Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κλειδωθεί το άλλο θέμα στις προσφορές οπότε ανοίγω εδώ για να ρωτήσω. Αυτοί δουλεύουν κανονικά ή το κλείσανε το μαγαζί;

Είχα παραγγείλει μέσω του site, δεν έχει έρθει τίποτα. Μετά βρήκα και το banner μέσα στο app, το οποίο για κάποιο λόγο δεν έβρισκα, έκανα μια παραγγελία και από εκεί και πάλι τίποτα.

δε θυμάμαι πότε έκανα την παραγγελία αλλά αν σκεφτούμε ότι η πρώτη έγινε όσο το θέμα των προσφορών ήταν ανοιχτό, έχει περάσει ένας μήνας.

Μας δουλεύουν; Σε όλα αυτό το διάστημα μου έχουν έρθει φάκελοι κανονικά μέσω των ΕΛΤΑ, δε μπορεί να ήρθε το δικό τους και να χάθηκε και μάλιστα 2 φορές. Προφανώς δεν έχουν στείλει τίποτα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Neptu είπε

έχει κλειδωθεί το άλλο θέμα στις προσφορές οπότε ανοίγω εδώ για να ρωτήσω. Αυτοί δουλεύουν κανονικά ή το κλείσανε το μαγαζί;

Είχα παραγγείλει μέσω του site, δεν έχει έρθει τίποτα. Μετά βρήκα και το banner μέσα στο app, το οποίο για κάποιο λόγο δεν έβρισκα, έκανα μια παραγγελία και από εκεί και πάλι τίποτα.

δε θυμάμαι πότε έκανα την παραγγελία αλλά αν σκεφτούμε ότι η πρώτη έγινε όσο το θέμα των προσφορών ήταν ανοιχτό, έχει περάσει ένας μήνας.

Μας δουλεύουν; Σε όλα αυτό το διάστημα μου έχουν έρθει φάκελοι κανονικά μέσω των ΕΛΤΑ, δε μπορεί να ήρθε το δικό τους και να χάθηκε και μάλιστα 2 φορές. Προφανώς δεν έχουν στείλει τίποτα

Μη φοβάσαι λειτουργεί κανονικά η aircash.

Πάρε την τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σου λύσουν το θέμα. Αλλιώς στείλε email και πες τους ότι είχες παραγγείλει κάρτα και δεν έχει έρθει.

Να ξέρεις πωλείται σε περίπτερα 5€ η κάρτα 

Έχεις κάνει επιβεβαίωση? Αν όχι πρέπει να κάνεις πρώτα επιβεβαίωση για να σε βρουν σαν χρήστη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giannis77i είπε

Μη φοβάσαι λειτουργεί κανονικά η aircash.

Πάρε την τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σου λύσουν το θέμα. Αλλιώς στείλε email και πες τους ότι είχες παραγγείλει κάρτα και δεν έχει έρθει.

Να ξέρεις πωλείται σε περίπτερα 5€ η κάρτα 

Έχεις κάνει επιβεβαίωση? Αν όχι πρέπει να κάνεις πρώτα επιβεβαίωση για να σε βρουν σαν χρήστη.

έχω κάνει επιβεβαίωση, μου βγάζει και στην εφαρμογή "επαληθευμένο προφίλ". Αλλά 2/2 δε μου κάθεται καλά και λέω μήπως είναι υπο διάλυση, ούτε καν μήνυμα επιβεβαίωση της παραγγελίας δεν έχω λάβει στο mail. 

Εκτός αν τα δωρεάν δε τα στέλνουν επίτηδες. 😜

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Neptu είπε

έχω κάνει επιβεβαίωση, μου βγάζει και στην εφαρμογή "επαληθευμένο προφίλ". Αλλά 2/2 δε μου κάθεται καλά και λέω μήπως είναι υπο διάλυση, ούτε καν μήνυμα επιβεβαίωση της παραγγελίας δεν έχω λάβει στο mail. 

Εκτός αν τα δωρεάν δε τα στέλνουν επίτηδες. 😜

Στείλε email και θα σου στείλουν κάρτα δωρεάν. Να τους αναφέρεις ότι είχες στείλει πριν καιρό αλλά δεν έλαβες ακόμα κάτι.

Προφανώς δέχτηκαν πολλά αιτήματα για δωρεάν κάρτες εκείνη την περίοδο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Giannis77i είπε

Στείλε email και θα σου στείλουν κάρτα δωρεάν. Να τους αναφέρεις ότι είχες στείλει πριν καιρό αλλά δεν έλαβες ακόμα κάτι.

Προφανώς δέχτηκαν πολλά αιτήματα για δωρεάν κάρτες εκείνη την περίοδο.

θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και θα στείλω.

Πάντως στο app το banner για δωρεάν κάρτα υπάρχει ακόμα αλλά με ημερομηνία ..μέχρι 31/01/2025

Ε όλα αυτά δε χτυπάνε ωραία

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, εγω εστειλα mail με πηραν 25 μαρτιου τηλ και μου ειπαν οτι την στελνουν και σημερα ηρθε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά περίμενα αρκετά, έστειλα mail, μου απάντησαν άμεσα ότι θα στείλουν άλλη. Αμφιβάλλω αν στείλανε ποτέ τις 2 που έκανα αίτηση.

Τώρα έχω ένα πακέτο στην courier που πρέπει να περάσω να πάρω και μάλλον είναι η κάρτα διότι δε περιμένω κάτι άλλο. Με courier τις στέλνουν; Περίεργο.

Θα έχω κάποιε απορίες οπότε θα επιστρέψω στο topic

Δημοσ.

Τελικά έπρεπε να στείλω Mail για να παραλάβω την κάρτα.

Το αστείο είναι ότι προς το παρόν δε βρίσκω καμια χρησιμότητα. Το κακό είναι ότι τα σημεία όπου μπορείς να αγοράσεις "κάρτες" για να γεμίσεις με μετρητά τον λογαριασμό είναι μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην ουσία δε μου προσφέρει κάτι που δε μου το προσφέρουν ήδη υπάρχουσες λύσεις. Αν μπορούσα να τη γεμίσω με μετρητάακεί θα άλλαζε λίγο το θέμα

Πόσοι από εδώ μέσα τη χρησιμοποιούν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...