sharke Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) gamsgo με 4.5ε μηνιαίως Premium νομιμότατα 😁 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από sharke
JonnyBoy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Το YouTube Premium συμφέρει σαν υπηρεσία περισσότερο. Δεν είναι μόνο οι σπαστικές, συνεχόμενες διαφημίσεις. Αυτές βρίσκεις τρόπο να τις κόψεις με μεθόδους που έχουν αναφερθεί εδώ πολλές φορές. Είναι και το YouTube music. Ένα επιπλέον Spotify δηλαδή, να το πω αλλιώς. Και οι offline αναπαραγωγή έχει την δική της αξία. 2
georgiosmag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, GCX είπε Mozilla Firefox+Adblocker extension. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αρκετά πληρώνουμε (ειδικά ο μέσος άνθρωπος) ώρα να σηκώσουμε το μεσαίο μας δαχτυλακι στις εταιρείες Για τηλεόραση webos/ tizen η Chromecast 4k έχεις κάνα κόλπο να σε ευχαριστήσω? Αυτά τα ξέρει και η κουτσή Μαρία. Εκεί είναι το ζουμί όλο.
HellgastJohn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στην αρχή της μπασκετικής σεζόν η streaming/on demand υπηρεσία του nba το nba tv έβαλε ένα καινούργιο πλάνο. Κράτησε το ετήσιο premium γύρω στα 90€ και προσέθεσε και μια καινούργια επιλογή περίπου στη μισή τιμή αλλά με διαφημίσεις. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι υψηλότατου επιπέδου οπότε θεωρώ πως υπάρχει κόσμος που θα επιλέξει τη φθηνότερη λύση. Η τάση φαίνεται και από το netflix αλλά νομίζω κανείς δεν είναι όσο αδίστακτοι είναι στο youtube. Λύσεις υπάρχουν για αυτούς που θέλουν να ψαχτούν. Από browsers που μπλοκάρουν τα πάντα όπως ο brave,μέχρι υπηρεσίες όπως το adguard που τρέχει σαν σερβεράκι σε επίπεδο dns και μπορεί να κόψει οτιδήποτε διαφήμιση.Ακόμα και η δημιουργία youtube account σε άλλη χώρα μέσω ενός vpn και η χρέωση για premium με την πολύ χαμηλότερη τιμή της χώρας(πχ τουρκία,τυνησία κλπ). Το θέμα είναι πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα,σύντομα οι διαφημίσεις θα είναι κομμάτι του video και άρα δεν θα μπορούν να παρακαμφθούν με κανένα εξωτερικό εργαλείο..
GCX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Για τηλεόραση webos/ tizen η Chromecast 4k έχεις κάνα κόλπο να σε ευχαριστήσω? Αυτά τα ξέρει και η κουτσή Μαρία. Εκεί είναι το ζουμί όλο. Δεν έχω smart tv τηλεόραση για να ξέρω 100% και ναι μπορείς άμα φτιάξεις κάνα Adblocker server/router με raspberry pi ή με κάνα παλιό pc/laptop που κάνει block τις διαφημίσεις σε όλες τις συσκευές. Λύσεις υπάρχουν οποίος ψάχνει βρίσκει. Για όποιον δεν θέλει να ασχοληθεί, ας πάει να πληρώσει. Δικά σας τα λεφτά Link για να φτιάξεις το router: https://youtu.be/KBXTnrD_Zs4 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από GCX
dvougas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, GCX είπε Δεν έχω smart tv τηλεόραση και ναι μπορείς άμα φτιάξεις κάνα Adblocker server/router με raspberry pi ή με κάνα παλιό pc/laptop. Λύσεις υπάρχουν οποίος ψάχνει βρίσκει. Για όποιον θέλει να πληρώσει ας πάει να πληρώσει Link για να φτιάξεις το router: https://youtu.be/KBXTnrD_Zs4 Δυστυχώς αυτό πλέον δεν δουλεύει. 1
georgiosmag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GCX είπε Δεν έχω smart tv τηλεόραση και ναι μπορείς άμα φτιάξεις κάνα Adblocker server/router με raspberry pi ή με κάνα παλιό pc/laptop. Λύσεις υπάρχουν οποίος ψάχνει βρίσκει. Για όποιον θέλει να πληρώσει ας πάει να πληρώσει Link για να φτιάξεις το router: https://youtu.be/KBXTnrD_Zs4 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και θα το παρακολουθήσω το βίντεο καθαρά για τεχνογνωσία αλλά προτιμώ να πληρώσω 10 ευρώ το μήνα. (edit: δεν δουλεύει ) Κάποια πράγματα αξίζουν να τα πληρώσεις. Δίνει ο άλλος 1000+ ευρώ στα μπουζούκια για να περάσει όμορφα 3-4 ώρες και δεν δίνει 120 ευρώ το χρόνο για ατελείωτες ώρες διασκέδασης πληροφορίας και ενημέρωσης. Είναι πολλά τα περιττά έξοδα που κάνουμε ως άνθρωποι. Και κάποια πράγματα ενώ αξίζουν μπαίνουν στην λίστα των περιττών. Λάθος για μένα. Βλέπεις πόσο το χρησιμοποιείς και σε πόσες συσκευές το χρησιμοποιείς και απλά τα 10 ευρώ το μήνα είναι ΑΣΤΕΙΑ... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από georgiosmag
GCX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, georgiosmag είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και θα το παρακολουθήσω το βίντεο καθαρά για τεχνογνωσία αλλά προτιμώ να πληρώσω 10 ευρώ το μήνα. (edit: δεν δουλεύει ) Κάποια πράγματα αξίζουν να τα πληρώσεις. Δίνει ο άλλος 1000+ ευρώ στα μπουζούκια για να περάσει όμορφα 3-4 ώρες και δεν δίνει 120 ευρώ το χρόνο για ατελείωτες ώρες διασκέδασης πληροφορίας και ενημέρωσης. Είναι πολλά τα περιττά έξοδα που κάνουμε ως άνθρωποι. Και κάποια πράγματα ενώ αξίζουν μπαίνουν στην λίστα των περιττών. Λάθος για μένα. Βλέπεις πόσο το χρησιμοποιείς και σε πόσες συσκευές το χρησιμοποιείς και απλά τα 10 ευρώ το μήνα είναι ΑΣΤΕΙΑ... Κατάλαβα τι θες να πεις. (είδα το βίντεο και εγώ τώρα δεν δουλεύει τώρα, παλιότερα που ειχα raspberry pi πριν το πουλήσω δουλευε,λύση android tv box ή άμα δεν βαριέσαι να σηκώνεσαι από καναπέ laptop με HDMI) Άμα για εσένα δουλεύει καλώς ή είσαι με οικογένεια καλώς αξίζει απλά εγώ ζω μόνος μου και μία συσκευή έχω και ίσως δεν είδα ότι μπορεί να είναι χρήσιμο σε άτομα με πολλές συσκευές Και συμφωνώ με τα περιττά έξοδα βλέπω τον αδερφό μου τι κάνει 1
Sablj Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 45 minutes ago, georgiosmag said: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και θα το παρακολουθήσω το βίντεο καθαρά για τεχνογνωσία αλλά προτιμώ να πληρώσω 10 ευρώ το μήνα. (edit: δεν δουλεύει ) Κάποια πράγματα αξίζουν να τα πληρώσεις. Δίνει ο άλλος 1000+ ευρώ στα μπουζούκια για να περάσει όμορφα 3-4 ώρες και δεν δίνει 120 ευρώ το χρόνο για ατελείωτες ώρες διασκέδασης πληροφορίας και ενημέρωσης. Είναι πολλά τα περιττά έξοδα που κάνουμε ως άνθρωποι. Και κάποια πράγματα ενώ αξίζουν μπαίνουν στην λίστα των περιττών. Λάθος για μένα. Βλέπεις πόσο το χρησιμοποιείς και σε πόσες συσκευές το χρησιμοποιείς και απλά τα 10 ευρώ το μήνα είναι ΑΣΤΕΙΑ... Εγώ προσωπικά προτιμώ να δώσω αυτά τα 120€/έτος στους Content Creator που παρακολουθώ στο Youtube απευθείας μέσω donations παρά στην Google... Οπότε Revanced στις φορητές συσκευές & Ublock Origin στα PC 1 1
georgiosmag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Sablj είπε Εγώ προσωπικά προτιμώ να δώσω αυτά τα 120€/έτος στους Content Creator που παρακολουθώ στο Youtube απευθείας μέσω donations παρά στην Google... Οπότε Revanced στις φορητές συσκευές & Ublock Origin στα PC Που σημαίνει ότι σου αρέσει το youtube για να το κυνηγάς τόσο. Εκτός όμως από φορητές συσκευές και PC δεν μπορείς να δεις αλλού. Όσο για donations Μάντεψε. Τα παίρνουν διπλά οι creators ... και από εσένα και από το youtube. Να ξέρεις. Αν το youtube δεν βγάλει αυτά που πρέπει κάνεις κακό και στους creators και στην τσέπη σου. το youtube ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθεί. Αλλιώς ούτε εμείς θα έχουμε περιεχόμενο να δούμε ούτε οι creators θα βγάζουν λεφτά για να μας δίνουν περιεχόμενο. Επαναλαμβάνω. Σου προσφέρει ατελείωτες ώρες περιεχόμενο και για διασκέδαση και για άλλους λόγους και σου ζητάει ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ. Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική τα θέλεις όλα δωρεάν. Μου φαίνεται περίεργο! Πέραν αυτού καλομελέτα γιατί σε λίγο δεν θα παίζει κανένα Blocker σε κανένα προιόν της google. Όσο φάγαμε φάγαμε. Τώρα θα πληρώσεις θες δε θες. 1
Sablj Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, georgiosmag said: Που σημαίνει ότι σου αρέσει το youtube για να το κυνηγάς τόσο. Εκτός όμως από φορητές συσκευές και PC δεν μπορείς να δεις αλλού. Μα δεν βλέπω σε άλλες συσκευές για να μ' ενδιαφέρει. 11 minutes ago, georgiosmag said: Επαναλαμβάνω. Σου προσφέρει ατελείωτες ώρες περιεχόμενο και για διασκέδαση και για άλλους λόγους και σου ζητάει ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ. Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική τα θέλεις όλα δωρεάν. Μου φαίνεται περίεργο! Πέραν αυτού καλομελέτα γιατί σε λίγο δεν θα παίζει κανένα Blocker σε κανένα προιόν της google. Όσο φάγαμε φάγαμε. Τώρα θα πληρώσεις θες δε θες. Υπάλληλος της Google ? 1
kar10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 23/2/2025 στις 1:13 ΜΜ, ardi21 είπε Το θεμα δεν ειναι τα pc, σχεδον ολοι εχουν adblocker. Και εκει ομως το πραγμα αρχιζει να δυσκολευει για οσους χρησιμοποιουν chrome. Το βασικο θεμα ομως ειναι τα κινητα/tablet και οι τηλεορασεις. Ναι υπαρχουν ακομα λυσεις και γι'αυτα αλλα ο μεσος χρηστης δεν τις ξερει καν και ουτε προκειται να ασχοληθει για να τις μαθει και να τις εφαρμοσει. Πρεπει να καταλαβουμε καποια στιγμη οτι οι ανθρωποι που ασχολουνται με αυτα και καθονται και γραφουν σε forum ειναι το 10% του πληθυσμου. Το υπολοιπο 90% απλα ανοιγει τις συσκευες, βλεπει διαφημισεις και εκνευριζεται. Προσωπικα βλεπω αρκετο youtube και ακουω μουσικη οποτε η συνδρομη στο YT Premium ειναι απο τις καλυτερες που εχω κανει. Εδινα 8 ευρω στο spotify, το εκοψα και τωρα δινω 10 ευρω και εχω και τα δυο. Πως έχεις και τα δύο με 10 ευρώ;
georgiosmag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Sablj είπε Μα δεν βλέπω σε άλλες συσκευές για να μ' ενδιαφέρει. Υπάλληλος της Google ? όσα δε φτάνει η αλεπού 🦊 όχι έχω συγγένεια όμως με τον Σούνταρ... 1
christos4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 14 hours ago, sharke said: gamsgo με 4.5ε μηνιαίως Premium νομιμότατα 😁 Grey area είναι, για να μην πω black area... Υπάρχει ξεκάθαρη παραβίαση των terms of service... To join a family group sharing a YouTube family plan, you must: [...] Live within the same residential address as the family manager. [...] Αργά ή γρήγορα θα κλείσουν και αυτές οι τρύπες, όπως έκλεισαν και οι άλλες (πχ premium μέσω Αργεντινής). Πολύ πιθανό να βρεθούν νέες βέβαια. Το ότι πληρώνεις κάτι, ή ότι υπάρχει ανοχη δε σημαίνει ότι αυτόματα είναι και νόμιμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα