11osmikrosmhtsos Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mike15 είπε το φυλλαδιο που παρεθεσες με τα χαρακτηριστικα του x-cess που το βρηκες? απο ανεξαρτητες δοκιμες ναι εχει διαφορα απο τα stated 7 λεπτά πριν, mike15 είπε εχεις αναλυση χαρακτηριστικων για τον απογονο του? ειναι απλως λαθος ο τιτλος Επεξ/σία 9 Μαρτίου από 11osmikrosmhtsos
mike15 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) και εδω αρκετες διαφορες εχει με το stated xcess gen 2. 8.7 noack αρκετα καλα για αυτο τον τυπο λαδιου.αν και παλια το εδιναν 9.7 ισπανικο ειναι αποτι βλεπω το σα-ιτ? το χρησιμοποιεις πολυ? ποιο ειναι? Επεξ/σία 10 Μαρτίου από mike15
katargedon Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 5 ώρες πριν, mike15 είπε το xcess ειναι λαδαρα.υπαρχει δεν ξερω και εγω ποσα χρονια στην αγορα και ειναι απο τα πιο αγαπημενα και στην ελλαδα και στην ευρωπη. μην πεις,ξερω οτι αγαπας τα ΡΑΟ αλλα ειναι πολυ καλο.εχεις αναλυση χαρακτηριστικων για τον απογονο του? το xcess gen 2? εννοω ασβεστιο κ.λ.π οχι τα πανω. Πιο μετα γιατι ειμαι στη δουλεια,θα ανεβασω tds και χημική αναλυση του x-cess gen 2 api sp,το οποιο φοραω τωρα και δεν εχει κατσει καλα στο δικο μου αμαξι.Θα σας πω εντυπωσεις,ειναι περιεργο λαδι(οχι κακο),απλα δεν κανει για εμενα τελικά.Αυτα τα στοιχεια που βλεπω ειναι του sn.
george1994 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες όμως θα έλεγα ότι ακολουθούμε το βιβλίο συντήρησης του κατασκευαστή και τις προδιαγραφές που θέτει. Για το δικό μου αυτοκίνητο (QQ 1.3, 140ps), η Nissan έχει στο manual της το "NISSAN Motor Oil Synthetic Technology 5W-30 C3” ή ισάξιο "ACEA C3 SAE 5W-30", τα δε services κάθε 15000km / 6 μηνες(σκληρή χρήση), 30000 km / 12 μήνες (κανονική χρήση). Βέβαια το σκληρή χρήση χωράει πολύ συζήτηση. Το παρακάτω από το βιβλίο συντήρησης, πείτε μου εάν στην Ελλάδα υπάρχει "κανονικές συνθήκες οδήγησης ". Το επίσημο σέρβις μου λέει αλλαγή λαδιών κάθε 12 μήνες και 10K με 15K χιλιόμετρα (βασικά 10Κ μου γράφουν σαν επόμενη αλλαγή σε στικεράκι αλλά προφορικά λένε έως 15Κ). "• Πρόγραμμα Συντήρησης Κάτω από Δύσκολες Συνθήκες Οδήγησης Εάν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας κατά κύριο λόγο κάτω από μία ή περισσότερες από τις συνθήκες που αναφέρονται πιο κάτω, παρακαλούμε να ακολουθείτε το πρόγραμμα για την «Συντήρηση Κάτω από Δύσκολες Συνθήκες Οδήγησης». A. Α. Οδήγηση σε σκονισμένους δρόμους B. Β. Επαναλαμβανόμενη οδήγηση για μικρές αποστάσεις C. Ρυμούλκηση τρέιλερ ή τροχόσπιτου D. Παρατεταμένο ρελαντί ή οδήγηση στην πόλη E. Οδήγηση σε εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες ή σε περιοχές όπου οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι είτε εξαιρετικά χαμηλές είτε εξαιρετικά υψηλές. F. Οδήγηση σε περιοχές με πολύ υγρασία ή σε ορεινές περιοχές G. Οδήγηση σε περιοχές που χρησιμοποιείται αλάτι ή άλλα διαβρωτικά υλικά H. Οδήγηση σε ανώμαλους και / ή λασπωμένους δρόμους ή στην έρημο I. Οδήγηση με συχνή χρήση φρένου ή σε ορεινές περιοχές J. Συχνή χρήση εκτός δρόμου ή οδήγηση σε νερά K. Εντεταμένη οδήγηση με υψηλή ταχύτητα L. Οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα (Μέση ταχύτητα < 30 χλμ/ώρα) M. Για τα μοντέλα χωρίς σύστημα Euro – OBD N. Επαναλαμβανόμενα σύντομα ταξίδια σε εξαιρετικά κρύο καιρό O. Χρήση καυσίμου με μόλυβδο • Πρόγραμμα Συντήρησης για Κανονικές Συνθήκες Οδήγησης Εάν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας κατά κύριο λόγο σε συνθήκες διαφορετικές από αυτές που αναφέρονται πιο πάνω, παρακαλούμε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα για την «Συντήρηση Κάτω από Κανονικές Συνθήκες Οδήγησης»."
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, george1994 είπε τα δε services κάθε 15000km / 6 μηνες(σκληρή χρήση), 30000 km / 12 μήνες (κανονική χρήση). αν εχεις καδενα πες της καληνυχτα, και ετοιμασου να συμπληρωνεις λαδια καθε 1000km μετα τις 150.000 20 λεπτά πριν, george1994 είπε A. Α. Οδήγηση σε σκονισμένους δρόμους B. Β. Επαναλαμβανόμενη οδήγηση για μικρές αποστάσεις C. Ρυμούλκηση τρέιλερ ή τροχόσπιτου D. Παρατεταμένο ρελαντί ή οδήγηση στην πόλη E. Οδήγηση σε εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες ή σε περιοχές όπου οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι είτε εξαιρετικά χαμηλές είτε εξαιρετικά υψηλές. F. Οδήγηση σε περιοχές με πολύ υγρασία ή σε ορεινές περιοχές G. Οδήγηση σε περιοχές που χρησιμοποιείται αλάτι ή άλλα διαβρωτικά υλικά H. Οδήγηση σε ανώμαλους και / ή λασπωμένους δρόμους ή στην έρημο I. Οδήγηση με συχνή χρήση φρένου ή σε ορεινές περιοχές J. Συχνή χρήση εκτός δρόμου ή οδήγηση σε νερά K. Εντεταμένη οδήγηση με υψηλή ταχύτητα L. Οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα (Μέση ταχύτητα < 30 χλμ/ώρα) M. Για τα μοντέλα χωρίς σύστημα Euro – OBD N. Επαναλαμβανόμενα σύντομα ταξίδια σε εξαιρετικά κρύο καιρό O. Χρήση καυσίμου με μόλυβδο 1,2,4,9,11,13 αρα τυπικη οδηγηση = σκληρη χρηση
george1994 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε αν εχεις καδενα πες της καληνυχτα, και ετοιμασου να συμπληρωνεις λαδια καθε 1000km μετα τις 150.000 1,2,4,9,11,13 αρα τυπικη οδηγηση = σκληρη χρηση Μέχρι 150K θα το έχω αλλάξει, έχω μόνο 64K χιλιομέτρων. Πρακτικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει "κανονική χρήση οδήγησης".
2MM Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Πολυ λιγο το ασβεστιο??????? Ολα τα api SΡ εχουν λιγο ασβεστιο
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, 2MM είπε Ολα τα api SΡ εχουν λιγο ασβεστιο Α μου διεφυγε νομιζα πως μιλαμε για τις SN εκδοσεις απολογουμαι 29 λεπτά πριν, george1994 είπε Μέχρι 150K θα το έχω αλλάξει, έχω μόνο 64K χιλιομέτρων. αυτο θελει και η εταιρια 1
vagos789 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 2/23/2025 στις 8:55 PM, mike15 είπε τις αλλαγες να τις κανεις εξω σε συνεργειο και να εισαι απο επανω οταν μπαινει φιλτρο και λαδι.γιατι πολλες πονηριες γινονται για να οικονομησουν τα σερβις κερδος.αν δεν δεχεται καποιος φυγε ,πανε αλλου. Ξερω οτι σε πολλα σερβις βαζουν αλλη μαρκα απο την προτεινομενη για να μειωθει το κοστος. Σαν προδιαγραφες και ποιοτητα ειναι απολυτως ενταξει. 1
mike15 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε αν εχεις καδενα πες της καληνυχτα, και ετοιμασου να συμπληρωνεις λαδια καθε 1000km μετα τις 150.000 1,2,4,9,11,13 αρα τυπικη οδηγηση = σκληρη χρηση με προλαβες,κανονικα αφαιρεση επρεπε να γραψεις,η σκληρη χρηση ειναι πιο πολλα😀. αν συμπληρωνεις καθε 4000χιλ μετα τα 150 πως το ακους?..η καδενα λεει οτι ειναι καλα,εγινε ελεγχος. αν και προληπτικα σε λιγο λεω να την αλλαξω. εννοειται οτι ειμαι καθε 7000χιλ/6 μηνες.μικτη χρηση.επειδη ειδα οτι εχεις και κληρονομικες γνωσεις. 46 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Α μου διεφυγε νομιζα πως μιλαμε για τις SN εκδοσεις απολογουμαι αυτο θελει και η εταιρια σωστος. καποιοι το λενε εδω και το υποστηριζουν για τον δολο που εχουν οι εταιρειες αλλα τους βγαζουν τρελλους. και εγω SN νομιζα,αν δεν κανω λαθος δεν αναφερει πουθενα api . το λιγοτερο ασβεστιο μπηκε στο api SΡ λογω του φαινομενου LSPI που ταλαιπωρει ορισμενους κινητηρες ,ενω για τον ιδιο λογο αυξηθηκε το μαγνησιο. 18 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ξερω οτι σε πολλα σερβις βαζουν αλλη μαρκα απο την προτεινομενη για να μειωθει το κοστος. Σαν προδιαγραφες και ποιοτητα ειναι απολυτως ενταξει. εχω παει σε επισημο σερβις ,δεν θα πω ποιον για ευνοητους λογους,που δουλευει bmw,volvo σερβις. στο bmw εβαζε απο βαρελι με ενα δοχειο,στο volvo ανοιγε σφραγισμενα καστρολ να βαλει. αν ειχα bmw δεν θα το πηγαινα εκει.πολυ απλα.δεν γνωριζω τι ειδους λαδι εχει μεσα το βαρελι.οτι και να γραφει απο εξω. και απο θεμα μαρκας και απο θεμα used .αν το παμε και πιο μακρια.οι πιστοι που πανε εκει το αυτοκινητο για να τους αλλαξουν στα 10.000 χιλ,και δεν εχουν προσβαση να βλεπουν τι γινεται στο αυτοκινητο τους,πως ξερουν οτι τους το αλλαζουν ,οταν αυτοι εχουν οδηγια απο το εργοστασιο οτι η προτεινομενη αλλαγη ειναι στα 25.000χιλ? πολλα γινονται,γιαυτο λεω οτι οποιο σερβις μονο μπροστα στα ματια σας και ποτε μην αφηνετε την περιουσια σας εκει και πατε να παραλαβετε.καλυτερα να χασετε μια μερα απο δουλεια και να παρευρισκεστε εκει,παρα να κλαιτε ανταλλακτικα.τα πραγματα εχουν αγριεψει,δεν ειναι οπως παλια. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από mike15
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, mike15 είπε αν συμπληρωνεις καθε 4000χιλ μετα τα 150 πως το ακους?..η καδενα λεει οτι ειναι καλα,εγινε ελεγχος. αν και προληπτικα σε λιγο λεω να την αλλαξω. χαιρομαι, καθαρο μοτερ = χαρουμενο μοτερ 2 λεπτά πριν, mike15 είπε εννοειται οτι ειμαι καθε 7000χιλ/6 μηνες.μικτη χρηση.επειδη ειδα οτι εχεις και κληρονομικες γνωσεις. και εγω εχω φτασει εως τις 7500, αλλα το αποφευγω πλεον, ε δεν της λες κληρονομικες 3 λεπτά πριν, mike15 είπε καποιοι το λενε εδω και το υποστηριζουν για τον δολο που εχουν οι εταιρειες αλλα τους βγαζουν τρελλους planned obsolescence, αλλα εγω το λεω design life(time) ή MTBF αλλωστε αυτο μας ζητανε οι εργοδοτες. 5 λεπτά πριν, mike15 είπε λογω του φαινομενου LSPI που ταλαιπωρει ορισμενους κινητηρες το LSPI απορρει απο την μανια να οδηγουμαστε ολο και υψηλοτερες ειδικες ισχυες, μαζι με γελοια φτωχα μειγματα ή μη χειροτερα stratified σε συνδιασμο με ελατηρια χαμηλης τασεως τα οποια αφηνουν να περασει το λαδι. Ας επιστρεψουμε στο 13:1 και δεν θα ξαναεχουμε τιποτα. Fun fact μου αρεσει η stratified λειτουργια αλλα σε ατμοσφαιρικους οχι σε υπερτροφοδοτούμενους. Μην ξεχνας οτι το μαγνησιο κανονικα εμπαινε παλαιοτερα για διασκεδασμο και οχι για καθαρισμο. Αλλα times have changed 22 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ξερω οτι σε πολλα σερβις βαζουν αλλη μαρκα απο την προτεινομενη για να μειωθει το κοστος. ξερω οτι τα σερβις τα κανω μονος μου και βαζω οτι ΓΟΥΣΤΑΡΩ και δεν πεταω λευτα, καθε ανδρας πρεπει να ξερει να αλλαζει λαδια. Για 20 λεπτα να πληρωνεις 50αρες με αγνωστα λιπαντικα εγω δεν γουσταρω 1
mike15 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε χαιρομαι, καθαρο μοτερ = χαρουμενο μοτερ δλδ. σου φαινεται νορμαλ να καις το ιδιο λίτρο ξαφνικα απο τα 10.000 στα 4000χιλ? εκτος αν δεν σου εδωσα να καταλαβεις καλα. 2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε και εγω εχω φτασει εως τις 7500, αλλα το αποφευγω πλεον, ε δεν της λες κληρονομικες ξερω και εγω με το καψιμο λεω να το κανω 5000χιλ ,το xcess ευτυχως ειναι οικονομικο και θα βοηθησει και στην τσεπη για 2 αλλαγες στον χρονο ανα 6μηνο που τα κανω.θα πληρωνω οσα και εσυ με μια αλλαγη και φουλ συνθετικο😁 2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε planned obsolescence, αλλα εγω το λεω design life(time) ή MTBF αλλωστε αυτο μας ζητανε οι εργοδοτες. το LSPI απορρει απο την μανια να οδηγουμαστε ολο και υψηλοτερες ειδικες ισχυες, μαζι με γελοια φτωχα μειγματα ή μη χειροτερα stratified σε συνδιασμο με ελατηρια χαμηλης τασεως τα οποια αφηνουν να περασει το λαδι. Ας επιστρεψουμε στο 13:1 και δεν θα ξαναεχουμε τιποτα. Fun fact μου αρεσει η stratified λειτουργια αλλα σε ατμοσφαιρικους οχι σε υπερτροφοδοτούμενους. Μην ξεχνας οτι το μαγνησιο κανονικα εμπαινε παλαιοτερα για διασκεδασμο και οχι για καθαρισμο. Αλλα times have changed α ρε μπαγασα,ηθελα να το πεις,ημουν σιγουρος οτι θα το ανεφερες. βασικα το sp δεν εχει και κατι τρελλο σε διαφορα απο το sn,οι παλιοι κινητηρες δεν χρειαζεται να τρεχουν για να το αγορασουν.δεν εχουν να ωφεληθουν σε κατι. ωραια αναλυτικη περιγραφη..καλα θα περασουμε!😊 ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ megapaixtaras Λάδια, εξέλιξη, προδιαγραφές, αναλύσεις, χαρακτηριστικά, μύθοι και αλήθειες και να συνχωνευσουμε και τα αλλα 2 τοπικ μαζι μεσα σε εκεινο και να συνεχιστει η συζητηση κατω απο τον ιδιο τιτλο που ειναι πιο γενικος και τα εμπεριεχει ολα. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 24/2/2025 στις 12:30 ΜΜ, froyd είπε τρίβονται μεταξύ τους, δημιουργείτε κενό αυξανονται οι ανοχες λεγεται, και δεν παει ακριβως ετσι... νομιζεις οτι υπαρχει επαφη, τα εδρανα δεν εχουν απολυτως καμια μηχανικη επαφη, αμα εχουν εχεις ΠΟΛΥ σοβαροτερα προβληματα. Αλλωστε σκεψου γιατι σχεδον παντα αστοχουν τα εδρανα διωστηρων στην ΑΝΩ μερια και γιατι τα εμβολα εμφανιζουν μεγαλυτερη φθορα απο την αντιθετη μερια της φορας περιστροφης (major thrust side). Γιατι τα εμβολα ειναι κωνικα, γιατι εχουν επιστρωσεις στην φουστα γιατι εχουν ψεκαστηρια γιατι υπαρχουν διωστηρες με οπη λιπανσης καθολου του μηκους τους για λιπανση του βασιλικου πυρου 1 λεπτό πριν, mike15 είπε δλδ. σου φαινεται νορμαλ να καις το ιδιο λίτρο ξαφνικα απο τα 10.000 στα 4000χιλ? εκτος αν δεν σου εδωσα να καταλαβεις καλα. καταλαβα οτι στανταρτ καις 250ml/1000km 2 λεπτά πριν, mike15 είπε ξερω και εγω με το καψιμο λεω να το κανω 5000χιλ ,το xcess ευτυχως ειναι οικονομικο και θα βοηθησει και στην τσεπη για 2 αλλαγες στον χρονο ανα 6μηνο που τα κανω.θα πληρωνω οσα και εσυ με μια αλλαγη και φουλ συνθετικο και εγω βαζω xcess αλλα θελω να αναβθμισω 3 λεπτά πριν, mike15 είπε βασικα το sp δεν εχει και κατι τρελλο σε διαφορα απο το sn,οι παλιοι κινητηρες δεν χρειαζεται να τρεχουν για να το αγορασουν.δεν εχουν να ωφεληθουν σε κατι προφανως αλλα το American Petroleum Institute δινει και παιρνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα