaks είναι από εντελώς άχρηστους σε FPS games. Λογικό δεν είναι? Δεν ενδιαφέρονται αν θα φάνε ban, μετά.
Grisos Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Λογικό δεν είναι? Δεν ενδιαφέρονται αν θα φάνε ban, μετά. Εγώ πάντως συμπλήρωσα φόρμα μήπως έρθει τπτ και ρωτούσε τι genre παίζω. Ε, όσοι βάζουν SIMS ή οτιδηποτε άσχετο με FPS να τρώνε ban. Μπωωωωω 1 1
bill_viper Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Μέχρι στιγμής έχουμε μία πολύ αρνητική εξέλιξη, έγραψαν στο Discord προ ημερών ότι τα όπλα δε θα είναι locked σε κάθε class, αλλά π.χ. αν ένας assault χρησιμοποιήσει sniper (του recon) απλά δε θα έχει τα επιπλέον perks, ότι ισχύει δηλαδή και με τη σούπα το 2042!!! Έχει πέσει τρελό κράξιμο στο κανάλι τους!! 1
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 21 λεπτά πριν, bill_viper είπε Μέχρι στιγμής έχουμε μία πολύ αρνητική εξέλιξη, έγραψαν στο Discord προ ημερών ότι τα όπλα δε θα είναι locked σε κάθε class, αλλά π.χ. αν ένας assault χρησιμοποιήσει sniper (του recon) απλά δε θα έχει τα επιπλέον perks, ότι ισχύει δηλαδή και με τη σούπα το 2042!!! Έχει πέσει τρελό κράξιμο στο κανάλι τους!! Έχουν κάθε περιθώριο και δυνατότητα για κάτι καλό ή για να τα κάνουν πάλι σκτά. Λίγο που είδα τα τελευταία videos, έχω την εντύπωση ότι αυξήθηκε λίγο η ταχύτητα κίνησης, το οποίο από μόνο του είναι τεράστιο πρόβλημα. Ελπίζω να καταλάβω περισσότερα στο 3ήμερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 23 Μαϊου Να κάνουν τα classes όπως ήταν στο 4 που ήταν μια χαρά.
7nisiotis Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Psycho_Warhead said: Στο μεταξύ όλα τα leaks είναι από εντελώς άχρηστους σε FPS games. Έτσι είναι όταν δεν υπάρχουν 'όρια' και μπαίνει ο κάθε άθλιος μέσα. Μυαλό, δεν βάζουν. Θυμηθείτε τι "ερωτηματολόγιο" αντικρίσαμε και θα πάρετε την απάντηση που ψάχνετε. A game for everyone is a game for no one Επεξ/σία 23 Μαϊου από 7nisiotis
ultraex2003 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Από steam? ναι μου στειλανε κωδικους
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Μόλις τώρα, ultraex2003 είπε ναι μου στειλανε κωδικους Ναι, απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν το έχουν κλειδώσει στο ΕΑ app, για τώρα.
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Σας λειτουργεί? Μου γράφει ότι λείπουν τα dlc packs, δεν τα περνά με κανένα τρόπο.
Πέτρος Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Διαγραφή του φακέλου, αλλιώς δεν καταλαβαινε τίποτα. Ξανακατέβασμα, αυτή τη φορά με τα dlc (αν και δείχνει εντός του παιχνιδιού ότι λείπει το ένα, το οποίο όμως δεν εμφανίζεται πουθενά). Όλα στο τέρμα, 1440/uw, γύρω στα 70-80 fps (7900XT). Χαμήλωσα GI κλπ, πήγα 120. Δυο γύρους έπαιξα, απολάμβανα τις ομαδάρες μας. Καλό δείχνει, έχει θέματα εννοείται. Τουλάχιστον δεν έγινε πιο γρήγορο, όπως φοβόμουν. Ίσως να έπεσε κι ένα κλικ ο ρυθμός. Περισσότερα αύριο, ίσως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα