7nisiotis Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1kti0m0/bf_labs_datamining_the_battle_royale_mode_new/
b0n3zy Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Εγώ είχα δηλώσει Κυριακή και βλέπω ότι έχει εγκριθεί αλλά δεν έχω λάβει κάποιο email συμπληρωματικό να κατεβάσω κάτι. Για PC έχω δηλώσει και έχω linked steam, discord. Γνωρίζει κανείς τι είναι να λάβουμε; Επίσης σε βάζουν σε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι στο Discord; Δεν έχω δει κάτι διαφορετικό μέσα στο σέρβερ του Discord. Ευχαριστώ
Πέτρος Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 6 ώρες πριν, b0n3zy είπε Εγώ είχα δηλώσει Κυριακή και βλέπω ότι έχει εγκριθεί αλλά δεν έχω λάβει κάποιο email συμπληρωματικό να κατεβάσω κάτι. Για PC έχω δηλώσει και έχω linked steam, discord. Γνωρίζει κανείς τι είναι να λάβουμε; Επίσης σε βάζουν σε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι στο Discord; Δεν έχω δει κάτι διαφορετικό μέσα στο σέρβερ του Discord. Ευχαριστώ Καλημέρα. Ψάξε στο EAapp για "labs", αυτό θα βρεις και θα κατεβάσεις, μαζί με τα dlc που θα εμφανίσει.
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) Θελουν δουλειά πολυ τα movement animation, grenade throwing ... οχι προφανως αυτο το θεοτρελο σα το cod bo6 - αλλα για μενα ενα κραμα mw19 + bfv (καποια πραγματα) θα ταν οκ. Επεξ/σία 24 Μαϊου από 7nisiotis 1
darkman Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Εκανα καμια 10αρια ματσακια και μπορω να πω οτι μου αρεσε , αυτο με τα attachments και το στιλ στα γραφικά τον οπλών που ειναι απο το COD με ξενισε αρκετα , οτι σε βαζει αμεσα σε ενα κλιμα μαχης ειναι πολυ ωραιo ,και γενικα νομιζω θα ειναι ακομα ενα καλο battlefild
b0n3zy Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 8 ώρες πριν, Πέτρος είπε Καλημέρα. Ψάξε στο EAapp για "labs", αυτό θα βρεις και θα κατεβάσεις, μαζί με τα dlc που θα εμφανίσει. Καλησπέρα φίλε και ευχαριστώ πολύ. No results found μνμ μέσα στο ΕΑapp σε search για labs, lab also checked for the same in caps. Κανένα μνμ στο discord και κανένα νέο email (έχω τσεκάρει και spam) πέρα από το πρώτο που είχε στον τίτλο το ...Test Invitation. Εσείς λάβατε κάτι συμπληρωματικό μνμ η email κάπου; Και εάν ναι πόσο καιρό πριν την ημέρα που είχατε δηλώσει; Είστε σε κάποιο κανάλι στο discord - λογικά πρόσβαση αποκτάς αφού γίνει register ότι έχεις συμμετάσχει. Thanks
noFEARgr Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 26 minutes ago, darkman said: Εκανα καμια 10αρια ματσακια και μπορω να πω οτι μου αρεσε , αυτο με τα attachments και το στιλ στα γραφικά τον οπλών που ειναι απο το COD με ξενισε αρκετα , οτι σε βαζει αμεσα σε ενα κλιμα μαχης ειναι πολυ ωραιo ,και γενικα νομιζω θα ειναι ακομα ενα καλο battlefild Καλο battlefield έχουμε να δούμε από το battlefield 1 , μέτριο από το 5 και αίσχος από το 2042 άρα ελπίζω όντως να έχουμε ένα καλό battlefield αλλά δίνω λίγες πιθανότητες πλέον 1
darkman Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Καλο battlefield έχουμε να δούμε από το battlefield 1 , μέτριο από το 5 και αίσχος από το 2042 άρα ελπίζω όντως να έχουμε ένα καλό battlefield αλλά δίνω λίγες πιθανότητες πλέον Μια χαρα ειναι ολα και αν δεις και τον ανταγωνισμο καταλαβαινεις ποσο μπροστά ειναι ολα τα battlefield απο τα υπόλοιπα games , ακομα και αυτα που βλεπεις και κανεις στο 42 δεν θα τα δεις αλλου . τωρα αν τα πριν ηταν λιγο καλυτερα η λιγο χειρότερα για εμενα δεν εχει καμια σημασια μιας και τα παιζω ολα λογο οτι ειμαι fun της σειρας του battlefield , και day one παντα ολα . Επεξ/σία 24 Μαϊου από darkman 1
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Αναλογως τα στανταρ. Καποιοι τα εχουμε υψηλα κι ετσι πρεπει (για πολλους λογους). 1
darkman Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Και καλα κανεις αν δεν σου αρεσουν τα καινουργια μπορεις να μην παιξεις η να μείνεις στο 1 που σου αρεσε , εγω δεν εχω θεμα ουτε και οι παρεα με την clan , θα μπουμε και 42 θα μπουμε και V και γενικα θα γουσταρουμε και το hardline δεν ειχε καθολου πολεμικο σεναριο τυπου 4 και V Αλλα του αλλαξαμε τα φωτα οταν βγαίνει καινουργιο batlefield θα παιξουμε battlefield τελος .
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 16 minutes ago, darkman said: που σου αρεσε Ηταν πολυ- OK. Σαν το 3, ομως, κανενα.
darkman Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ηταν πολυ- OK. Σαν το 3, ομως, κανενα. Για να δουμε και το καινουργιο τι εχει να μας πει Τα λεφτακια εχουν μπει απο τωρα στην καβατζα
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για εμενα είναι νεκρό το franchise αυτό. Αν αναστηθεί τώρα, καλως, και γι αυτούς στην ΕΑ. Σε διαφορετική περίπτωση απλα προσπερνω και θα παραμείνω hell let loose (+ warzone λιγο) παικτης. Έφτασα 30+, προφανώς κ θα ξοδέψω το λιγότερο χρόνο παίζοντας, αλλα τα στάνταρ μου παραμένουν πάντοτε (γενικως) ψηλά. Δεν συμβιβάζομαι με αθλιότητες, μετριότητες ή δήθεν “μονοκερους” που βαπτίζει ο μεσος συνάνθρωπος για να ψευτονιώθει οκ ή να δικαιολογήσει στον εαυτο του τις επιλογές που έπραξε. Όταν ο πήχης ανέβει αρκετά, το να πέσει πλέον δεν είναι επιλογή — είναι προσβολή. Επεξ/σία 24 Μαϊου από 7nisiotis
darkman Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Αδερφε μου αμα σε χαλαει τοσο και σε προσβαλει χεστο το ρημάδι να παει τσο διάολο , και παιξε το παιχνιδακι που γουσταρεις ,αν και απο οτι καταλαβα απο αυτα που λες μονο παιχνιδι δεν το βλεπεις κατσε στο hell let loose που εχει τα στανταρ που ζητας γαι να εχεις και την ηρεμια σου . Εγω παιζω για το παιχνιδι την παρεα και να ξεχαστώ απο τα προβληματα μου οχι για να βαλω και αλλα . 1
Πέτρος Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 2 ώρες πριν, b0n3zy είπε Καλησπέρα φίλε και ευχαριστώ πολύ. No results found μνμ μέσα στο ΕΑapp σε search για labs, lab also checked for the same in caps. Κανένα μνμ στο discord και κανένα νέο email (έχω τσεκάρει και spam) πέρα από το πρώτο που είχε στον τίτλο το ...Test Invitation. Εσείς λάβατε κάτι συμπληρωματικό μνμ η email κάπου; Και εάν ναι πόσο καιρό πριν την ημέρα που είχατε δηλώσει; Είστε σε κάποιο κανάλι στο discord - λογικά πρόσβαση αποκτάς αφού γίνει register ότι έχεις συμμετάσχει. Thanks Κάτι άλλαξε στη διαδικασία. Σου στέλνουν link κανονικά πλέον, αλλιώς όντως δεν μπορείς να το βρεις. Το έψαξα κι εγώ με κάθε τρόπο, δεν υπάρχει κάπου. Ακόμα κι αν το επιλέξω μέσα από τη "βιβλιοθήκη" μου στο EAapp και πάω για διαχείριση, αν μετά πατήσω πάνω του μου πετάει ότι "δεν υπάρχει" (404). Αν δεν σε πειράζει, δείξε το email αποδοχής που σου έστειλαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα