Προς το περιεχόμενο

Battlefield Labs [PC/2026]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Κάποτε έλεγαν ότι θα το έβαζαν στο V αυτό. :P

Αυτός που το pushare πολύ αυτό έφυγε το 2020 μετά το release του BFV λόγω "creative differences" και τώρα είναι lead producer του Battlefield 6, επέστρεψε τέλη 2022. Είναι ο ίδιος που ήταν ο leader του CTE του Battlefield 4. Και είναι αυτός (και ο μόνος) που απαντάει στο Twitter.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 3
  • Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, GhostRiderLSOV said:

Ναι, το θυμάμαι. Καλά από αφαίρεση features άλλο τίποτα. Και στο 3 είχε συμβεί με τα animations της Alpha. 

Κάποια εξ αυτών δεν κατέληξαν στην τελική version.  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Έχω την εντύπωση ότι είχε μπει σε πλάνο να βγει, αλλά μετά από voting σε περίοδο CTE (test) νίκησε το χτίσιμο.

Μπήκε κανείς από εδώ στο τωρινό testing γενικά ή περιμένουμε τα hype-leaks?

Δημοσ.
31 minutes ago, Extinction said:

Έχω την εντύπωση ότι είχε μπει σε πλάνο να βγει, αλλά μετά από voting σε περίοδο CTE (test) νίκησε το χτίσιμο.

Μπήκε κανείς από εδώ στο τωρινό testing γενικά ή περιμένουμε τα hype-leaks?

Περιμένουμε, ο Sirland είπε στο twitter πως η πιθανότητα να μπεις ήταν παρόμοια με το να κερδίσεις jackpot. Παίζει να βάλανε κανένα 200 άτομα από τα ένα εκατομμύριο που κάνανε sign up.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Περιμένουμε, ο Sirland είπε στο twitter πως η πιθανότητα να μπεις ήταν παρόμοια με το να κερδίσεις jackpot. Παίζει να βάλανε κανένα 200 άτομα από τα ένα εκατομμύριο που κάνανε sign up.

Για θέματα NDA σίγουρα, αλλά πιστεύω θα έσπρωξαν κόσμο που ήταν ενεργό στο Discord Labs 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Κάτι θετικό ότι θα μπορείς να τραβήξεις το σώμα του συμπαίκτη σου ώστε να τον σηκώσεις (revive) σε πιο ασφαλές σημείο.

Αυτό/παρόμοιο mechanic, απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει ούτε στα MilSim, πως θα βοηθήσει στο arcade BF δε βλέπω, εδώ καλά καλά δε σε κάνουν καν revive, πόσο μάλλον να σε σύρουν "σε πιο ασφαλές σημείο".

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cpttony είπε

Αυτό/παρόμοιο mechanic, απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει ούτε στα MilSim, πως θα βοηθήσει στο arcade BF δε βλέπω, εδώ καλά καλά δε σε κάνουν καν revive, πόσο μάλλον να σε σύρουν "σε πιο ασφαλές σημείο".

ίσως βοηθάει το squad σου να μη χρειαστεί να ρίξει smoke  πριν για να σε κάνει revive και να σε τραβήξει γρήγορα στην άκρη

Δημοσ.
17 minutes ago, cpttony said:

Φοβερό disrespect στο BattleBit Remastered που το έβαλε πρώτο :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, cpttony είπε

Θα σε σέρνουν στον γκρεμό και θα σε αφήνουν. :D 

• Haha 2
Δημοσ.
2 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Θα σε σέρνουν στον γκρεμό και θα σε αφήνουν. :D 

Έπρεπε να μπορείς να τραβήξεις και τους αντιπάλους, όπως στο BattleBit που έχει και proximity voice chat (και) με τους αντιπάλους.

Δημοσ.

Γιατί θυμάμαι ότι υπήρχε κάτι τέτοιο σε κάποιο? Το μπερδεύω με τη δυνατότητα που είχες να σουρθείς όσο ξεψυχούσες σε κάποιο καλυμμένο σημείο, να μην την φάει κι ο medic τζάμπα?

Δημοσ.
4 hours ago, cpttony said:

captain. Μιας και σε κόβω για PTFO τύπο τι λες να δοκιμάσεις Hell Let Loose; Ψάχνουμε 3ο άτομο για TANK αλλά και γενικότερα. Μαζευόμαστε σχεδόν βράδυ ανά βράδυ με δικό μου φίλο από το νησί και παίζουμε. Ψήσου! (το βρίσκεις Game Pass αν δε το τσιμπησες από τη δωρεάν διάθεση του Epic)

Όταν βγει το νέο BF βλέπουμε τι έκαναν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...