thanasisxask Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, cmaniac είπε Σε καλή κατάσταση; Δηλαδή όλο αυτό το υλικο 40+ ετών θεωρείται απο ηλεκτρολόγο σε "καλη κατάσταση"; Πες του να σου βγάλει μια ΥΔΕ με την υπογραφή του αμα τα λέει αυτά. Λες να φοβηθεί; 😂 2
nickol-us Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Λες να φοβηθεί; 😂 Έλα ντε... έξω από τα καταστήματα ΔΕΗ τα μοιράζουν σα φειγ βολάν... Btw... ασχολείστε όλοι με τον πίνακα του papresa στο νήμα που άνοιξε ο SofosChoriou... ο ορισμός του topic hijacking 1 2
cmaniac Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 50 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Λες να φοβηθεί; 😂 Ναι δεν λέμε να το δώσει σε άλλον να του κάνει μια κονσέρβα δώρο. Την υπογραφή του ίδιου να ζητήσει. Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τότε.
mariosnik_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, SofosChoriou είπε Καλημέρα σας, ο παππούς χρειάζεται για μία ακόμη φορά τα φώτα σας. Εδώ και λίγες μέρες από τον ηλεκτρολογικό πίνακα ακούγονται κάτι θόρυβοι. Είτε μεμονωμένοι, είτε σειρά δύο και πολλές φορές πολλών περισσότερων. Διαρκεί κάποια ώρα και σταματάει. Μετά μπορεί να κάνει πολλές ώρες να παρουσιαστεί ξανά το φαινόμενο, μπορεί και μετά από λίγη ώρα. Όσο πάει γίνεται συχνότερο και εντονότερο. Σήμερα ούτως ή άλλως θα επικοινωνήσω με ηλεκτρολόγο. Αλλά θέλω την γνώμη σας τι μπορεί να είναι; Έχει συμβεί σε άλλους: Αφού καλέσες ηλεκτρολόγο, αυτό που έπρεπε δηλαδή, δεν έχει νόημα να εικάζουμε με πιθανότητες το σενάριο. Το έχω πάθει σε πίνακα του 50, αποσύνδεση ουδέτερου από το κύκλωμα πίσω από την ασφάλεια και σπινθιρισμοι. Το φαινόμενο εντεινοταν όταν ενεργοποιούταν κάποιο φορτίο η ακόμα χειρότερα με το ρεύμα εκκίνησης μοτέρ λχ ψυγείου. Το σύνδεσε πάλι ο ηλεκτρολόγος και το εσφιξε καλύτερα με μια βίδα. Σε πιο νέους πίνακες παίζει να κάνει θόρυβο κάποιο ρελε, αλλά ο θορυβος αυτός είναι μόνιμος. 9 ώρες πριν, nickol-us είπε Έλα ντε... έξω από τα καταστήματα ΔΕΗ τα μοιράζουν σα φειγ βολάν... Btw... ασχολείστε όλοι με τον πίνακα του papresa στο νήμα που άνοιξε ο SofosChoriou... ο ορισμός του topic hijacking Πάνε αυτά τώρα έξω από την ΔΕΗ. Τα κάνουν όλα ηλεκτρονικά και δεν παίζουν ούτε μαϊμού σφραγίδες ούτε τίποτα. Δύσκολα θα βρεθεί μάστορας να υπογράψει αν κάτι δεν είναι καλά. 22 ώρες πριν, papresa είπε Δεύτερη φορά τώρα έχει και μία ελαφριά οσμή καμμένου. Η πρώτη ήταν τις πρώτες φορές. Έχω πάθει και εγώ το ίδιο. Αλλά εμένα έχει 15 μέρες και το κάνει ανά 2-3 μέρες Δεν βλέπεις τα μαύρα σημάδια πάνω από τους γενικούς διακόπτες της 4ης ραγας; Κάτι συμβαίνει. Αν δεν ήρθε ακόμα ο ηλεκτρολόγος, πάνε να μείνεις για λίγες μέρες σε κανένα ξενοδοχείο ή airbnb και κλείσε τον γενικό διακόπτη, μέχρι να έρθει ο ηλεκτρολόγος. Είτε κάποιο βραχυκύκλωμα είτε φόρτωσες πολύ την γραμμή και δεν δούλεψαν οι μικροαυτοματοι και τα ρελε. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από mariosnik_
VasKag Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μεχρι και το κοκκινο πλαστικο απο το λαμπακι παιζει να πεταχτηκε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα