christospvl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 23/2/2025 στις 12:15 ΜΜ, cpc464 είπε Να βγάλουν και έκδοση που πληρώνεις για να βλέπεις μόνο διαφημίσεις, για ανθρώπους με γερό πορτοφόλι και εξωτικά βίτσια, οι υπόλοιποι firefox+ublock. Δεν ηξερα για το ublock και το εβαλα μολις και με εσωσε απο ποσες διαφημισεις.. να σαι καλα φιλε μου..
ardi21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 4 hours ago, kar10 said: Πως έχεις και τα δύο με 10 ευρώ; Eννοω οτι εχω και το Youtube music που ειναι σαν το spotify και δεν εχω και διαφημισεις στο youtube. 1
naimore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου αντιγραφουν τον ιλον μωρε, κι αυτος τα ιδια κανει, πληρωνεις και βλεπεις "λιγοτερες" διαφημισεις
ramarg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Πρώτα μας πήγαν το οικογενειακό 18 ευρώ/μήνα για να στηρίξουμε ΕΜΕΙΣ από την τσέπη μας Content Creators παγκοσμίως που δεν παρακολουθούμε καν.. Φορτωθήκαμε με λίγα λόγια την μισθοδοσία των Influencer απλά για να μη βλέπουμε διαφημίσεις και για να έχουμε Background Play. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλή κοροιδία (ειδικά το Premium Content που αφορά σειρές American Style Humor). Όπου τους συμφέρει είμαστε geo restricted αλλά όπου δεν συμφέρει εμάς γινόμαστε χορηγοί περιεχομένου που δεν μας αφορά... Για την χρέωση ατομικής συνδρομής ουδέν σχόλιο. Για το lite που δεν θα έχει αναπαραγωγή στο παρασκήνιο επίσης ουδέν σχόλιο... Κρίμα που είμαστε στην ανάγκη τους και πληρώνουμε σαν τα θύματα ό,τι ζητάνε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα