7nisiotis Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1kti0m0/bf_labs_datamining_the_battle_royale_mode_new/
b0n3zy Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Εγώ είχα δηλώσει Κυριακή και βλέπω ότι έχει εγκριθεί αλλά δεν έχω λάβει κάποιο email συμπληρωματικό να κατεβάσω κάτι. Για PC έχω δηλώσει και έχω linked steam, discord. Γνωρίζει κανείς τι είναι να λάβουμε; Επίσης σε βάζουν σε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι στο Discord; Δεν έχω δει κάτι διαφορετικό μέσα στο σέρβερ του Discord. Ευχαριστώ
Πέτρος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 ώρες πριν, b0n3zy είπε Εγώ είχα δηλώσει Κυριακή και βλέπω ότι έχει εγκριθεί αλλά δεν έχω λάβει κάποιο email συμπληρωματικό να κατεβάσω κάτι. Για PC έχω δηλώσει και έχω linked steam, discord. Γνωρίζει κανείς τι είναι να λάβουμε; Επίσης σε βάζουν σε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι στο Discord; Δεν έχω δει κάτι διαφορετικό μέσα στο σέρβερ του Discord. Ευχαριστώ Καλημέρα. Ψάξε στο EAapp για "labs", αυτό θα βρεις και θα κατεβάσεις, μαζί με τα dlc που θα εμφανίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα