Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Grisos είπε Sniper + Μαχαιρι παρακαλώ. Και φρόνιμα, έτσι μη φας κανά μπαν απο τόσο νωρίς. Sniper? Ζαμε (Κορωπί)! Πρέπει να έχω ούτε 200ωρες ως ερπετό σε όλα τα BF, από το 1942 ακόμα. Assault/Medic, αν έχει κάτι τέτοιο, αλλιώς anti-tank, αν είναι ο ίδιος χάρτης που βλέπουμε μέχρι τώρα. Αν εννοείς, βέβαια, να κυνηγάω snipers με μαχαίρι, είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μου. Θα δω αν θα καταγράψω αύριο τίποτα, μπορεί να είμαι εντελώς ήσυχος. 1
Grisos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Sniper? Ζαμε (Κορωπί)! Πρέπει να έχω ούτε 200ωρες ως ερπετό σε όλα τα BF, από το 1942 ακόμα. Assault/Medic, αν έχει κάτι τέτοιο, αλλιώς anti-tank, αν είναι ο ίδιος χάρτης που βλέπουμε μέχρι τώρα. Αν εννοείς, βέβαια, να κυνηγάω snipers με μαχαίρι, είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μου. Θα δω αν θα καταγράψω αύριο τίποτα, μπορεί να είμαι εντελώς ήσυχος. Κυνήγα όποιον θες Απλά στο sniper, αν έχει δηλαδή διαθέσιμο, ήθελα να δω drops, bullet speed κλπ.
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Από ότι βλέπω στο ντισκορντ, στις γενικές πληροφορίες, άλλος χάρτης αύριο, όχι αυτός που είδαμε στις διαρροές. 39 λεπτά πριν, Grisos είπε ήθελα να δω drops, bullet speed κλπ. Αυτά ενδιαφέρουν όλους, θα ρίξω 2-3 δοκιμαστικές λογικά, και θα σου πω. Μόλις έστησα και τις ρυθμίσεις, τα γνωστά είχε ουσιαστικά. Α, από την αρχή έχει στις επιλογές ΧεΣΣ και ΦΣΡ (πέρα από DLSS, προφανώς), χωρίς όμως να διευκρινίζει εκδόσεις. Πάλι μαζί με τα παιδάκια του ΠΣ5 θα είμαστε, το ΧΒ θα υποστηριχτεί στο (εγγύς) μέλλον. 2
John_on_PC Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Πέτρος said: Sniper? Ζαμε (Κορωπί)! Πρέπει να έχω ούτε 200ωρες ως ερπετό σε όλα τα BF, από το 1942 ακόμα. Assault/Medic, αν έχει κάτι τέτοιο, αλλιώς anti-tank, αν είναι ο ίδιος χάρτης που βλέπουμε μέχρι τώρα. Αν εννοείς, βέβαια, να κυνηγάω snipers με μαχαίρι, είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μου. Θα δω αν θα καταγράψω αύριο τίποτα, μπορεί να είμαι εντελώς ήσυχος. Εγώ θα ήθελα αν μπορείς να μας πεις πως τρέχει, γιατί τα υπόλοιπα πράγματα ψιλοφαίνονται από τα leaks. Επίσης αν σας αφήσουν ελεύθερους στο discord server, πολέμησε για server browser και επιλογή να μην φαίνονται τα skins client side. 1 hour ago, Πέτρος said: Από ότι βλέπω στο ντισκορντ, στις γενικές πληροφορίες, άλλος χάρτης αύριο, όχι αυτός που είδαμε στις διαρροές. Αυτά ενδιαφέρουν όλους, θα ρίξω 2-3 δοκιμαστικές λογικά, και θα σου πω. Μόλις έστησα και τις ρυθμίσεις, τα γνωστά είχε ουσιαστικά. Α, από την αρχή έχει στις επιλογές ΧεΣΣ και ΦΣΡ (πέρα από DLSS, προφανώς), χωρίς όμως να διευκρινίζει εκδόσεις. Πάλι μαζί με τα παιδάκια του ΠΣ5 θα είμαστε, το ΧΒ θα υποστηριχτεί στο (εγγύς) μέλλον. Τσέκαρε το version των αρχείων του XeSS, FSR, και DLSS. Δλδ αυτό που λέει στις ιδιότητές τους στα Windows. Ξέρω που να ρωτήσω για να μας πουν τι είναι. Επίσης αν έχει anti-lag 2. Επεξ/σία 20 Μαρτίου από John_on_PC 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, John_on_PC είπε Εγώ θα ήθελα αν μπορείς να μας πεις πως τρέχει, γιατί τα υπόλοιπα πράγματα ψιλοφαίνονται από τα leaks. Επίσης αν σας αφήσουν ελεύθερους στο discord server, πολέμησε για server browser και επιλογή να μην φαίνονται τα skins client side. Σωστά και τα δύο, το πρώτο είναι από τα προφανή, το 2ο δεν το είχα σκεφτεί, να πω την αλήθεια.
John_on_PC Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Πέτρος said: Σωστά και τα δύο, το πρώτο είναι από τα προφανή, το 2ο δεν το είχα σκεφτεί, να πω την αλήθεια. Ναι το έχω σαν ιδέα εδώ και καιρό. Κάτι leaks είδα ότι μπορεί να μπει στο Fortnite ή το COD τώρα. Ουσιαστικά να έχουν ένα toggle στο menu που να βάζει παντού τα default skins, αλλά μόνο ότι βλέπεις εσύ. Οπότε αν σε άλλον αρέσουν, ας έχει να παίζει με την Nicki Minaj και τον Snoop Dogg. Λογικά οι investors θα είναι κατά σε αυτό γιατί βλέποντας skins πουλάνε, αλλά μπορεί να τους κερδίσει αρκετούς παίκτες που δεν θα το αγόραζαν αλλιώς λόγω των skins. Εντωμεταξύ ένα κάρο accessibility options έχουν, αλλά όχι αυτό. Ότι να'ναι. Πες και για το anti-lag 2 όπως είπα (βέβαια δεν ξέρω αν έχεις Radeon κάρτα), γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να ασχοληθούν, και αφού βγήκε το 2042, με το ζόρι ενημερώνανε το DLSS μια φορά το χρόνο αυτοί. Οπότε δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Επεξ/σία 20 Μαρτίου από John_on_PC 1
John_on_PC Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Τι Ray Tracing effects έχει; Το 2042 νομίζω είχε μόνο RT Ambient Occlusion.
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 ώρες πριν, John_on_PC είπε Τι Ray Tracing effects έχει; Το 2042 νομίζω είχε μόνο RT Ambient Occlusion. Έχει διάφορες σχετικές επιλογές, οι οποίες μάλιστα χτες που έπαιζα με τις ρυθμίσεις δεν άλλαζαν, έμεναν στο τέρμα "δεξιά". Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι είναι απενεργοποιημένες προς το παρόν, γιατί θα είναι θέμα με μη επίσημους οδηγούς, pre-A έκδοση παιγνιδιού και μη πράσινη κάρτα. Θα τις ξαναδώ νωρίς το απόγευμα, θα τις μεταφέρω κι εδώ. Για να είμαι σίγουρος, 7-9CET είναι 8-10 δική μας, έτσι? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου Κάνα αεροπλάνο/ελικόπτερο θέλω να δω αν έχει. Και βάζω στοίχημα: Τα ελικόπτερα πάλι θα σκοτώνουν τα πάντα ενώ τα jets θα είναι "ε, κάτι κάνουν κι αυτά". 1
John_on_PC Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 7 hours ago, Πέτρος said: Έχει διάφορες σχετικές επιλογές, οι οποίες μάλιστα χτες που έπαιζα με τις ρυθμίσεις δεν άλλαζαν, έμεναν στο τέρμα "δεξιά". Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι είναι απενεργοποιημένες προς το παρόν, γιατί θα είναι θέμα με μη επίσημους οδηγούς, pre-A έκδοση παιγνιδιού και μη πράσινη κάρτα. Θα τις ξαναδώ νωρίς το απόγευμα, θα τις μεταφέρω κι εδώ. Για να είμαι σίγουρος, 7-9CET είναι 8-10 δική μας, έτσι? Ναι, 20:00 με 22:00 είναι. 1
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Έχουμε και λέμε, σε σχέση με RT (ή ότι θα μπορούσε να είναι). Spoiler Sun shadow quality, Reflection Quality, Lighting quality, Local light shadow quality, SSR, Screen space AO&GI Κάποια από αυτά αλλάζουν, κάποια όχι (πχ το τελευταίο και το τρίτο μένουν ultra, όσο κι αν πατάω, άλλα κατεβαίνουν σε Low ή σε κάτι άλλο). 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Κάνα αεροπλάνο/ελικόπτερο θέλω να δω αν έχει. Και βάζω στοίχημα: Τα ελικόπτερα πάλι θα σκοτώνουν τα πάντα ενώ τα jets θα είναι "ε, κάτι κάνουν κι αυτά". Αν εννοείς τον σημερινό καινούριο χάρτη, θα ξέρουμε σε μιάμιση ώρα. Γενικότερα εννοείται πως έχει, υπάρχουν οι αντίστοιχες επιλογές σε keys κλπ. Για θάλασσα δεν ξέρω αν θα δούμε κάτι, πέρα από τα χ αμφίβια ίσως. Α, επίσης, η κονσόλα ανοίγει κανονικά, δέχεται τις εντολές κλπ. Οι βασικές, για fps, graph κλπ λειτουργούν, πεν έκατσα να ψάξω τα πάντα. Έλεγα να πετάξω ένα "user.cfg" μέσα, αλλά το άφησα. 2
John_on_PC Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 29 minutes ago, Πέτρος said: Έχουμε και λέμε, σε σχέση με RT (ή ότι θα μπορούσε να είναι). Hide contents Sun shadow quality, Reflection Quality, Lighting quality, Local light shadow quality, SSR, Screen space AO&GI Κάποια από αυτά αλλάζουν, κάποια όχι (πχ το τελευταίο και το τρίτο μένουν ultra, όσο κι αν πατάω, άλλα κατεβαίνουν σε Low ή σε κάτι άλλο). Αν εννοείς τον σημερινό καινούριο χάρτη, θα ξέρουμε σε μιάμιση ώρα. Γενικότερα εννοείται πως έχει, υπάρχουν οι αντίστοιχες επιλογές σε keys κλπ. Για θάλασσα δεν ξέρω αν θα δούμε κάτι, πέρα από τα χ αμφίβια ίσως. Α, επίσης, η κονσόλα ανοίγει κανονικά, δέχεται τις εντολές κλπ. Οι βασικές, για fps, graph κλπ λειτουργούν, πεν έκατσα να ψάξω τα πάντα. Έλεγα να πετάξω ένα "user.cfg" μέσα, αλλά το άφησα. Όλα τα RT βάλανε βλέπω, ακόμα παραπάνω και από αυτά που είχε το Dragon Age, ενδιαφέρον.
_Theo_ Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Από τα βίντεο που έχω δει το παιχνίδι φαίνεται αρκετά καλό. Μου αρέσει πολύ που επανέφεραν και την κίνηση του BF V. Δηλαδή αυτό που είσαι πεσμένος κάτω και συνεχίζεις και πυροβολάς. Κρίμα που θα αργήσει να κυκλοφορήσει, έστω και η Beta.
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Inf only (+ifv, recon v) map. Κλειδωμένο στα 60φπσ, έτσι κι αλλιώς από γραφικά είναι 1+χρόνο πίσω σε ανάπτυξη.
John_on_PC Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Πέτρος said: Inf only (+ifv, recon v) map. Κλειδωμένο στα 60φπσ, έτσι κι αλλιώς από γραφικά είναι 1+χρόνο πίσω σε ανάπτυξη. Δοκίμασε να βάλεις στη κονσόλα (την ανοίγεις με το ~), το gametime.maxvariablefps 300. Είχα δει στο chat από τα leaks το είχε πει ένας dev. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από John_on_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα