b0n3zy Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κάτι άλλαξε στη διαδικασία. Σου στέλνουν link κανονικά πλέον, αλλιώς όντως δεν μπορείς να το βρεις. Το έψαξα κι εγώ με κάθε τρόπο, δεν υπάρχει κάπου. Ακόμα κι αν το επιλέξω μέσα από τη "βιβλιοθήκη" μου στο EAapp και πάω για διαχείριση, αν μετά πατήσω πάνω του μου πετάει ότι "δεν υπάρχει" (404). Αν δεν σε πειράζει, δείξε το email αποδοχής που σου έστειλαν. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα ανεβάζω μία γρήγορη και θα τα κατεβάσω. Αυτό έχω λάβει μονο σαν λινκ και τίποτα άλλο, το οποίο το πάτησα και όρισα τη μέρα που προτιμάω. Το πρώτο screenshot είναι το μισό email. Δεν εχει και κάποια επιλογή άλλα μέσα στο playtesting portal. @darkmanεσένα πως σου ήρθε φίλε το λινκ να το κατεβάσεις και πόσο καιρό πριν τη μέρα που είχες δηλώσει; Εγώ όλα τα έχω σε PC στο app της EA, από το πρώτο που έχει βγει μέχρι το τελευταίο, παίζω BF από το 1942. Έχω και το steam συνδεδεμένο στο προφίλ αλλά κανένα BF παιχνίδι εκεί . Thanks Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από b0n3zy 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 22 λεπτά πριν, b0n3zy είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα ανεβάζω μία γρήγορη και θα τα κατεβάσω. Αυτό έχω λάβει μονο σαν λινκ και τίποτα άλλο, το οποίο το πάτησα και όρισα τη μέρα που προτιμάω. Το πρώτο screenshot είναι το μισό email. Δεν εχει και κάποια επιλογή άλλα μέσα στο playtesting portal. @darkmanεσένα πως σου ήρθε φίλε το λινκ να το κατεβάσεις και πόσο καιρό πριν τη μέρα που είχες δηλώσει; Εγώ όλα τα έχω σε PC στο app της EA, από το πρώτο που έχει βγει μέχρι το τελευταίο, παίζω BF από το 1942. Έχω και το steam συνδεδεμένο στο προφίλ αλλά κανένα BF παιχνίδι εκεί . Thanks Φαντάζομαι απάντησες κανονικά στην έρευνα,δεν είναι αυτό το θέμα. Όχι, έπρεπε να σου έχει έρθει κι άλλο email. Το αναφέρουν πάρα πολλοί το θέμα, δυστυχώς. Τολμώ να πω ότι είναι Battlefield το παιχνίδι αυτό. Θέλει ατελείωτη δουλειά ακόμα, αλλά είναι BF. Εννοείται μέσα σε αυτή τη "δουλειά" εύκολα το χαλάνε. Θα πέσει αδιανόητη γκρίνια από όσους παίζουν μόνο με οχήματα στους χάρτες σε πόλεις...έχει ατελείωτα περάσματα/ορόφους/κτίρια/κρυψώνες κλπ για να τους σαπίσεις. Πέφτει τρελή καταστροφή στο περιβάλλον, οι σκελετοί των κτιρίων στέκονται μόνο. Εκείνη η χαζομάρα με τη γραμμή οριοθέτησης της "σημαίας" υπάρχει ακόμα.
Bigi444444 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Θελουν δουλειά πολυ τα movement animation, grenade throwing ... οχι προφανως αυτο το θεοτρελο σα το cod bo6 - αλλα για μενα ενα κραμα mw19 + bfv (καποια πραγματα) θα ταν οκ. Εάν δεν έβλεπα το minimap και γενικότερα το ui θα στοιχημάτιζα ότι βλέπω cod...
cpttony Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Back to roots... back to old bugs/features Spoiler 3
Πέτρος Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, cpttony είπε Back to roots... back to old bugs/features Απόκρυψη περιεχομένων Σε παρακαλώ! Είναι βασικό ζήτημα το συγκεκριμένο, δείχνει ξεκάθαρα επιστροφή στις ρίζες! Πάντως, η κίνηση/τα μοντέλα κλπ είναι το λιγότερο δουλεμένο κομμάτι μέχρι τώρα στο παιχνίδι. 1
b0n3zy Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Φαντάζομαι απάντησες κανονικά στην έρευνα,δεν είναι αυτό το θέμα. Όχι, έπρεπε να σου έχει έρθει κι άλλο email. Το αναφέρουν πάρα πολλοί το θέμα, δυστυχώς. Τολμώ να πω ότι είναι Battlefield το παιχνίδι αυτό. Θέλει ατελείωτη δουλειά ακόμα, αλλά είναι BF. Εννοείται μέσα σε αυτή τη "δουλειά" εύκολα το χαλάνε. Θα πέσει αδιανόητη γκρίνια από όσους παίζουν μόνο με οχήματα στους χάρτες σε πόλεις...έχει ατελείωτα περάσματα/ορόφους/κτίρια/κρυψώνες κλπ για να τους σαπίσεις. Πέφτει τρελή καταστροφή στο περιβάλλον, οι σκελετοί των κτιρίων στέκονται μόνο. Εκείνη η χαζομάρα με τη γραμμή οριοθέτησης της "σημαίας" υπάρχει ακόμα. Ναι, όλα όπως πρέπει τα έκανα. Τώρα διάβασα στο Discord τους ότι για PC η πρόσβαση θα δοθεί αυτόματα μέσω του EA App μέσα στη μέρα που δήλωσες, χωρίς email ή κωδικό, και απαιτείται η εγκατάσταση ενός πρόσθετου (add-on DLC) για να συμμετάσχεις. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα δεις το παιχνίδι μέσα στο app στις 10 ακριβώς λέει, μπορεί και αργότερα. Κουλό μου φαίνεται να το κατεβάζεις τελευταία στιγμή αλλά ΟΚ δεν είναι και πολύ μεγάλο το αρχείο απ' ότι είδα (15GB κατεβαίνουν σε 2,5 λεπτά). Όσο για το Battlefield, που βλέπω ότι γίνεται κουβέντα… Στα καλά του, δύσκολα συγκρίνεται κάτι άλλο σε scale, teamwork και immersion. Μετά το 1 όντως κάπου χάθηκε ο προσανατολισμός. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και το 5, άμα μπορούσες να δεις πέρα από τις ηλίθιες δηλώσεις, τα γελοία trailer, τους χαρακτήρες με μοϊκάνα και προσθετικά, την απουσία persistent servers και τη έλλειψη υποστήριξη της κοινότητας, είχε κάποια καλά στοιχεία. Απίστευτα ατμοσφαιρικό, με ωραίους χάρτες, τρομερό ήχο και εισήγαγε πιο σύγχρονη κίνηση. Το 2042 δεν με τράβηξε. Αν όμως το επόμενο κρατήσει το DNA του 4 και το δέσει με μοντέρνα γραφικά και την κίνηση του 5, μπορεί να φέρει πίσω πολύ κόσμο. Ακόμα και να μην φτιάξει όλα αυτά που ζητάνε/με. Βέβαια, τα παιχνίδια εξελίσσονται όπως κι εμείς. Δεν είναι ανάγκη να μας αρέσουν όλα για πάντα. Πολλά που έλιωνα πριν 10 χρόνια, τώρα βγάζουν sequel και δεν έχω ούτε διάθεση να τα ανοίξω, ενώ τα έχω αγοράσει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Πήρα και 'γω invite στο EA app, για να δούμε. 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Bigi444444 said: Εάν δεν έβλεπα το minimap και γενικότερα το ui θα στοιχημάτιζα ότι βλέπω cod... BLOATED το εκαναν. ΟΛΑ μες τη μουρη. Του cod φανταζει πιο "μινιμαλ". Τα εχουν κανει ολα τοσο bonobo level easy σε σημείο αηδίας. Για casualoφλωρους. Χάνεται το immersion. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από 7nisiotis
_Theo_ Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 15 ώρες πριν, Πέτρος είπε Φαντάζομαι απάντησες κανονικά στην έρευνα,δεν είναι αυτό το θέμα. Όχι, έπρεπε να σου έχει έρθει κι άλλο email. Το αναφέρουν πάρα πολλοί το θέμα, δυστυχώς. Τολμώ να πω ότι είναι Battlefield το παιχνίδι αυτό. Ελπιδοφόρο αυτό που λες. Μακάρι να υπάρχει καλή Anti-Cheat προστασία γιατί θα καταστραφεί και αυτό από τα διάφορα κομπλεξικά μ@λ@κισμένα που τους αρέσει να καταστρέφουν τη διασκέδαση του κόσμου. 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Βαλτε με photoshop τον χαρτη πανω αριστερά και τέλος. (fan concept) κ killfeed δεξια με επιλογη για visible / hide
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα