Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/2/2025 στις 1:53 ΜΜ, akalyptos99 είπε

οσοι εχετε hbo max κανονικα οχι απο vodafone tv εχουν μπει ελληνικη υποτιτλοι?

The PIT , The White Lotus που τσεκαρα εχθες εχουν μπει ελληνικα 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/3/2025 στις 10:16 ΠΜ, Vesouvious είπε

Ταλαιπωρία φίλε μου. Και μέσα δεν είναι και το κόστος του vpn. 83 ευρώ βγαίνει ο χρόνος στη Vodafone και με υπότιτλους 

Ναι, για μια πιο σοβαρη εφαρμογή να τα δωσω, οπως ειναι τώρα δε νομιζω . Εκτος και αν κολλαει που και που επειδη ειναι πολλοι χρηστες λογω του δωρου. Παντως το περιβαλλον διεπαφής είναι πολυ κακό/άβολο...

Στις 7/3/2025 στις 12:42 ΜΜ, divxmania είπε

Θεωρώ πως πλέον όλα ειναι κοστοβόρα και χρονοβόρα. Ακόμη και αν θελεις να κανεις μια "πατέντα" για να πληρώσεις λιγότερο, σπαταλάς πολύ χρόνο, και κάποιες φορές δεν σου βγαίνει και όπως θα ήθελες...

Εξαρτάται και ο καθένας τι θέλει. Κάποιοι ειναι ευχαριστημένοι με IPTV, ωστόσο αν θελεις ποιότητα, 4k, dolby vision κτλ δεν κάνει καθόλου.

Οι πλατφόρμες streaming είναι πολλές και δεν γινεται να κανεις sub απο εδω και απο εκει, να πληρώνεις VPN κτλ

Για εμένα προσωπικά και με βάση τα δικά μου θέλω (4k, dolby vision, multiple sources etc) και το ο,τι βρίσκεις σχεδόν τα πάντα, η καλύτερη λύση που έχω βρει και μου δουλέυει άψογα είναι:

Stremio + Torrentio + Real Debrid + Cyberflix 

Το μόνο που πλήρωνεις ειναι 3-4 ευρώ για το Real Debrid και έχεις τα πάντα στο χέρι σου, σε μια βολική εφαρμογή που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σου.

Το cyberflix θέλει και vpn ? Ή μονο real debrid ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/3/2025 στις 7:50 ΜΜ, panosno1com είπε

Ναι, για μια πιο σοβαρη εφαρμογή να τα δωσω, οπως ειναι τώρα δε νομιζω . Εκτος και αν κολλαει που και που επειδη ειναι πολλοι χρηστες λογω του δωρου. Παντως το περιβαλλον διεπαφής είναι πολυ κακό/άβολο...

Το cyberflix θέλει και vpn ? Ή μονο real debrid ?

Όχι δεν χρειάζεται τίποτα απο τα 2. Το cyberflix είναι μονο για τους καταλόγους. Η "σκληρή δουλειά" γίνεται μέσω του torrentio που εκει βάζεις το API του real debrid. Σε ολα αυτά φυσικά το VPN είναι προαιρετικό 

Επεξ/σία από divxmania
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...