akalyptos99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου οσοι εχετε hbo max κανονικα οχι απο vodafone tv εχουν μπει ελληνικη υποτιτλοι?
panosno1com Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 44 λεπτά πριν, akalyptos99 είπε οσοι εχετε hbo max κανονικα οχι απο vodafone tv εχουν μπει ελληνικη υποτιτλοι? Υπαρχει στην Ελλαδα μονο του? Οπως το netflix ή το disney ξερω γω? Νομιζα οτι ηταν μεσω της βοντα
akalyptos99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, panosno1com είπε Υπαρχει στην Ελλαδα μονο του? Οπως το netflix ή το disney ξερω γω? Νομιζα οτι ηταν μεσω της βοντα οχι δεν υπαρχει εννοω π.χ αν εχει καποιος αμερικανικο κλπ 1
alefther Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, akalyptos99 είπε οσοι εχετε hbo max κανονικα οχι απο vodafone tv εχουν μπει ελληνικη υποτιτλοι? οχι, αν θες ελληνικους υποτιτλους μονο vodafone 1
vagmouk Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μακριά …Για όποιον δεν τον πειράζει το VPN , βάζει από Κολομβια στα 70 ευρώ το χρόνο το premium πακέτο με 4k , Dolby vision και atmos.Ανοιγεις το VPN σε USA και έχεις τον πλήρη κατάλογο HBO,Discovery, live κανάλια, CNN , Looney tunes κλπ.Η βιβλιοθήκη είναι πραγματικά τεράστια.Και έχει και live sports NBA, MLB , Moto gp και άλλα σε 4k Dolby vision ανάλυση.Αλλη εμπειρία θέασης. Όσοι είδαν από εκεί το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς , καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όσοι δεν θέλουν VPN , μπορούν και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης με 100 ευρώ το χρόνο. Edit ακόμα φτηνότερα από Φιλιππινες στα 46 ευρώ ο χρόνος και από Ινδονησια στα 48 ευρώ.Παντα για το premium 4k πακέτο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου από vagmouk 1
panosno1com Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 ώρες πριν, vagmouk είπε Μακριά …Για όποιον δεν τον πειράζει το VPN , βάζει από Κολομβια στα 70 ευρώ το χρόνο το premium πακέτο με 4k , Dolby vision και atmos.Ανοιγεις το VPN σε USA και έχεις τον πλήρη κατάλογο HBO,Discovery, live κανάλια, CNN , Looney tunes κλπ.Η βιβλιοθήκη είναι πραγματικά τεράστια.Και έχει και live sports NBA, MLB , Moto gp και άλλα σε 4k Dolby vision ανάλυση.Αλλη εμπειρία θέασης. Όσοι είδαν από εκεί το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς , καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όσοι δεν θέλουν VPN , μπορούν και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης με 100 ευρώ το χρόνο. Edit ακόμα φτηνότερα από Φιλιππινες στα 46 ευρώ ο χρόνος και από Ινδονησια στα 48 ευρώ.Παντα για το premium 4k πακέτο. Χωρις υποτιτλους ομως ετσι; Παρολα αυτα θα συμφωνησω, δε θα δωσω τα 7 το μηνα για αυτο το αισχος, ουτε συνεχιστε να βλεπετε δεν εχει !!! Για κανα 3ευρω θα το σκεφτομουν
Pagouras7 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου On 02/03/2025 at 19:18, vagmouk said: Μακριά …Για όποιον δεν τον πειράζει το VPN , βάζει από Κολομβια στα 70 ευρώ το χρόνο το premium πακέτο με 4k , Dolby vision και atmos.Ανοιγεις το VPN σε USA και έχεις τον πλήρη κατάλογο HBO,Discovery, live κανάλια, CNN , Looney tunes κλπ.Η βιβλιοθήκη είναι πραγματικά τεράστια.Και έχει και live sports NBA, MLB , Moto gp και άλλα σε 4k Dolby vision ανάλυση.Αλλη εμπειρία θέασης. Όσοι είδαν από εκεί το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς , καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όσοι δεν θέλουν VPN , μπορούν και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης με 100 ευρώ το χρόνο. Edit ακόμα φτηνότερα από Φιλιππινες στα 46 ευρώ ο χρόνος και από Ινδονησια στα 48 ευρώ.Παντα για το premium 4k πακέτο. Πώς μπορείς να πληρώσεις; Γιατί θυμάμαι πριν κάνα 2 χρόνια που προσπαθούσα δεν με άφηνε με καμία κάρτα ούτε με Revolut. Ευχαριστώ!
vagmouk Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε Πώς μπορείς να πληρώσεις; Γιατί θυμάμαι πριν κάνα 2 χρόνια που προσπαθούσα δεν με άφηνε με καμία κάρτα ούτε με Revolut. Ευχαριστώ! Εχω την εντύπωση ότι περνάνε Ελληνικές κάρτες και Revolut.Και σε κάποιες χώρες δέχεται και Paypal.Γενικά είναι αρκετά πιο "φιλικό" και εύκολο με τα Vpn και τους τρόπους πληρωμής σε σχέση με άλλες υπηρεσίες. 1
Pagouras7 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου On 04/03/2025 at 17:59, vagmouk said: Εχω την εντύπωση ότι περνάνε Ελληνικές κάρτες και Revolut.Και σε κάποιες χώρες δέχεται και Paypal.Γενικά είναι αρκετά πιο "φιλικό" και εύκολο με τα Vpn και τους τρόπους πληρωμής σε σχέση με άλλες υπηρεσίες. Δυστυχώς εμένα δεν μου περνάει τίποτα. Προσπαθώ από εχθές με revolut και payzy και τίποτα σε Κολομβία και Φιλιππίνες VPN. Δεν ξέρω τι γίνεται.
Vesouvious Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Pagouras7 είπε Δυστυχώς εμένα δεν μου περνάει τίποτα. Προσπαθώ από εχθές με revolut και payzy και τίποτα σε Κολομβία και Φιλιππίνες VPN. Δεν ξέρω τι γίνεται. Εμένα το έκοψαν στο τρίμηνο με επιστροφή χρημάτων μετά από επικοινωνία μαζί τους. Επίσης δεν έχει υπότιτλους και έχει και διαφημίσεις. Δεν αξίζει η ταλαιπωρία για κανένα λόγο με τόσες διαφημίσεις δωρεάν έπρεπε να το δίνουν Επεξ/σία 6 Μαρτίου από Vesouvious
alefther Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου διαφημισεις εχει το φτηνο πακετο, αν θυμαμαι καλα 100/χρονο αμερικη και οσο χρεωνουν οι διαφορες περιφεριακες το μεσαιο (νομιζω 160/χρονο) και το ουλτιμειτ (εγω το πληρωνω 210/χρονο) δεν εχουν διαφημισεις. Ο @vagmouk μιλουσε για το ουλτιμειτ στα 70 ευρω
divxmania Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Στις 2/3/2025 στις 7:18 ΜΜ, vagmouk είπε Μακριά …Για όποιον δεν τον πειράζει το VPN , βάζει από Κολομβια στα 70 ευρώ το χρόνο το premium πακέτο με 4k , Dolby vision και atmos.Ανοιγεις το VPN σε USA και έχεις τον πλήρη κατάλογο HBO,Discovery, live κανάλια, CNN , Looney tunes κλπ.Η βιβλιοθήκη είναι πραγματικά τεράστια.Και έχει και live sports NBA, MLB , Moto gp και άλλα σε 4k Dolby vision ανάλυση.Αλλη εμπειρία θέασης. Όσοι είδαν από εκεί το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς , καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όσοι δεν θέλουν VPN , μπορούν και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης με 100 ευρώ το χρόνο. Edit ακόμα φτηνότερα από Φιλιππινες στα 46 ευρώ ο χρόνος και από Ινδονησια στα 48 ευρώ.Παντα για το premium 4k πακέτο. Πριν κανένα 6μηνο είχα δοκιμάσει το MAX αλλα και paramount+ και peacock. Δεν δέχονται με καμία Παναγία κάρτες εκτός Αμερικής ακόμη και μέσω PayPal. Προσωπικά έκανα τη δουλειά μου μέσω prepaid visa που την πληρωνεις και ακριβότερα αλλα το παράτησα γιατι καθε φορα που ηθελα να κανω renew επρεπε να βρίσκω καινούργια κάρτα. Σχετικά με Κολομβία που ανέφερες εξήγησε λίγο παραπάνω μηπως μου έχει διαφύγει κατι.. Πάντως το κυριότερο πρόβλημα είναι εάν θέλεις 4k Dolby vision κτλ, το VPN είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί απαιτούν μεγάλο bandwidth και δεν μπορείς παντα να στρημαρεις νορμάλ.
vagmouk Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 10 ώρες πριν, divxmania είπε Πριν κανένα 6μηνο είχα δοκιμάσει το MAX αλλα και paramount+ και peacock. Δεν δέχονται με καμία Παναγία κάρτες εκτός Αμερικής ακόμη και μέσω PayPal. Προσωπικά έκανα τη δουλειά μου μέσω prepaid visa που την πληρωνεις και ακριβότερα αλλα το παράτησα γιατι καθε φορα που ηθελα να κανω renew επρεπε να βρίσκω καινούργια κάρτα. Σχετικά με Κολομβία που ανέφερες εξήγησε λίγο παραπάνω μηπως μου έχει διαφύγει κατι.. Πάντως το κυριότερο πρόβλημα είναι εάν θέλεις 4k Dolby vision κτλ, το VPN είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί απαιτούν μεγάλο bandwidth και δεν μπορείς παντα να στρημαρεις νορμάλ. Ναι αλήθεια είναι αυτό με το VPN .Μπορει να έχεις στιγμιαία πτώση της ανάλυσης.Εξαρταται όμως και από την υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείς.Με ένα καλό paid VPN δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Πχ NordVPN ,Express VPN ή Windscribe έχουν αρκετά γρήγορους Us servers.Και πάντα υπάρχει η επιλογή να γυρίσεις το VPN σε μια πιο κοντινή Ευρωπαϊκή χώρα , για καλύτερες ταχύτητες.Κολομβια που ρώτησες μιλάω για 70 ευρώ το full πακέτο χωρίς ads.Ειχα κάνει account από την πρώτη στιγμή που άνοιξε εκεί και πλήρωνα κανονικά με Revolut.Aργοτερα μεταπήδησα Αργεντινή για πιο φτηνά .Δινω 40 δολάρια το χρόνο για το premium πακέτο μέσω google play store και του παλιού γνωστού κόλπου.Δυστυχως πλέον αυτή η τρύπα έχει κλείσει.
Vesouvious Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, vagmouk είπε Ναι αλήθεια είναι αυτό με το VPN .Μπορει να έχεις στιγμιαία πτώση της ανάλυσης.Εξαρταται όμως και από την υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείς.Με ένα καλό paid VPN δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Πχ NordVPN ,Express VPN ή Windscribe έχουν αρκετά γρήγορους Us servers.Και πάντα υπάρχει η επιλογή να γυρίσεις το VPN σε μια πιο κοντινή Ευρωπαϊκή χώρα , για καλύτερες ταχύτητες.Κολομβια που ρώτησες μιλάω για 70 ευρώ το full πακέτο χωρίς ads.Ειχα κάνει account από την πρώτη στιγμή που άνοιξε εκεί και πλήρωνα κανονικά με Revolut.Aργοτερα μεταπήδησα Αργεντινή για πιο φτηνά .Δινω 40 δολάρια το χρόνο για το premium πακέτο μέσω google play store και του παλιού γνωστού κόλπου.Δυστυχως πλέον αυτή η τρύπα έχει κλείσει. Ταλαιπωρία φίλε μου. Και μέσα δεν είναι και το κόστος του vpn. 83 ευρώ βγαίνει ο χρόνος στη Vodafone και με υπότιτλους
divxmania Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Θεωρώ πως πλέον όλα ειναι κοστοβόρα και χρονοβόρα. Ακόμη και αν θελεις να κανεις μια "πατέντα" για να πληρώσεις λιγότερο, σπαταλάς πολύ χρόνο, και κάποιες φορές δεν σου βγαίνει και όπως θα ήθελες... Εξαρτάται και ο καθένας τι θέλει. Κάποιοι ειναι ευχαριστημένοι με IPTV, ωστόσο αν θελεις ποιότητα, 4k, dolby vision κτλ δεν κάνει καθόλου. Οι πλατφόρμες streaming είναι πολλές και δεν γινεται να κανεις sub απο εδω και απο εκει, να πληρώνεις VPN κτλ Για εμένα προσωπικά και με βάση τα δικά μου θέλω (4k, dolby vision, multiple sources etc) και το ο,τι βρίσκεις σχεδόν τα πάντα, η καλύτερη λύση που έχω βρει και μου δουλέυει άψογα είναι: Stremio + Torrentio + Real Debrid + Cyberflix Το μόνο που πλήρωνεις ειναι 3-4 ευρώ για το Real Debrid και έχεις τα πάντα στο χέρι σου, σε μια βολική εφαρμογή που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σου. Επεξ/σία 7 Μαρτίου από divxmania 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα