Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να πάρω προπτυχιακό καπου ωστε να κανω εκεί καριέρα , να το κανω με βαση τις μεγάλες απολαβές η το παθος που έχω και σε αυτο που ειμαι καλός και πιστεύω οτι είμαι δηλαδή, μια ζωη εβλεπα σπορτς και επαιζα πολυ κιόλας όμως!

Θα μπορούσα να εδινα πανελλήνιες στην Φυσική (θετικές επιστήμες)Αν ξεκινούσα φροντιστήρια τον Σεπτέμβριο 2025 για πρώτη φορά? Εχω να διαβασω απο πρωτη λυκείου , επαλ πηγαινα το τελείωσα το λύκειο ομως, 21 ετών είμαι και σκεφτομαι σοβαρα να δωσω πανελλήνιες ωστε να κανω καπου καριερα , σκεφτομαι επίσης προπτυχιακό στην φυσική αγωγή κάπου στην προπονητική ποδόσφαιρο η μπασκετ.... 

Νιωθω οτι ο χρονος περναει και χτυπαει ειναι πολυ σημαντικό να κανω επιλογές και να προχωρήσω στην ζωη μου . Βαρεθηκα να χρονοτριβω γενικότερα ολοι αλλοι προχωρανε και grindaroun ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Επεξ/σία από Vezenkov7777
Εκανα ενα λαθακι μωλε
Δημοσ.

ΕΠΑΛ τι κατεύθυνση τελείωσες; 

Θα ηταν πιο εύκολο να δώσεις από ΕΠΑΛ. 

Από ΕΠΑΛ επίσης μπαίνεις τεφαα δηλαδή γυμναστική ακαδημία από όλες τις κατευθύνσεις 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Vezenkov7777 είπε

Θελω να πάρω προπτυχιακό καπου ωστε να κανω εκεί καριέρα , να το κανω με βαση τις μεγάλες απολαβές η το παθος που έχω και σε αυτο που ειμαι καλός και πιστεύω οτι είμαι δηλαδή, μια ζωη εβλεπα σπορτς και επαιζα πολυ κιόλας όμως!

Θα μπορούσα να εδινα πανελλήνιες στην Φυσική (θετικές επιστήμες)Αν ξεκινούσα φροντιστήρια τον Σεπτέμβριο 2025 για πρώτη φορά? Εχω να διαβασω απο πρωτη λυκείου , επαλ πηγαινα το τελείωσα το λύκειο ομως, 21 ετών είμαι και σκεφτομαι σοβαρα να δωσω πανελλήνιες ωστε να κανω καπου καριερα , σκεφτομαι επίσης προπτυχιακό στην φυσική αγωγή κάπου στην προπονητική ποδόσφαιρο η μπασκετ.... 

Νιωθω οτι ο χρονος περναει και χτυπαει ειναι πολυ σημαντικό να κανω επιλογές και να προχωρήσω στην ζωη μου . Βαρεθηκα να χρονοτριβω γενικότερα ολοι αλλοι προχωρανε και grindaroun ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Τι εννοείς ότι έχεις να διαβάσεις από Α Λυκείου; Στην Β και στη Γ Λυκείου δεν διάβαζες; 

Κοίτα, απίθανο δεν είναι. Κι εγώ χαζολογούσα κι έβγαλα το λύκειο με 13,5. Συνέχισα να χαζολογώ και στην ηλικία σου κατάλαβα ότι χωρίς χαρτί δεν έχω μέλλον και στρώθηκα κι έγραψα 18.000 μόρια. 

Είναι ζόρικο όμως, έτσι; 

• Like 1
Δημοσ.

Πας σε ένα φροντιστήριο και βλέπουν το επίπεδό σου. Αν έχεις κενά από τις πρώτες τάξεις του Λυκείου, έχεις μεγάλη ανηφόρα.

Δημοσ.
Στις 25/2/2025 στις 1:32 ΜΜ, julypickles είπε

Από ΕΠΑΛ επίσης μπαίνεις τεφαα δηλαδή γυμναστική ακαδημία από όλες τις κατευθύνσεις 

Πληροφορική, γτ ειναι πιο εύκολο να μπεις τεφα ομως? αυτο ειναι που δεν ξέρω 

Στις 25/2/2025 στις 1:32 ΜΜ, julypickles είπε

Εχω 4.000 μορια και απο τα αγωνίσματα μηπως η ύλη είναι πιο εύκολη στα ΕΠΑΛ?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Vezenkov7777 είπε

Πληροφορική, γτ ειναι πιο εύκολο να μπεις τεφα ομως? αυτο ειναι που δεν ξέρω 

Γιατί δίνεις τα μαθήματα του επαλ τα οποία είναι πιο εύκολα δηλαδή εσύ θα δώσεις προγραμματισμό και δίκτυα τα οποία δεν χρειάζονται προηγούμενες γνώσεις απλά τα παπαγαλίζεις και πας και δίνεις. τα μαθηματικά είναι γενικής παιδείας οπότε είναι πιο εύκολα από τα αντίστοιχα του γενικού που είναι κατεύθυνσης. 

Δεν βλέπω το λόγο να προσπαθήσεις από το γενικό όταν ήδη έχεις τελειώσει επαλ. Θα σου φανεί βουνό να δώσεις ειδικά απο θετική κατεύθυνση που πρέπει να καλύψεις φυσική και χημεία και μαθηματικά. 

20 ώρες πριν, Vezenkov7777 είπε

Εχω 4.000 μορια και απο τα αγωνίσματα μηπως η ύλη είναι πιο εύκολη στα ΕΠΑΛ?

Ναι αυτό ακριβώς. 

Επίσης η πληροφορική έχει πάρα πολλές σχολές και ακόμα και άμα δεν περάσεις τεφα γιατί δυστυχώς είναι μία σχολή με υψηλά μόρια έχεις άλλες επιλογές με εξαιρετική αποκατάσταση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...