Jmanol000 Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 4 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν έχει κανένα λόγο η Apple να μειώσει την απόδοση των ακουστικών… Μπορεί να υπάρξουν κάποιες διακυμάνσεις ανάλογα με τα updates κλπ αλλά 2 χρόνια τώρα όλα λειτουργούν άψογα. Η απόδοση στις περισσότερες φορές επηρεάζεται από το πόσο καθαρά διατηρείτε τα μικρόφωνα που υπάρχουν πάνω στο κάθε ακουστικό. Αν δεν τα καθαρίζετε συχνά, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μαζεύουν πάνω τους τα προστατευτικά διχτάκια που έχουν… Επίσης είναι και σχετικά ευαίσθητες συσκευές, οπότε σε απρόσεκτους χρήστες που τα πετάνε κάτω 10 φορές τη μέρα, μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα. Επίσης αν κάτι «τρενταρει» στο Reddit είναι ένδειξη πως μάλλον πρέπει να αποφύγεις να το διαβάσεις… 😛 Είναι και αυτή μια σκέψη . Δεν τα έχω καθαρίσει πολύ είναι η αλήθεια γιατί φοβάμαι μην τους κάνω ζημιά . Εσύ με ποιον τρόπο τα καθαρίζεις ; Είναι δύσκολη η διαδικασία ;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Είναι και αυτή μια σκέψη . Δεν τα έχω καθαρίσει πολύ είναι η αλήθεια γιατί φοβάμαι μην τους κάνω ζημιά . Εσύ με ποιον τρόπο τα καθαρίζεις ; Είναι δύσκολη η διαδικασία ; Εχω πάρει ένα ειδικό εργαλείο ειδικά για αυτό το θέμα που ειναι σα στυλό και έχει από τη μία άκρη βουρτσάκι για τα ακουστικά και από την άλλη βουρτσάκι που μπαίνει μέσα στη θήκη.
jack_ryan Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 1. Δεν τίθεται θέμα καθαρότητας.. πεντακάθαρα τα έχω συνέχεια... (τα ίδια βουρτσάκια χρησιμοποιούμε) 2. Τα ίδια ακουστικά έχει δικό μου πρόσωπο.. ίδιο θέμα και τα αγόρασε πριν 8 μήνες (καθαρά κ αυτά).. Οι πιθανότητες να είναι και τα δύο ελλατωματικά μου φαίνονται λίγες (αν και δε ξέρω).. 3. Μην είμαστε απόλυτοι.. στο reddit ανοίγουν πολλά θέματα για το ίδιο θέμα και πολλοί χρήστες παραπονιούνται για τον ίδιο λόγο...Ισχύει το ίδιο και για το insomnia άραγε αυτό με το trend και την αποφυγή; 4. Αγόρασα ακουστικά και μετά από εύλογο καιρό χρήσης μία διαφημιζόμενη λειτουργία τους (deal breaker για μένα) δουλεύει πολύ χειρότερα από ότι out of the box και εγώ δεν ευθύνομαι γι αυτό... 5. Το θέμα αυτό παρατηρείται γύρω στο 4μηνο τουλάχιστον όποτε δεν είναι θέμα ενός χάλια update.. 6. Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει ΠΡΟΦΑΝΗΣ λόγος για σκόπιμη μείωση απόδοσης αλλά γιατί να αποκλείσω από την αρχή ότι δεν είναι λάθος της άλλης πλευράς;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, jack_ryan είπε 1. Δεν τίθεται θέμα καθαρότητας.. πεντακάθαρα τα έχω συνέχεια... (τα ίδια βουρτσάκια χρησιμοποιούμε) 2. Τα ίδια ακουστικά έχει δικό μου πρόσωπο.. ίδιο θέμα και τα αγόρασε πριν 8 μήνες (καθαρά κ αυτά).. Οι πιθανότητες να είναι και τα δύο ελλατωματικά μου φαίνονται λίγες (αν και δε ξέρω).. 3. Μην είμαστε απόλυτοι.. στο reddit ανοίγουν πολλά θέματα για το ίδιο θέμα και πολλοί χρήστες παραπονιούνται για τον ίδιο λόγο...Ισχύει το ίδιο και για το insomnia άραγε αυτό με το trend και την αποφυγή; 4. Αγόρασα ακουστικά και μετά από εύλογο καιρό χρήσης μία διαφημιζόμενη λειτουργία τους (deal breaker για μένα) δουλεύει πολύ χειρότερα από ότι out of the box και εγώ δεν ευθύνομαι γι αυτό... 5. Το θέμα αυτό παρατηρείται γύρω στο 4μηνο τουλάχιστον όποτε δεν είναι θέμα ενός χάλια update.. 6. Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει ΠΡΟΦΑΝΗΣ λόγος για σκόπιμη μείωση απόδοσης αλλά γιατί να αποκλείσω από την αρχή ότι δεν είναι λάθος της άλλης πλευράς; Να σημειώσουμε επίσης πως πολλές φορές οι χρήστες μπερδεύονται λίγο με το adaptive mode που προστέθηκε στη συνέχεια και είναι αυτό που αλλάζει δυναμικά κάθε φορά το επίπεδο της ακύρωσης θορύβου σε σχέση με το κλασικό noise cancellation.
jack_ryan Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου για να υπερθεματισω.. ένας ακόμα λόγος που περνάει απαρατήρητος και οι χρήστες μπερδεύονται κ γκρινιάζουν για τα ακουστικά της apple (το μεγαλύτερο θεμα είναι με τους φορτιστές για τον ίδιο λόγο) είναι ότι τους πουλανε ψευτικα ακουστικά για γνήσια...το έπαθε η κοπέλα μου και το κατάλαβα εγώ μετα από μέρες μόνο λόγω του update που δεν έκανε...ακόμα και το περιβάλλον χρήσης ήταν ίδιο..προσοχη στις απομιμήσεις..!!! Νομίζω πως ειδικά τέτοια προϊόντα της apple καλύτερα να αγοράζονται από τα μεγάλα καταστήματα (ναι είναι πιο ακριβά) και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.! 1
HateMe Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Αληθινή ιστορία, τώρα πριν 3 λεπτά ακριβώς με το ρολόι. Έκανα το developer beta update στα pro 2 (8A279d) και τέλος πάντων είχα τον ανεμιστήρα δίπλα να με χτυπάει στα μούτρα γιατί μόλις μπήκα σπίτι και δεν παλευόταν. Ε φόρεσα τα airpods και ξαφνικά σταμάτησα να ακούω τον ανεμιστήρα και άρχισα τις χριστοπανατέτοιες επειδή νόμιζα ότι χάλασε μετά ένιωσα αχχααχχα Δεν ακούγεται τίποτα αυτή τη στιγμή εκτός απ το keyboard (hyper X alloy)που και αυτό ελάχιστα. Τα έχω αγορασμένα απ τον Απρίλιο του 2023. ΥΓ. Στα airpods pro τα πρώτα τα οποία τα έχω ακόμα, έχω παρατηρήσει αυτό που λέτε, αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά επειδή έχει συνηθίσει το αυτί τα pro 2.
Jmanol000 Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 ώρες πριν, HateMe είπε Αληθινή ιστορία, τώρα πριν 3 λεπτά ακριβώς με το ρολόι. Έκανα το developer beta update στα pro 2 (8A279d) και τέλος πάντων είχα τον ανεμιστήρα δίπλα να με χτυπάει στα μούτρα γιατί μόλις μπήκα σπίτι και δεν παλευόταν. Ε φόρεσα τα airpods και ξαφνικά σταμάτησα να ακούω τον ανεμιστήρα και άρχισα τις χριστοπανατέτοιες επειδή νόμιζα ότι χάλασε μετά ένιωσα αχχααχχα Δεν ακούγεται τίποτα αυτή τη στιγμή εκτός απ το keyboard (hyper X alloy)που και αυτό ελάχιστα. Τα έχω αγορασμένα απ τον Απρίλιο του 2023. ΥΓ. Στα airpods pro τα πρώτα τα οποία τα έχω ακόμα, έχω παρατηρήσει αυτό που λέτε, αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά επειδή έχει συνηθίσει το αυτί τα pro 2. εεεε εσένα σε είχα δει στα αλλά σχόλια που έβαλες το νέο λογισμικό σε άλλες συσκευές , πωσ είναι η εμπειρία σου μέχρι τώρα ?
HateMe Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 5 hours ago, Jmanol000 said: εεεε εσένα σε είχα δει στα αλλά σχόλια που έβαλες το νέο λογισμικό σε άλλες συσκευές , πωσ είναι η εμπειρία σου μέχρι τώρα ? Μια χαρά μέχρι στιγμής. Τα 5-10 πρώτα λεπτά αφού την έβαλα είχε τρελό lag αλλά ήταν λογικό Υπάρχουν κάποια λαθάκια αλλά στο visual κομμάτι, αλλά δεν με ενοχλεί εμένα προσωπικά. Μ αρέσουν φουλ οι αλλαγές που έχουν κάνει, ειδικά στο photo app που το χρησιμοποιώ συνέχεια. Σε θέμα performance είναι οκ αλλά κάποιες φορές όταν το ξεκλειδώνεις, νομίζω υπάρχει ένα μικρό lag. Μπαταρία επίσης οκ. Αν θες την γνώμη μου, περίμενε την πρώτη public beta πέρασε την τότε. Την πέρασα σε 14 pro max υπενθυμίζω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου Εγώ σε κινητό και ρολόι δεν βάζω τίποτα μέχρι να βγουν τα τελικά. Έφτυσα αίμα για να ενεργοποιήσω το LTE στο applewatch με την Cosmote, μην τα ξαναχαλάσω πάλι! Στο ipad pro θα βάλω την public beta μόλις βγει. 2
arxontas2323 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, HateMe είπε Μια χαρά μέχρι στιγμής. Τα 5-10 πρώτα λεπτά αφού την έβαλα είχε τρελό lag αλλά ήταν λογικό Υπάρχουν κάποια λαθάκια αλλά στο visual κομμάτι, αλλά δεν με ενοχλεί εμένα προσωπικά. Μ αρέσουν φουλ οι αλλαγές που έχουν κάνει, ειδικά στο photo app που το χρησιμοποιώ συνέχεια. Σε θέμα performance είναι οκ αλλά κάποιες φορές όταν το ξεκλειδώνεις, νομίζω υπάρχει ένα μικρό lag. Μπαταρία επίσης οκ. Αν θες την γνώμη μου, περίμενε την πρώτη public beta πέρασε την τότε. Την πέρασα σε 14 pro max υπενθυμίζω. θελω να σε ρωτησω(εκτος θεματος) αν περασεις τραγουδια στην εφαρμογη files(που την αλλαξαν και στο iphone) αν αναγνωριζει στην μουσικη οπως τα android; γιατι και αυτο θα ηταν ενα πολυ μεγαλο βημα μπροστα για την apple 22 λεπτά πριν, billdanos είπε Στο ipad pro θα βάλω την public beta μόλις βγει. και εγω θελω να την βαλω αλλα πρεπει να ρωτησω αμα θα δουλευει το προγραμμα της δουλειας Επεξ/σία 11 Ιουνίου από arxontas2323
Jmanol000 Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 5 ώρες πριν, HateMe είπε Μια χαρά μέχρι στιγμής. Τα 5-10 πρώτα λεπτά αφού την έβαλα είχε τρελό lag αλλά ήταν λογικό Υπάρχουν κάποια λαθάκια αλλά στο visual κομμάτι, αλλά δεν με ενοχλεί εμένα προσωπικά. Μ αρέσουν φουλ οι αλλαγές που έχουν κάνει, ειδικά στο photo app που το χρησιμοποιώ συνέχεια. Σε θέμα performance είναι οκ αλλά κάποιες φορές όταν το ξεκλειδώνεις, νομίζω υπάρχει ένα μικρό lag. Μπαταρία επίσης οκ. Αν θες την γνώμη μου, περίμενε την πρώτη public beta πέρασε την τότε. Την πέρασα σε 14 pro max υπενθυμίζω. Θέλω να το βάλω σε ένα iPhone 12 που έχω από παλιά αλλά μάλλον δεν θα είναι καλό το performance ε;
HateMe Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 hours ago, arxontas2323 said: θελω να σε ρωτησω(εκτος θεματος) αν περασεις τραγουδια στην εφαρμογη files(που την αλλαξαν και στο iphone) αν αναγνωριζει στην μουσικη οπως τα android; γιατι και αυτο θα ηταν ενα πολυ μεγαλο βημα μπροστα για την apple και εγω θελω να την βαλω αλλα πρεπει να ρωτησω αμα θα δουλευει το προγραμμα της δουλειας Όχι, δεν έχω περάσει και ούτε θα περάσω. Έχω spotify family Κοίτα, το πρόγραμμα της δουλειάς σου δεν ξέρω αν θα δουλεύει η όχι, αλλά θυμάμαι πολλές περιπτώσεις από παλιότερες developer versions που έλεγαν δεν θα δουλεύει εκείνο, δεν θα δουλεύει το άλλο,, και πάντα όλα ήταν μια χαρά. 1 hour ago, Jmanol000 said: Θέλω να το βάλω σε ένα iPhone 12 που έχω από παλιά αλλά μάλλον δεν θα είναι καλό το performance ε; Αν είναι δεύτερη backup συσκευή, do it. Γυρνάς εύκολα πίσω μετά, απλά κάνε ένα backup κλασικά.
arxontas2323 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, HateMe είπε Όχι, δεν έχω περάσει και ούτε θα περάσω. Έχω spotify family βρε και εγω...σαν δοκιμη μονο για να δουμε τι γινεται και αν αλλαξε κατι και το εφτιαξαν οπως στα android... αν θες να σ στειλω ενα ηχητικο με link να το δεις Επεξ/σία 11 Ιουνίου από arxontas2323
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα