Cokoblokos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να δώσει τα φώτα του 🙏 Σε νέα πολυκατοικία που γίνεται νέα σύνδεση, ύστερα από υπογραφή της σύμβασης με τον ΔΕΔΔΗΕ, προχώρησα σε υπογραφή συμβολαίου με πάροχο ρεύματος. Είναι εγκατεστημένα όλα τα καβούκια και το μόνο που απομένει είναι να μπουν μετρητές και να ρευματοδοτηθεί το κάθε διαμέρισμα. Φυσικά το κάθε διαμέρισμα κάνει τις παραπάνω αιτήσεις με τους δικούς του ρυθμούς και απ' όσο έχω καταλάβει είναι ανεξάρτητα το ένα με το άλλο. Από τον πάροχο αλλά και από τον ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι είναι μια διαδικασία σύντομη, καθώς βρήκα και online (taxheave αλλά και στο site του ΔΕΔΔΗΕ) ότι διαρκεί από 1 έως 4 εργάσιμες. Φυσικά και περάσαν οι 4 εργάσιμες Έχει κανείς εμπειρία πόσο καιρό παίρνει η τοποθέτηση μετρητή στην συγκεκριμένη περίπτωση; Το ξέρω ότι δεν είναι άσπρο ή μαύρο απάντηση, αλλά ρωτάω από παρόμοιες εμπειρίες. Ευχαριστώ!
takoulou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, Cokoblokos είπε Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να δώσει τα φώτα του 🙏 Σε νέα πολυκατοικία που γίνεται νέα σύνδεση, ύστερα από υπογραφή της σύμβασης με τον ΔΕΔΔΗΕ, προχώρησα σε υπογραφή συμβολαίου με πάροχο ρεύματος. Είναι εγκατεστημένα όλα τα καβούκια και το μόνο που απομένει είναι να μπουν μετρητές και να ρευματοδοτηθεί το κάθε διαμέρισμα. Φυσικά το κάθε διαμέρισμα κάνει τις παραπάνω αιτήσεις με τους δικούς του ρυθμούς και απ' όσο έχω καταλάβει είναι ανεξάρτητα το ένα με το άλλο. Από τον πάροχο αλλά και από τον ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι είναι μια διαδικασία σύντομη, καθώς βρήκα και online (taxheave αλλά και στο site του ΔΕΔΔΗΕ) ότι διαρκεί από 1 έως 4 εργάσιμες. Φυσικά και περάσαν οι 4 εργάσιμες Έχει κανείς εμπειρία πόσο καιρό παίρνει η τοποθέτηση μετρητή στην συγκεκριμένη περίπτωση; Το ξέρω ότι δεν είναι άσπρο ή μαύρο απάντηση, αλλά ρωτάω από παρόμοιες εμπειρίες. Ευχαριστώ! Καλημέρα... Νομίζω ότι θα πάρει αρκετές μέρες... Πάνω από δέκα δεκαπέντε μέρες.. Υπομονή λίγο.. Είναι νέα σύνδεση..
nvel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου αν στην πολυκατοικία έχει έρθει καλώδιο και υπάρχει παροχή οπότε απλώς πρέπει να μπει μετρητής και να συνδεθεί τότε είναι 4 ήμερες αν όμως δεν έχει έρθει καλώδιο τότε είναι πολύ περισσότερες.
Cokoblokos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, nvel είπε αν στην πολυκατοικία έχει έρθει καλώδιο και υπάρχει παροχή οπότε απλώς πρέπει να μπει μετρητής και να συνδεθεί τότε είναι 4 ήμερες αν όμως δεν έχει έρθει καλώδιο τότε είναι πολύ περισσότερες. Ναι για τετοια περιπτωση μιλαμε ειναι ολα ετοιμα περα του μετρητη, αλλα ακομα τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα