John_on_PC Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 9 minutes ago, Πέτρος said: PC, πάντα. Για δική μου χρήση θα είναι, αντε να πάει μέσω mail σε 1-2 παλιούς συμμαχητές. Το λέω από άποψη ότι το βίντεο έχει identifiers στην εικόνα που φαίνονται μόνο με υψήλη αντίθεση κτλ. Οπότε αν στείλεις βίντεο που το δει κάποιος από την EA μπορεί καταλάβει ποιό account το έβγαλε. Αλλιώς δεν υπάρχει θέμα. 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 hours ago, Πέτρος said: Φακ γιεα! Ρίξτε μια ματιά στα email σας. Ενώ είχα πάρει επιβεβαίωση, κάτι πάτησα ο μαλακας τις προάλλες και ουσιαστικά στο προφίλ μέσα δεν φαίνεται ως confirmed playtest rip💀 1 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Το email απο ποιον αποστολεα ερχεται? ή και ενα screenshot το subject κτλ, για να εχω το νου μου. Αν και δεν λαμβανω σχεδον καθολου σπαμ
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το email απο ποιον αποστολεα ερχεται? ή και ενα screenshot το subject κτλ, για να εχω το νου μου. Αν και δεν λαμβανω σχεδον καθολου σπαμ 2
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Α εμένα ήρθαν τέτοια emails για το skate και το f1 αντίστοιχα. Μπήκα και στα 2. Να έρθει και για bf, χαμός! Θα μαι σε 4 αλφες μαζί με την ufl. Γενικά αν θέλετε "εγγυημένη" πρόσβαση στα playtests της ΕΑ, να μπαίνετε σε ότι βγάζει ανά διαστήματα, ακόμα και αν δε τρελενεστε ιδιαίτερα και να είστε τυπικοί με την διαδικασία. Συνήθως επιλέγουν χρήστες με "εμπειρία". Α και να μη σπάτε το NDA και μοιράζετε υλικό από αυτά που παίζετε και να αγνοήσετε την επιβεβαιωμένη πρόσβαση και δε μπείτε ποτέ.
John_on_PC Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 6 hours ago, SabotazNic said: Το email απο ποιον αποστολεα ερχεται? ή και ενα screenshot το subject κτλ, για να εχω το νου μου. Αν και δεν λαμβανω σχεδον καθολου σπαμ Είναι το ίδιο με αυτό που έστειλε και το confirmation για το sign up.
Grisos Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Α εμένα ήρθαν τέτοια emails για το skate και το f1 αντίστοιχα. Μπήκα και στα 2. Να έρθει και για bf, χαμός! Θα μαι σε 4 αλφες μαζί με την ufl. Γενικά αν θέλετε "εγγυημένη" πρόσβαση στα playtests της ΕΑ, να μπαίνετε σε ότι βγάζει ανά διαστήματα, ακόμα και αν δε τρελενεστε ιδιαίτερα και να είστε τυπικοί με την διαδικασία. Συνήθως επιλέγουν χρήστες με "εμπειρία". Α και να μη σπάτε το NDA και μοιράζετε υλικό από αυτά που παίζετε και να αγνοήσετε την επιβεβαιωμένη πρόσβαση και δε μπείτε ποτέ. Στο leak footage πάντως οι τύποι όχι Battlefield, ούτε καποιο άλλο shooter δεν πρέπει να έχουν παίξει. 1
darkman Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 12 ώρες πριν, Πέτρος είπε Μένεις Αθηνα να ερθω διπλα σου να κατσω να βλεπω θα βαλω και τους καφεδες 2
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Α εμένα ήρθαν τέτοια emails για το skate και το f1 αντίστοιχα. Μπήκα και στα 2. Να έρθει και για bf, χαμός! Θα μαι σε 4 αλφες μαζί με την ufl. Γενικά αν θέλετε "εγγυημένη" πρόσβαση στα playtests της ΕΑ, να μπαίνετε σε ότι βγάζει ανά διαστήματα, ακόμα και αν δε τρελενεστε ιδιαίτερα και να είστε τυπικοί με την διαδικασία. Συνήθως επιλέγουν χρήστες με "εμπειρία". Α και να μη σπάτε το NDA και μοιράζετε υλικό από αυτά που παίζετε και να αγνοήσετε την επιβεβαιωμένη πρόσβαση και δε μπείτε ποτέ. Για πες, με το discord τί γίνεται? Το χρειάζεσαι ανοικτό την ώρα που παίζεις? Πας μετά και δίνεις κάποιο feedback? Υπάρχει στη συνέχεια κάποια φόρμα με παρατηρήσεις/προτάσεις? Πάντως, αν από εμάς εδώ έχουν ήδη καλέσει 2 (ίσως και περισσότερους), μάλλον στέλνουν σε μεγάλο βαθμό, τους βλέπουν 1η άντε και 2η φορά πώς ανταποκρίνονται στο ρόλο, κόβουν πολλούς, και μετά φωνάζουν κι άλλους κ.ο.κ. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Πέτρος 1
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Grisos είπε Στο leak footage πάντως οι τύποι όχι Battlefield, ούτε καποιο άλλο shooter δεν πρέπει να έχουν παίξει. Όχι καλέ. Εμπειρία εννοώ με το να έχεις γράψει ώρες σε άλλα playtests άλφα/μπετα. O σκοπός των playtests δεν είναι να μπουν οι βετεράνοι και να το σκίσουν, αλλά να δούνε διάφοροι παίχτες το παιχνίδι σε αυτές τις 3-5 μέρες πως τρέχει κτλ και να δώσουν feedback στους devs μετά, οπότε καταλαβαίνω το πώς παίζουν αυτοί εκεί. Εννοείται θα έχει και άσχετους και καλούς μέσα και ο τρόπος επιλογής προφανώς και δεν είναι τα εθνοτικά χαρακτηριστικά ούτε και ο σεξουαλικός προσανατολισμός ούτε και οι σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός. Συνήθως έχει 2-3 φάσεις κάθε playtest και συνήθως δεν επιλέγονται οι ίδιοι για να έχουν διάφορο feedback, γιαυτό γίνεται αυτή η ποσοτική έρευνα και στην αρχή, για στατιστικούς λόγους και μόνο, όπως σε κάθε ποσοτική έρευνα. Κ γω, δε προσπαθώ τίποτα, δε χρειάζεται κιόλας σε αυτό το σημείο, μόνο παρατηρώ. 33 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Για πες, με το discord τί γίνεται? Το χρειάζεσαι ανοικτό την ώρα που παίζεις? Πας μετά και δίνεις κάποιο feedback? Υπάρχει στη συνέχεια κάποια φόρμα με παρατηρήσεις/προτάσεις? Πάντως, αν από εμάς εδώ έχουν ήδη καλέσει 2 (ίσως και περισσότερους), μάλλον στέλνουν σε μεγάλο βαθμό, τους βλέπουν 1η άντε και 2η φορά πώς ανταποκρίνονται στο ρόλο, κόβουν πολλούς, και μετά φωνάζουν κι άλλους κ.ο.κ. Δε χρειάζεται κάποιο discord ή δε χρειαζόταν τουλάχιστον ως τις υπάρχουσες που έχω πάρει μέρος. Σε καμία από αυτές τις 2 της ΕΑ δεν το έγραφε δηλαδή, δε ξέρω αν τη μέρα που ξεκινάνε έρθει κάποιο 2ο email που θα δίνει παραπάνω οδηγίες. Ένα survey συμπληρώνεις συνήθως και δίνεις feedback στο τέλος της φάσης. Της ΕΑ περιμένω να ανοίξουν τα 2 αυτά, τότε θα ξέρω παραπάνω να σας πω αν άλλαξε κάτι. Γενικά δεν χρειαζόταν το dc παλιότερα. Γιατί το ρωτάς; Διάβασες κάτι; Πέρσι στην f1 24, ένα απλό survey συμπλήρωσα στο τέλος και αυτό ήταν, αλλά ήταν δώρο άδωρο, αφού μπήκα στο τελευταίο κύμα, που ήταν 12 μέρες πριν το release του παιχνιδιού. Στο ufl έχει ένα qrcode που το σκανάρω και με πάει στο surveymonkey που έχουν στήσει τη δημοσκόπηση τους και μπορώ από τώρα να δώσω feedback πριν τελειώσει η φάση. 2
John_on_PC Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Πέτρος said: Για πες, με το discord τί γίνεται? Το χρειάζεσαι ανοικτό την ώρα που παίζεις? Πας μετά και δίνεις κάποιο feedback? Υπάρχει στη συνέχεια κάποια φόρμα με παρατηρήσεις/προτάσεις? Πάντως, αν από εμάς εδώ έχουν ήδη καλέσει 2 (ίσως και περισσότερους), μάλλον στέλνουν σε μεγάλο βαθμό, τους βλέπουν 1η άντε και 2η φορά πώς ανταποκρίνονται στο ρόλο, κόβουν πολλούς, και μετά φωνάζουν κι άλλους κ.ο.κ. 11 minutes ago, xtrmsnpr said: Όχι καλέ. Εμπειρία εννοώ με το να έχεις γράψει ώρες σε άλλα playtests άλφα/μπετα. O σκοπός των playtests δεν είναι να μπουν οι βετεράνοι και να το σκίσουν, αλλά να δούνε διάφοροι παίχτες το παιχνίδι σε αυτές τις 3-5 μέρες πως τρέχει κτλ και να δώσουν feedback στους devs μετά, οπότε καταλαβαίνω το πώς παίζουν αυτοί εκεί. Εννοείται θα έχει και άσχετους και καλούς μέσα και ο τρόπος επιλογής προφανώς και δεν είναι τα εθνοτικά χαρακτηριστικά ούτε και ο σεξουαλικός προσανατολισμός ούτε και οι σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός. Συνήθως έχει 2-3 φάσεις κάθε playtest και συνήθως δεν επιλέγονται οι ίδιοι για να έχουν διάφορο feedback, γιαυτό γίνεται αυτή η ποσοτική έρευνα και στην αρχή, για στατιστικούς λόγους και μόνο, όπως σε κάθε ποσοτική έρευνα. Κ γω, δε προσπαθώ τίποτα, δε χρειάζεται κιόλας σε αυτό το σημείο, μόνο παρατηρώ. Δε χρειάζεται κάποιο discord ή δε χρειαζόταν τουλάχιστον ως τις υπάρχουσες που έχω πάρει μέρος. Σε καμία από αυτές τις 2 της ΕΑ δεν το έγραφε δηλαδή, δε ξέρω αν τη μέρα που ξεκινάνε έρθει κάποιο 2ο email που θα δίνει παραπάνω οδηγίες. Ένα survey συμπληρώνεις συνήθως και δίνεις feedback στο τέλος της φάσης. Της ΕΑ περιμένω να ανοίξουν τα 2 αυτά, τότε θα ξέρω παραπάνω να σας πω αν άλλαξε κάτι. Γενικά δεν χρειαζόταν το dc παλιότερα. Γιατί το ρωτάς; Διάβασες κάτι; Πέρσι στην f1 24, ένα απλό survey συμπλήρωσα στο τέλος και αυτό ήταν, αλλά ήταν δώρο άδωρο, αφού μπήκα στο τελευταίο κύμα, που ήταν 12 μέρες πριν το release του παιχνιδιού. Στο ufl έχει ένα qrcode που το σκανάρω και με πάει στο surveymonkey που έχουν στήσει τη δημοσκόπηση τους και μπορώ από τώρα να δώσω feedback πριν τελειώσει η φάση. Τα έχεις πάρει σβάρνα όλα τα playtests; Από ότι έχω ακούσει από τα leaks (δεν έχω συμμετέχει ποτέ σε playtest προσωπικά), υπάρχει discord κανάλι όπου απαντάνε σχεδόν αμέσως οι developers (και εννοώ οι actual lead engineers των συστημάτων, όχι οι community managers) σε ερωτήσεις/σχόλια των playtesters και κάνουν ερωτήσεις για feedback, πχ για movement, gunplay, κτλ. Για παράδειγμα, ένας playtester είχε ρωτήσει σε αυτό το κανάλι του discord ποιός θα συνθέσει το theme του παιχνιδιού, και του απαντήσαν πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα και αν έχει κάποιον να προτείνει, και είπε αυτόν που έκανε το theme για το BF3 και το BF4. Αυτοί απαντήσαν "good suggestion". Αυτά τα έλεγε ένας σχετικά μικρός YouTuber που αν και δεν είχε πρόσβαση ο ίδιος, ήξερε πολλαπλά άτομα που είχαν πρόσβαση και του τα έλεγαν αυτά, ειδικά για το theme που είπα. Επίσης έχω ακούσει πως άπαξ και σου δώσουν πρόσβαση σε ένα από τα sessions, θα έχεις πρόσβαση και στα επόμενα. Τώρα αυτά συγκεκριμένα για το Battlefield Labs, δεν ξέρω για άλλα playtests. Εμένα οι περισσότερες ώρες μου είναι στην κονσόλα και όχι στο PC, από το οποίο account έκανα registration. Στο PC έχω ελάχιστες ώρες. 😕 Επεξ/σία 18 Μαρτίου από John_on_PC 1
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 4 ώρες πριν, John_on_PC είπε Τα έχεις πάρει σβάρνα όλα τα playtests; Από ότι έχω ακούσει από τα leaks (δεν έχω συμμετέχει ποτέ σε playtest προσωπικά), υπάρχει discord κανάλι όπου απαντάνε σχεδόν αμέσως οι developers (και εννοώ οι actual lead engineers των συστημάτων, όχι οι community managers) σε ερωτήσεις/σχόλια των playtesters και κάνουν ερωτήσεις για feedback, πχ για movement, gunplay, κτλ. Για παράδειγμα, ένας playtester είχε ρωτήσει σε αυτό το κανάλι του discord ποιός θα συνθέσει το theme του παιχνιδιού, και του απαντήσαν πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα και αν έχει κάποιον να προτείνει, και είπε αυτόν που έκανε το theme για το BF3 και το BF4. Αυτοί απαντήσαν "good suggestion". Αυτά τα έλεγε ένας σχετικά μικρός YouTuber που αν και δεν είχε πρόσβαση ο ίδιος, ήξερε πολλαπλά άτομα που είχαν πρόσβαση και του τα έλεγαν αυτά, ειδικά για το theme που είπα. Επίσης έχω ακούσει πως άπαξ και σου δώσουν πρόσβαση σε ένα από τα sessions, θα έχεις πρόσβαση και στα επόμενα. Τώρα αυτά συγκεκριμένα για το Battlefield Labs, δεν ξέρω για άλλα playtests. Εμένα οι περισσότερες ώρες μου είναι στην κονσόλα και όχι στο PC, από το οποίο account έκανα registration. Στο PC έχω ελάχιστες ώρες. 😕 Έτυχε και είχα γραφτεί αυτή τη φορά σε διάφορα. Να δούμε θα μαι και στου bf, όχι ότι καίγομαι μιας και δεν ασχολούμαι με αυτό το παιχνίδι πια. 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Υποχρεωτικά θέλουν discord για το BF. Ναι όντως. Άλλη τακτική τότες εδώ για τα εργαστήρια του battlefield. Μάλλον το πήραν πατριωτικά ότι έβγαλαν μια παπατζια με το 2042. Σου λέει κάτσε να τους πάρουμε από κοντά αυτούς να έχουμε άμεση επικοινωνία, μη ρίξουμε λουκέτο στο ip στο τέλος αν βγάλουμε κιαλλη σούπα. (Είμαι περίεργος πως θα το ονομάσουν το νέο bf όταν με το καλό είναι να βγει) 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Αφού τους έδωσα πρόσβαση και στο ιατρικό (και σεξουαλικό) ιστορικό μου, κατεβαίνει. Στα σαρανταπέντε γίγα περίπου, για να είναι έτοιμο για αύριο. 4
Grisos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Αφού τους έδωσα πρόσβαση και στο ιατρικό (και σεξουαλικό) ιστορικό μου, κατεβαίνει. Στα σαρανταπέντε γίγα περίπου, για να είναι έτοιμο για αύριο. Sniper + Μαχαιρι παρακαλώ. Και φρόνιμα, έτσι μη φας κανά μπαν απο τόσο νωρίς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα