dbrillis Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 ώρες πριν, nikos_e34 είπε Διάβασα προσεκτικά το νήμα. Δεν έχω καταλάβει αν είναι όντως καρκίνος. Υποθέσεις διαβάζω και λοιπά. Στο ΤΑΕΠ εξετάζουμε ΑΜΕΣΑ απειλητικά για τη ζωή περιστατικά από ESI 3 και άνω. Τα υπόλοιπα πάνε εξωτερικό ιατρείο όσο και να μη σας αρέσει. Δουλεύω εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε ΤΕΠ νοσοκομείου στο εξωτερικό. Καταρχήν και εδώ θα σε "έδιωχνα" στον προσωπικό σου γιατρό να σε κανονίσει να κάνεις ότι χρειάζεται πχ αιματολογικές, βιοψίες κλπ. Επίσης ένας από τους λόγους που παραιτήθηκα και έφυγα εξωτερικό γλύτωσα από τη λέρα που λέγεται Έλληνας ασθενής. Εδώ οι νόμοι δουλεύουν. Αν υπάρξει περιστατικό αμέλειας εκδικάζεται γρήγορα. Αν υπάρξει περιστατικό δυσφήμισης ακόμα πιο γρήγορα. Να χαίρεστε που το μπουρδέλο της Ελλάδας σας επιτρέπει να κάνετε και να λέτε βλακείες στα φόρουμ. Γιατί έξω άρση απορρήτου, εισαγγελέας και μυνηση. Μια χαρα τα λες. Ξεχασες να γραψεις οτι την κατασταση στην Ελλαδα κατα 90% την εχουν διαμορφωσει η γιατροι, οι προηγουμενοι απο εσενα αλλα οι γιατροι. Επισης ξεχασες να γραψεις οτι ο προσωπικος σου γιατρος εξω δεν ειναι ακριβως γιατρος, λαθη κανουν καθημερινα και οι εξετασεις που θα σε εστελνε να κανεις πχ αιματολογικες θα ηταν 4 δεικτες σημερα, 4 δεικτες σε 3 βδομαδες κτλ κτλ. 😉 Υ.Γ. Το εδω οι νομοι δουλευουν ειναι κατι που εχεις εσυ σχηματισει στο μυαλο σου, οι νομοι παντου, δουλευουν και δεν δουλευουν...🙂 1
famas Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 ώρες πριν, userkk είπε Έχει τύχει ιατρός να χάσει ποτέ περιουσία από σοβαρή ζημιά σε ασθενή? Ξέρουμε ότι τους καλύπτουν οι ασφαλειες αλλά δεν καλύπτουν όλες το ίδιο ποσό. Αλλά γενικά έχει τύχει ποτέ στην Ελλάδα να χάσει περιουσία? Σε κάποια φάση υπήρξε σύσταση από το νομικό σύμβουλο να στραφεί το νοσοκομείο κατά του γιατρού εξαιτίας του οποίου πληρώθηκε μια μεγάλη αποζημίωση. Τίποτα δεν προχώρησε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου Σταματήστε να κάνετε διαγνώσεις μόνοι σας ψάχνοντας στη Google... Σε πολλές περιπτώσεις αυτή η κατάσταση αποτελεί "πάθηση" από μόνη της που μπορεί με τη σειρά της να σας προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα (νομίζετε πως) έχετε. Καλό θα ήταν αρχικά σε μια τέτοια περίπτωση να αναζητήσετε βοήθεια από ειδικούς (ψυχολόγους/ψυχιατρους) ώστε να το διαχειριστείτε καλύτερα και στη συνέχεια να ψάξετε και τα όποια άλλα συμπτώματα έχετε πηγαίνοντας σε αντίστοιχους άλλους γιατρούς, νοσοκομεία κλπ. Αν κάπου αντιμετωπίσετε αδιαφορία ή δεν σας καλύπτουν, ζητήστε και δεύτερη γνώμη. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 52 λεπτά πριν, billdanos είπε Σταματήστε να κάνετε διαγνώσεις μόνοι σας ψάχνοντας στη Google... Σε πολλές περιπτώσεις αυτή η κατάσταση αποτελεί "πάθηση" από μόνη της που μπορεί με τη σειρά της να σας προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα (νομίζετε πως) έχετε. Καλό θα ήταν αρχικά σε μια τέτοια περίπτωση να αναζητήσετε βοήθεια από ειδικούς (ψυχολόγους/ψυχιατρους) ώστε να το διαχειριστείτε καλύτερα και στη συνέχεια να ψάξετε και τα όποια άλλα συμπτώματα έχετε πηγαίνοντας σε αντίστοιχους άλλους γιατρούς, νοσοκομεία κλπ. Αν κάπου αντιμετωπίσετε αδιαφορία ή δεν σας καλύπτουν, ζητήστε και δεύτερη γνώμη. Σωστός
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 4 ώρες πριν, userkk είπε Σωστός Εγώ είμαι υπέρ των τηλεδιαγνωσεων , πρέπει να μπούμε σε μια νέα εποχή. Ελπίζω να μην με παίξουν το βράδυ οι ράδιο αρβύλα με τις μαλακίες που λέω Να κάνουμε και λίγο χιούμορ
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, userkk είπε Εγώ είμαι υπέρ των τηλεδιαγνωσεων , πρέπει να μπούμε σε μια νέα εποχή. Ελπίζω να μην με παίξουν το βράδυ οι ράδιο αρβύλα με τις μαλακίες που λέω Να κάνουμε και λίγο χιούμορ Πολλαπλή προσωπικότητα;
fitsoulas2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 19 ώρες πριν, billdanos είπε Σταματήστε να κάνετε διαγνώσεις μόνοι σας ψάχνοντας στη Google... Αυτο ειναι το χειροτερο που μπορει να κανει καποιος. Μπορει και να συμπερανει οτι ειναι του θανατά ενω δεν εχει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις