GREGORYMO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 22/2/2025 στις 12:24 ΠΜ, dieccast είπε Καλησπέρα , είχα κλεισμένη πτήση για ηράκλειο 28 του μηνός και μου ήρθε email γυρω της 11 ωρα το βραδυ 21 φεβρουαριου , το οποιο ελεγε οτι ακυρώνονται οι πτήσεις λόγο της απεργίας . Εδινε την επιλογή αλλαγής πτήσης με κάποια άλλη και ακυρωση πτησης στέλνοτας στην συνέχεια ενα email για να πάρω το ποσό της ακυρωμένης πτησης σε voucher . Μπήκα να αλλάξω την πτήση και για καποιο λόγο(ελα μου ντε) δεν ειχε καμία διαθέσιμη ουτε την προηγούμενη μέρα ουτε τις 2 επόμενες. Υπήρχαν ωστόσο πτήσεις καθως εκανε ενα τσεκ στο site της sky. Μην τα πολυλογώ , αναγκάστηκα εδωσα λεφτα για να κλείσω καινούργια πτηση η οποία ανα 10 λεπτά ανέβαινε τιμή. ΤΡΑΓΙΚΗ SKY EXPRESS. Στην συνέχεια προσπάθησα να στειλω email στη διευθυνση που λέγανε σχετικά με το voucher και το email δεν μπορούσε να παραδοθει . Θα καλέσω να δω τι άκρη θα βρω με αυτους. Είχε κανεις την ιδια εμπειρία? Για αυτό γίνεται η απεργία. Για να ταλαιπωρούνται κάποιοι. ΕΔΩ χάθηκαν 57 άνθρωποι... Στις 22/2/2025 στις 3:42 ΜΜ, xariskk24 είπε Βρε παιδια τι να τα κανεις τα χρηματα πισω? Στην περιπτωση μου που ειναι να παω εξωτερικο.. με raynair, δεν εχει ερθει καμια ενημερωση. Το μονο που θα εσωνε λιγο την κατασταση ειναι να μου δωσουν πτηση 27 και αν βρουμε μετα δωματιο εκει.. εστω 29 πρωι οκ θα χασουμε μια μερα.. αλλα να ακυρωθει εντελως και να μην εχει ουτε 27 ουτε 29 πτηση σημαινει οτι θα χασω και τα χρηματα απο το δωματιο και τα χρηματα απο την πτηση επιστροφη που ειναι με aegean .. πολυ μπαχαλο η κατασταση.... ΝΑΙ αλλά 57 άτομα πέθαναν. Λίγο συμπαράσταση... 6 ώρες πριν, tzotzo είπε και άλλοι το λένε αυτο, απλα εχουν χασει τα παιδια τους, ουτε αυτα εφτασαν 28/2 Αντι να λεμε μπραβο που μετα απο χρονια απεργει όλη η Ελλαδα κακομοιριαζουμε για ένα εισητηριο. Εδω βρέθηκε ακρη με την πρωτη καραντινα και τις ακυρωσεις στο 1ο Lockdown δεν θα βρεθει άκρη για μια ημέρα; Ταξιδεύεις 28/02 η να χάμε να λέμε?
gorge18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, tzotzo είπε και άλλοι το λένε αυτο, απλα εχουν χασει τα παιδια τους, ουτε αυτα εφτασαν 28/2 Αντι να λεμε μπραβο που μετα απο χρονια απεργει όλη η Ελλαδα κακομοιριαζουμε για ένα εισητηριο. Εδω βρέθηκε ακρη με την πρωτη καραντινα και τις ακυρωσεις στο 1ο Lockdown δεν θα βρεθει άκρη για μια ημέρα; Η ανάρτησή μου δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι σωστή ή λάθος η απεργία, ούτε κακομοιριάζω για ένα εισιτήριο. Μοιράστηκα μια προσωπική εμπειρία και ένα πρακτικό θέμα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν συγκρίνω καταστάσεις ούτε μειώνω τη σημασία της απεργίας. Αν θες να συζητήσουμε το θέμα της κινητοποίησης, άνοιξε άλλο θέμα...
tzotzo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 minute ago, gorge18 said: Η ανάρτησή μου δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι σωστή ή λάθος η απεργία, ούτε κακομοιριάζω για ένα εισιτήριο. Μοιράστηκα μια προσωπική εμπειρία και ένα πρακτικό θέμα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν συγκρίνω καταστάσεις ούτε μειώνω τη σημασία της απεργίας. Αν θες να συζητήσουμε το θέμα της κινητοποίησης, άνοιξε άλλο θέμα... Πάμε λίγο στα πρακτικά. 1.5 χρόνο μετά από απώλεια βαλίτσας στην sky express και κοινοποίηση στην ΥΠΑ, ακόμα περιμένω απάντηση. Ότι πληρώνεις παίρνεις. 2 hours ago, GREGORYMO said: Ταξιδεύεις 28/02 η να χάμε να λέμε? Άλλαξα το εισιτήριο που επέστρεφα Παρασκευή 28/2 από Ρόδο, και επιστρέφω αύριο, για να συμμετέχω στην κινητοποίηση. Ξέρεις 40€ η αλλαγή του εισητηριου ή μια μέρα λιγοτερη δουλειά δεν θα με σώσει. Σε αυτό το σημείο να σε ενημερώσω πως με το υπάρχον προσωπικό και εξοπλισμό η χωρητικότητα του Ελ. Βενιζέλος είναι 20 αφίξεις την ώρα. Αυτή τη στιγμή προσγειώνονται 30 αεροπλάνα την ώρα και το πάνε για 38. Από εκεί και πέρα μπορείς να μην είσαι απαράδεκτος.
pontez2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Για τις πτήσεις υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και διαδικασίες, slots, κανόνες ασφάλειας κτλ κτλ. Το κοινό έχει ενημερώθεί εγκαίρως, εναλλακτικές έχουν δωθεί και όταν απεργεί η ΥΠΑ απλώς δεν πετάς. Το οτι η εναλλακτική που δινει η εν λογω εταιρία, ειναι πανάκριβη, ειναι απαράδεκτο απο μονο του βεβαια και έχεις κάθε δικιο να γκρινιάζεις. 1
Anders08 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Ξέρει κανείς αν στην απεργία θα συμμετέχουν και οι υπάλληλοι στην ΤραινΟΣΕ ; μη πάει το delivery στο κέντρο ελέγχου και χτυπάει άδικα τα κουδούνια.
dieccast Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Update !! Ήρθε email από την sky express για επιστροφή χρημάτων και έλαβα κιόλας τα χρήματα . Ομολογώ ότι δεν το περίμενα τόσο άμεσα . 1
pontez2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, dieccast είπε Update !! Ήρθε email από την sky express για επιστροφή χρημάτων και έλαβα κιόλας τα χρήματα . Ομολογώ ότι δεν το περίμενα τόσο άμεσα . Mπραβο τους. Επαγγελματισμός. Και γενικά προετοιμαστείτε γερά για τη Παρασκευή όσοι επιβάλλεται να εργαστείτε (είτε από ιδεολογία, ειτε από ανάγκη, ειτε λόγω θέσης). Θα παραλλησουν τα πάντα. Μιλάμε για προτοφανη απεργεία. Δε θυμάμαι πχ να κλείνουν σχολές πολεμικών τεχνών, ή φροντιστηρια αγγλικών, θέατρα κτλ για το οτιδήποτε παράλληλα. 1
dieccast Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Θέλω να δω πολύ τι θα γίνει με τα σούπερ μάρκετ και τον οασθ (στη Θεσσαλονίκη) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα