bele Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Χαιρετώ το team! Έχω ένα φαρμακείο το οποίο βρίσκεται 15χλμ περίπου από την πόλη σε ένα χωριό. Αυτή τη στιγμή έχω σταθερό και τηλέφωνο από την cosmote αλλά με download 0,4Mbps και τηλέφωνο με voip που κρεμάει συνεχώς στις κλήσεις άρα καταλαβαίνετε ότι δεν τσουλάει η φάση. Σκέφτομαι λοιπόν άλλες λύσεις. Αλλαγή παρόχου δεν θα βοηθήσει καθότι η περιοχή δεν ενδύκνεται από θέμα υποδομών. Άρα έλεγα μήπως πάω σε 5g σύνδεση μιας και έχω ικανοποιητικό σήμα. Να τονίσω ότι το σταθερό τηλέφωνο με το ήδη υπάρχοντα αριθμό θα πρέπει να παραμείνει λόγω δουλειάς. Επειδή λοιπόν δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το πρόγραμμα με το 5g, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί να μου παρέχει η cosmote σταθερό μιας και από φωτογραφίες που είδα, το ρουτερ ZTE MC888 Ultra που δίνει διαθέτει phone υποδοχή. Επίσης εαν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση για ιντερνετ και τηλέφωνο, καλοδεχούμενη, θα με σώσετε από τις ταχύτητες του 2005. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από bele
gkat2829 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Όλα τα 5G WIFI που έβγαλε πρόσφατα η COSMOTE προς το παρόν δεν έχουν τηλεφωνία ώστε να μπορέσεις να κάνεις φορητότητα σε αυτά τα προγράμματα. Έχει μόνο INTERNET. Η τηλεφωνία θα έρθει κοντά στο Καλοκαίρι από όσο ξέρω. Θα σου πρότεινα να περιμένεις διότι το SPEEDBOOSTER δεν αξίζει και έχει και περιορισμό όπως και το DOUBLE PLAY SIM (αν το βρεις αυτό διότι το κατήργησαν). Μιλάω πάντα για την COSMOTE. Θα ζητήσεις από την COSMOTE λοιπόν να σου γυρίσουν την τηλεφωνία σε MSAN ώστε να μην σε κρεμάει η τηλεφωνία προς το παρόν. Και μόλις ακούσεις ότι ενεργοποίησαν την τηλεφωνία στα παραπάνω προγράμματα θα πας σε κάποιο από αυτά με φορητότητα αφού έχεις ελέγξει τις ταχύτητες 5G της περιοχής σου ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο.
bele Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση διότι έχω χάσει την μπάλα με όλα τα προγράμματα που έχουν.Μάλλον έτσι θα κάνω λοιπόν…
gkat2829 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Καλησπερα και παλι. Να μιλησεις με το 13888 να σου γυρισουν αμεσα την τηλεφωνια σε MSAN. Προσοχη μεγαλη οτι και να σου πουν για SPEEDBOOSTER ή HYBRID (χρησιμοποιουν και τις 2 ονομασιες) να τους πεις οτι δεν θελεις ακομη και αν σου βγαλουν ανεφικτοτητα στην υπαρχουσα συνδεση και σου κανουν εκπτωση 2€ στο παγιο. Απο όσω γνωριζω μετα δεν μπορεις να κοψεις την υπηρεσια (SPEEDBOOSTER ή HYBRID) διοτι θα υπογραψεις συμβολαιο 24 μηνων. Μολις δεις απο τις διαφημισεις οτι ενεργοποιησαν την τηλεφωνια στο 5G WIFI θα ζητησεις φορητοτητα σε καποιο απο τα 4 προγραματα που εχουν (οποιο σε καλυπτει στην ταχυτητα της περιοχης σου).
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου εγω λεω να παρεις απλα ενα router και να βαλεις μια sim frog. Εχω την εντυπωση οτι με καποιο ρουτερ μπορεις να την κανεις και γραμμη κανονικη την καρτα σιμ απλα οχι σταθερο νουμερο, θα ειναι 698*******
ANAGNPANA Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Στις 25/2/2025 στις 7:32 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε εγω λεω να παρεις απλα ενα router και να βαλεις μια sim frog. Εχω την εντυπωση οτι με καποιο ρουτερ μπορεις να την κανεις και γραμμη κανονικη την καρτα σιμ απλα οχι σταθερο νουμερο, θα ειναι 698******* Εγώ το έχω κάνει αυτό με το FRITZ 6850 5G 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα