Προς το περιεχόμενο

Split Fiction

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι  σαφέστατο upgrade απο το προηγούμενη σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Εκεί που θα το ξεχώριζα ειναι στα γραφικά και στο πόσο με κάνει να γελάω. Ειδικά υπάρχει ένα σημείο που νομίζω με έκανε να γελάσω οσο κανένα άλλο παιχνίδι.

Στα αρνητικά τους θα έβαζα πως λόγω οτι θέλει να αγγίξει ενα ευρύ κοινό, το παιχνίδι δεν το λες δύσκολο κατι που έμπειρους παίχτες μπορεί να ξενερώσει.

Επίσης την ιστορία του σε καμια περίπτωση δεν τη λες κακιά, παρόλαυτα ορισμένους μπορει να μην τους αγγίξει όσο η ιστορία του πρώτου.

Το  παιχνίδι καλύπτει ένα κενό που υπήρχε στα ελάχιστα coop games.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 09/03/2025 at 20:24, lucidsteve said:

Το παιχνίδι είναι  σαφέστατο upgrade απο το προηγούμενη σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Εκεί που θα το ξεχώριζα ειναι στα γραφικά και στο πόσο με κάνει να γελάω. Ειδικά υπάρχει ένα σημείο που νομίζω με έκανε να γελάσω οσο κανένα άλλο παιχνίδι.

Στα αρνητικά τους θα έβαζα πως λόγω οτι θέλει να αγγίξει ενα ευρύ κοινό, το παιχνίδι δεν το λες δύσκολο κατι που έμπειρους παίχτες μπορεί να ξενερώσει.

Επίσης την ιστορία του σε καμια περίπτωση δεν τη λες κακιά, παρόλαυτα ορισμένους μπορει να μην τους αγγίξει όσο η ιστορία του πρώτου.

Το  παιχνίδι καλύπτει ένα κενό που υπήρχε στα ελάχιστα coop games.

Όταν αναφέρεις "το πρώτο τους", εννοείς το "A Tale of Two Sons" φαντάζομαι; Ή μάλλον το "A Way Out", το "Tale..." δημιουργήθηκε από τον ίδιο αλλά υπό το όνομα άλλης εταιρείας.

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.

Το είχα προπαραγγείλει σε φυσική μορφή για PS5, από όταν ανακοινώθηκε. Από το γνωστό μαγαζί στο Νέο Ηράκλειο, που συνήθως τηρεί τις προπαραγγελίες του. Ε αυτή την φορά μας την "έκανε" και έφερε μόνο για xbox και αναμένουμε για PS5.  Δεν το έχω πληρώσει (είναι με παραλαβή από το κατάστημα) και περιμένω νέα τους μέχρι την Παρασκευή. Είμαι στο τσακ να το πάρω από αλλού μιας και το περίμενα πως και πως αλλά λέω να τιμήσω την προπαραγγελία μου....γκρρρρρρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...