LabrakisG1992 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Ψάνχω τα παραπάνω. Εχω δει στο σκρουτζ καποια tp link. Αλλα δεν ξερω αν μπορω να τα παρω, αν συμβαδιζουν με την ταχυτητα που εχω (1gb). Καποια προταση?
geomrk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου εχει σημασια τι αποσταση εχεις απτο ρουτερ κτλπ εγω βρηκα την υγεια μου με 2 deco(1 να παιρνει το ιντερνετ διπλα απο το ρουτερ και 1 μεσα στο δωματιο) και πιανω μεσα στο δωματιο που εχω το pc 950+
LabrakisG1992 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, geomrk είπε εχει σημασια τι αποσταση εχεις απτο ρουτερ κτλπ εγω βρηκα την υγεια μου με 2 deco(1 να παιρνει το ιντερνετ διπλα απο το ρουτερ και 1 μεσα στο δωματιο) και πιανω μεσα στο δωματιο που εχω το pc 950+ αδερφε εκανα ακριβως το ιδιο αλλα απο τα 1000 πιανω 80 😕
LabrakisG1992 Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου Επανερχομαι. Αποσταση ρουρερ υπολογιστη καμια δεκαρια μετρα, μεσολαβουν τοιχοι και πορτες. Απευθειας εθερνετ πιανω 950. Με τα deco πιανω 60. Φταιει μαλλον που ειναι παλιο το σπιτι. Καμια αλλη ιδεα εχετε? Δεν παιζει να αφησω το εθερνετ να σερνεται σε ολο το σπιτι, γιατι ρισκαρω να με στραγγαλισει με αυτο η γυναικα μου 🤣 Επισης μια παρατηρηση. εδω που μενω (Λουξεμβουργο), δεν συνδεεται το ρουτερ στον τοιχο με εθερνετ οπως το ειχα στην Ελλαδα, αντιθετως χρησιμοποιουν το καλωδιο που ειχαμε παλια εμεις για την τηλεοραση (το στρογγυλο). δεν ξερω αν αυτο βοηθαει να βρεθει μια λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα