panakart Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Κάτοχος S24 Ultra εδώ και 2 μήνες, πολύ ικανοποιημένος, με το μόνο μου παράπονο να είναι το μέγεθος. Βλέποντας το S25+ από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ ο σχεδιασμός του αλλά και το πως κάθεται στο χέρι. Η ερώτηση μου είναι: αξίζει να κάνω την μετάβαση ή πέραν του εργονομικού θα είναι ένα downgrade για μένα;; Τι λέτε;;
koutsis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 43 λεπτά πριν, panakart είπε Καλησπέρα. Κάτοχος S24 Ultra εδώ και 2 μήνες, πολύ ικανοποιημένος, με το μόνο μου παράπονο να είναι το μέγεθος. Βλέποντας το S25+ από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ ο σχεδιασμός του αλλά και το πως κάθεται στο χέρι. Η ερώτηση μου είναι: αξίζει να κάνω την μετάβαση ή πέραν του εργονομικού θα είναι ένα downgrade για μένα;; Τι λέτε;; Σίγουρα είναι downgrade... 4
Voodooman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Αν καταφέρεις να μην έχεις μεγάλη οικονομική διαφορά και σε βολεύει περισσότερο, γιατί όχι;
Tony2025 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Πιο βολικό στο χέρι το s25+ λίγο καλύτερο πάνελ m13+ oled λένε ότι λυσανε το πρόβλημα με τις γραμμές.καλύτερη συνδεσιμοτητα και φυσικά ο καλύτερος επεξεργαστής snapdragon 8 elite.το έχω το κινητό και είναι φοβερό.καμερες πενάκι το s24 ultra.μπαταρια τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα