leonidas_fs Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Γενικά παιδιά να έχετε στο μυαλό σας ότι ως επι το πλείστον η ιδιωτική ασφάλεια υγείας είναι για να σε σώσει, αν πάθεις κάτι σοβαρό! Στην περίπτωση της σκωληκοειδίτιδας που αναφέρθηκε πριν, η ιδιωτική ασφάλεια θα σε πάει σε ιδιωτική κλινική όπου χοντρικά θα δώσεις κάνα 1000€ (μειωμένη απαλλαγή λόγω ΕΦΚΑ που έτσι και αλλιώς κάτι θα καλύψει) και δεν θα έχεις να ανησυχείς για περαιτέρω έξοδα. Εάν δεν έχεις ιδιωτική ή λύση είναι κρατικό νοσοκομείο με ότι συνεπάγεται αυτό (καθυστέρηση στο πότε θα το κάνεις, δωμάτιο με ρομα, ατελείωτες αναμονές κτλ κτλ) ΥΓ: Σχετικά με τις ασφαλιστικές πάνω κάτω όλες στα ίδια κυμαίνονται. Χοντρικά για την ηλικία σου (την ίδια έχουμε) με μια απαλλαγή στα 1,500€ τα ετήσια ασφάλιστρα είναι ~500€/χρονο και κάθε χρόνο θα τσιμπάει λίγο προς τα πάνω. Κοίταξε το ασφαλιστήριο σου, να καλύπτει συγγενικές παθήσεις! Επεξ/σία 3 Μαρτίου από leonidas_fs
Vstromrider Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 6 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Σχετικά με τις ασφαλιστικές πάνω κάτω όλες στα ίδια κυμαίνονται. Χοντρικά για την ηλικία σου (την ίδια έχουμε) με μια απαλλαγή στα 1,500€ τα ετήσια ασφάλιστρα είναι ~500€/χρονο και κάθε χρόνο θα τσιμπάει λίγο προς τα πάνω. Κοίταξε το ασφαλιστήριο σου, να καλύπτει συγγενικές παθήσεις! τι ηλικια εχεις ;
leonidas_fs Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 42 minutes ago, Vstromrider said: τι ηλικια εχεις ; 36 χωρίς κάποιο ιστορικό προβλημάτων υγείας
Vstromrider Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε 36 χωρίς κάποιο ιστορικό προβλημάτων υγείας και ποιο προγραμμα ασφαλισης σε ποια εταιρια βρηκες με 1500€ απαλλαγη που εχει 500€ τον χρονο ; Επεξ/σία 3 Μαρτίου από Vstromrider 1
airtrelomike13 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν από το 2018 έχω ιδιωτική ασφάλεια υγείας Eurolife. Φοβερή εξυπηρέτηση , οργανωμένη και πολύ δυνατό δίκτυο. Όταν έκανα αφαίρεση χολής λόγω πολυποδίασης ( τελικά δεν χρειαζόταν να τη βγάλω, καθώς αυτό έδειξε η βιοψία αλλά που να το ξέρεις, ειδικά όταν εμπίπτουν κληρονομικοί παράγοντες) μου κάλυψε 7500 ευρώ όλα μαζί χειρουργείο, εξετάσεις πριν το χειρουργειο, νοσηλεία κλπ. Έχω το φουλ πακέτο. Ξεκίνησα να δίνω 32 ευρώ το μήνα και τώρα δίνω 50, αλλά ειμαι φουλ ευχαριστημένος. Σε άλλη ασφαλιστική έχω και πρόγραμμα αερομεταφοράς στα 40 ευρώ το χρόνο σύνολο, εμένα και τη μητέρα μου Η γνώμη μου είναι αν έχεις θέματα υγείας ( που σου εύχομαι να είσαι υγιής) να τα αναφέρεις στην Ασφαλιστική γιατί εκτιμούν την ειλικρίνεια. Εγώ το μόνο που έχω είναι υποθυρεοειδισμός και τους το είχα αναφέρει , δείχνοντας και αναλυτικές εξετάσεις αίματος και το εκτίμησαν και με ασφάλισαν Επεξ/σία 3 Μαρτίου από airtrelomike13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα