pavlossbo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, Θελω να αγορασω καποιο μεταχειρισμενο αυτοκινητο καπου στα 15-17k. Κατηγορια οικογενειακο, δλδ καποιο SUV. Η χρηση που γινεται ειναι 40χιλιομετρα καθημερινα μεσα στην Αθηνα(ειναι και εθνικη περιπου τα μισα). Θα ηθελα να ρωτησω ποιο αυτοκινητο προτεινετε και τι καυσιμο; Εμενα πιο πολυ μου αρεσει το Duster ειτε σε LPG ειτε σε πετρελαιο αλλα ειμαι ανοιχτος. Ευχαριστω Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από pavlossbo
xsterg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου φιλε μου παιρνεις αυτο που σου αρεσει και που καλυπτει τις αναγκες σου. δεν ωφελει να σου πει ο καθε ενας τι του αρεσει αφου εσυ θα το πληρωσεις! εαν σου πω εγω οτι μου αρεσουν τα χαμηλωμενα και βενζινη θα παρεις αυτο που μου αρεσει? οχι! 1
korakios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Ποιο οικονομικά θα σου βγει το lpg πάντως απο ότι το πετρέλαιο . Νομίζω μπαίνεις και άνετα δακτύλιο μιας και είναι εργοστασιακό αέριο . Δες και το sandero τη stepway έκδοση απο χώρους αν σε καλύπτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα