Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Koίτα εγώ θέλω να πάρω υπολογιστή gaming που να συνδυάζει και επαγγελματικό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και θεωρώ ότι αυτά που σας παρέθεσα καλύπτουν αυτά που θέλω ( σύμφωνα με τη γνώμη σας). Εγώ ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι ο επεξεργαστής. Δεν ξέρω αν έπρεπε να πάω σε i7 ή i5

Μια χαρά σε καλύπτει ο i5 εκτός αν θέλεις να κάνεις βαριά χρήση multitasking οπότε θα πήγαινες σε μεγαλύτερη κατηγορία. Για γραφείο είναι υπερβολικά καλό το pc και θα συμφωνήσω και για το m2 που λέει ο TopCLR. Γενικά οι τιμές είναι τσιμπημένες, από που τις τράβηξες;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μια χαρά σε καλύπτει ο i5 εκτός αν θέλεις να κάνεις βαριά χρήση multitasking οπότε θα πήγαινες σε μεγαλύτερη κατηγορία. Για γραφείο είναι υπερβολικά καλό το pc και θα συμφωνήσω και για το m2 που λέει ο TopCLR. Γενικά οι τιμές είναι τσιμπημένες, από που τις τράβηξες;

Και μόνος και σε συνεργασία με γνωστό

εγω θα ελεγα να παω σε 1000 τροφοδοτικο,  και δυο 16αρες τι λέτε?

Ένας γνωστός μου , όταν του έστειλα αυτά τα χαρακτηριστικά που παρέθεσα και σε εσάς μου είπε: ¨"Δεν είδα για πιο λόγο τον θέλεις, αλλά, η 12 σειρά της ιντελ έχει θέμα και καίει motherboard. Αν παρεις τον ι5, πριν καν κάνεις οτιδήποτε, πρεπει να κάνεις update το bios. Και πάλι ο κίνδυνος υπάρχει. Αν πάρεις amd, οι αντίστοιχοι επεξεργαστές είναι το ίδιο καλοί και η κάρτα γραφικών θα είναι πιο δυνατή με τα ίδια λεφτά. Οπότε ασχέτως χρήσεις θα, πάρεις καλύτερο υπολογιστή.Αν θέλεις να έχεις overhead και για παιχνίδια αλλά και για δουλειά, πρεπει να πας σε 32"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, airtrelomike13 said:

Και μόνος και σε συνεργασία με γνωστό

εγω θα ελεγα να παω σε 1000 τροφοδοτικο,  και δυο 16αρες τι λέτε?

Ένας γνωστός μου , όταν του έστειλα αυτά τα χαρακτηριστικά που παρέθεσα και σε εσάς μου είπε: ¨"Δεν είδα για πιο λόγο τον θέλεις, αλλά, η 12 σειρά της ιντελ έχει θέμα και καίει motherboard. Αν παρεις τον ι5, πριν καν κάνεις οτιδήποτε, πρεπει να κάνεις update το bios. Και πάλι ο κίνδυνος υπάρχει. Αν πάρεις amd, οι αντίστοιχοι επεξεργαστές είναι το ίδιο καλοί και η κάρτα γραφικών θα είναι πιο δυνατή με τα ίδια λεφτά. Οπότε ασχέτως χρήσεις θα, πάρεις καλύτερο υπολογιστή.Αν θέλεις να έχεις overhead και για παιχνίδια αλλά και για δουλειά, πρεπει να πας σε 32"

Η σειρά 14 θέλει να πει όχι η 12 και δεν είναι ότι καίει motherboard αλλά ότι τα μεγαλύτερα μοντέλα παθαίνουν degrade. Εγώ δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με έναν 14400F αλλά σίγουρα η κατάσταση δημιουργεί μία αμηχανία. Το νέο bios δεν λύνει το πρόβλημα αλλά αυξάνει το ρεύμα ώστε όσα CPU έχουν πάθει λίγο degrade να μην κολλάνε.

Η χρήση που θέλεις να κάνεις γράφεις ότι είναι "Εργασίες, διαδίκτυο, τηλεδιάσκεψη και γενικώς δουλεια γραφείου. Θέλω να παίζω και παιχνίδια". Αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια όλα τα άλλα τα κάνεις και με ένα laptop των 350 ευρώ οπότε ουσιαστικά θέλεις να δώσεις κάποια χρήματα για ένα gaming PC. Το gaming είναι τόσο απαιτητικό που μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ένα gaming PC θα καλύψει οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σου.

Το μεγάλο πρόβλημα με τα gaming PC είναι το κόστος της κάρτας γραφικών, βλέπεις ότι μία NVidia RTX 4060 κάνει 380 ευρώ και μπορεί να σκέφτεσαι ότι παίρνεις μία καλή κάρτα όμως δυστυχώς δεν είναι καν αρκετή για κάποια από τα σημερινά παιχνίδια. Μπορείς όπως σου γράφουν να χρησιμοποιήσεις το DLSS και να κάνεις upscale αλλά με 8GB NVRAM η πλειονότητα των νέων AAA παιχνιδιών θα έχει stuttering αν βάλεις τα γραφικά στο ULTRA, με το DLSS που χρησιμοποιεί και αυτό κάποια NVRAM ακόμα περισσότερο stuttering.

Φυσικά με την 4060 μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια που έχεις αναφέρει με τέρμα γραφικά και μπορείς να παίξεις και τα καινούργια παιχνίδια μειώνοντας τα γραφικά και να έχεις το ίδιο fun με κάποιον που έχει μία 5090 RTX, καλό παιχνίδι και παρέα να βρεις και τα γραφικά έχουν πολύ μικρότερη σημασία. Όμως αν με τα ίδια χρήματα μπορείς να κάνεις ένα καλύτερο συνδυασμό γιατί να μην το κάνεις;

Σχετικά με την οθόνη, οι 24 ίντσες σε 1920Χ1080 που έχεις επιλέξει είναι ουσιαστικά ότι χειρότερο υπάρχει, εγώ δεν θα την πρότεινα ποτέ σε κάποιον όταν σήμερα μπορείς να βρεις 27 ίντσες 2560Χ1440 με καλύτερα χρώματα και καλύτερο latency σε πολύ λογικά χρήματα.

Eγώ θα πρότεινα να ξεκινήσεις με μία αξιοπρεπή οθόνη, πχ μία φετινή DELL που την έχουν τώρα στα 171 ευρώ.
https://www.bestprice.gr/item/2160331914/dell-g2725d-ips-gaming-monitor-27-2560x1440-qhd-180hz-1ms.html

Στη συνέχεια να πάρεις ένα SSD 2ΤΒ γιατί πολλά παιχνίδια σήμερα είναι πάνω από 100GB και το 1TB θα γεμίσει πολύ γρήγορα. Ο Kingston KC3000 που σου πρότειναν είναι πολύ καλή και γρήγορη επιλογή, εγώ τον έχω τιμήσει πολλές φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα όπως δεν είχα και με τους Samsung. Και μπορεί θεωρητικά ο Samsung να έχει λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλά πίστεψε με ο SSD που θα σου χαλάσει πρώτα και ο SSD που θα καθυστερεί είναι ο SSD που είναι γεμάτος.

https://www.skroutz.gr/s/32019045/Kingston-KC3000-SSD-2TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-SKC3000D-2048G.html

Όσο αφορά το κουτί έχω πολύ θετική άποψη για το Lian Li 216 που έχεις διαλέξει.

https://www.bestprice.gr/item/2158629848/lian-li-lancool-216-black-midi-tower-koyti-ypologisth-me-plaino-parathyro.html

Σχετικά με το τροφοδοτικό σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεσαι 1000 watt, αυτά είναι για όσους σκοπέυουν να δώσουν τα υπέρογκα ποσά που έχουν οι top κάρτες γραφικών, φαντάσου ότι ακόμα και για την 4080S που έχει φτάσει σχεδόν 2000 ευρώ το προτεινόμενο PSU είναι 750W. Δυστυχώς δεν γνωρίζω από φθηνά τροφοδοτικά για να σου προτείνω, έχω κόλλημα και δεν βάζω ποτέ κάτι χειρότερο από Corsair RMx όμως βλέπω γνωστούς και με φθηνότερα να μην έχουν κανένα πρόβλημα.

Σχετικά με τη μνήμη τα 16GB απλά δεν είναι αρκετά για τα νέα παιχνίδια θα πρέπει να πάρεις 2Χ16GB όπως σου γράφουν. Τα 16 είναι οριακά σήμερα ακόμα και για browsing.

Για CPU/Motherboard/RAM έχεις τρεις δρόμους που μπορείς να ακολουθήσεις:

1. Όπως έγραψες τον 14400F + B760 + DDR5 που είναι γρήγορος συνδυασμός σε λογικά χρήματα. Εγώ δεν έχω ακούσει για degrade σε τόσο μικρά μοντέλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορώ να εγγυηθώ κάτι, το ρίσκο υπάρχει και η κάθε παρτίδα είναι διαφορετική και παρουσιάζει τα προβλήματα σε διαφορετικό χρόνο.

2. Τη νέα σειρά της AMD, πχ 7600 + Β650 + DDR5 που κοστίζει παραπάνω οπότε θα σου μείνουν λιγότερα χρήματα για GPU και θα πάρεις πιθανότατα πολύ κακή μητρική και RAM για να μην υπερβείς το budget σου. Εγώ αυτό προτείνω σε γνωστούς αλλά τους πιέζω να ανεβάσουν το budget και να πάρουν καλή μητρική και Hynix DDR5.

3. Tη προηγούμενη σειρά της AMD, 5700Χ3D με 150 ευρώ από ali express + καλή B550 (Aorus Elite Wifi) με 115 ευρώ + 32GB καλή DDR4 (F4-3600C16D-32GTZNC) με 85 ευρώ. Ακόμα καλύτερα να τα παζαρέψεις από τα μεταχειρισμένα στο insomnia, ιδίως τη RAM. Έτσι θα σου μείνουν κάποια χρήματα και ίσως μπορέσεις να πάρεις μία 7800ΧΤ.

Όσο αφορά τις επιδόσεις στα παιχνίδια o 14400F και ο 7600 είναι λίγο πιο γρήγοροι από τον 5700Χ3D αν συνδυαστούν με μία κάρτα των 1000 ευρώ. Όμως με μία 4060 ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους στα περισσότερα παιχνίδια. Αν πάλι καταφέρεις να πάρεις μία λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών, πχ μία 7800XT θα έχεις πολύ καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με την 4060 άσχετα από το τι CPU θα επιλέξεις. Εγώ έχω ένα 7950X με μία RX 7700ΧT που είχα βρει προσφορά BF και για το μικρό έχω ένα 5700X3D με μία 7800XT, το PC του μικρού είναι πιο γρήγορο στα παιχνίδια λόγω της κάρτας. Επίσης επειδή του έχω πάρει και ένα Xiaomi mini led monitor ακόμα και αν το PC του ήταν πιο αργό πάλι εκεί θα ήθελε να παίζει, τα χρώματα της οθόνης και η φωτεινότητα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τα 60fps ή 80fps.

Πάρε και άλλες γνώμες φυσικά μην το βιαστείς, μπορεί τώρα που θα βγουν οι 5060 να πέσουν οι τιμές στις κάρτες. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλω να κρατήσεις από το post μου είναι ότι:
1. Το μόνο κριτήριο επιλογής του τι θα πάρεις θα πρέπει να είναι το gaming, όλα τα PC είναι πολλές φορές πιο γρήγορα από ότι χρειάζεται το excel και οι εργασίες.
2. Το πιο βασικό στο gaming είναι η κάρτα γραφικών (αρκεί να φτάνει η RAM και να μην γεμίσει ο SSD).

Τέλος ότι τα πολύ χαμηλής ποιότητας ηλεκτρονικά μπορεί στα reviews στο youtube να φαίνονται μια χαρά αλλά στατιστικά θα έχουν μικρότερη ζωή και μεγαλύτερη πιθανότητα για προβλήματα. Μία πολύ φθηνή DDR5 έχει αρκετές πιθανότητες μετά από λίγα χρόνια να πάει σκουπίδια, μία καλή RAM πιθανότατα θα μπορέσεις να την πουλήσεις μεταχειρισμένη μετά από δεκαετία.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.

Για τις δουλειες που θελεις, δεν νομιζω χρειαζεται να πληρωσεις τα χρηματα που ζητα ο i7. O i5 μια χαρα θα σε καλυψει (αντε μεχρι 14600). Υπαρχει και η αντιστοιχη λυση σε AMD. Επισης για gaming 1080p, θα εβαζα την κλασσικοτατη VFM καρτα radeon 6600 (220-230E).Θα προτιμουσα να βαλω μνημη 2x16gb/6400GHZ/cl 32.

Δημοσ.
18 hours ago, airtrelomike13 said:

Λοιπον λαμβάνοντας τις γνώμες σας είπα να πάω κομμάτι κομμάτι. Και το έψαξα μόνος. Σας παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία και θέλω τη γνώμη σας:

• ΕπεξεργαστήςIntel Core i5-14400F     145€
  • Κάρτα γραφικώνNVidia RTX 4060 380€
  • Μνήμη RAM: 2x8GB (16GB) 5200MHz DDR5 56€
  • Μητρική: Gigabyte B760M 160€
  • ΤροφοδοτικόBe Quiet Pure Power 650W 80+ Bronze 90€
  • SSD: Samsung SSD 980 NVMe M.2 1TB 123€
  • ΚουτίLian Li LANCOOL Black 100€
  • ΟΘΟΝΗ Dell P2422H IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTG  185€

Πολύ υψηλή τιμή γιά την 4060... 380; Εδώ το καλοκαιρι είχε 250. Και τώρα η τιμή της είναι 307

Bronze τροφοδοτικό με 90e; Παίρνεις gold

Πολλά για μητρική...Πολλά γιά ssd...Πολλά γιά 1080p οθόνη

Ν' ακούσεις καλύτερα τα παιδιά και να στραφείς πρός Ryzen με μιά οικονομική μητρική (κάτω από 100e αν γίνεται) , την οθόνη που σου είπε ο @elpenor, 2x16 μνήμες

Από τη στιγμή που ξεκίνησες γιά να δώσεις 800 χωρίς οθόνη, αντε να πας στα 1000 με οθόνη

Αυτό που έφτιαξες, έχει 1240 και έχεις πολλές άστοχες επιλογές όπως προανέφερα

• Like 2
Δημοσ.

Άρα παιδιά για να ανακεφαλαιώσουμε

• Επεξεργαστής: Intel Core I5-14000F
  • Κάρτα γραφικών: radeon 6600 ή rx 7700xt
  • Μνήμη RAM: 2 x 16 GB/6400 ΗΖ/ Cl 32
  • Μητρική: AMD DDR5
  • Τροφοδοτικό: Gold+ τροφοδοτικό
  • SSD: Kingston KC3000 SSD 2TB M.2 MVMe PC1 express 40
  • Κουτί: Lion Li Lancool 216
  • ΟΘΟΝΗ: Dell G2725D IPS Gaming Monitor 27 2560 X 1440 QHD 180 ΗΖ 1ms
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Άρα παιδιά για να ανακεφαλαιώσουμε

• Επεξεργαστής: Intel Core I5-14000F
  • Κάρτα γραφικών: radeon 6600 ή rx 7700xt
  • Μνήμη RAM: 2 x 16 GB/6400 ΗΖ/ Cl 32
  • Μητρική: AMD DDR5
  • Τροφοδοτικό: Gold+ τροφοδοτικό
  • SSD: Kingston KC3000 SSD 2TB M.2 MVMe PC1 express 40
  • Κουτί: Lion Li Lancool 216
  • ΟΘΟΝΗ: Dell G2725D IPS Gaming Monitor 27 2560 X 1440 QHD 180 ΗΖ 1ms

Η AMD μητρική δουλεύει ΜΟΝΟ με AMD επεξεργαστή, όχι Intel που έχεις επιλέξει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dpolal είπε

Η AMD μητρική δουλεύει ΜΟΝΟ με AMD επεξεργαστή, όχι Intel που έχεις επιλέξει.

αρα ή θα αλλάξω τον επεξεργαστή σε AMD ή τη μητρική και να πάρω Intel επεξεργαστή. Τι προτείνεις?>

Δημοσ.

Περίμενε να σου προτείνουν τα παιδιά κάποιο σετ, εγώ έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ και έχω μείνει πίσω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2025 στις 11:16 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

αρα ή θα αλλάξω τον επεξεργαστή σε AMD ή τη μητρική και να πάρω Intel επεξεργαστή. Τι προτείνεις?>

Γενικά, πρώτα αποφασίζουμε σε τι πλατφόρμα θα πάμε (amd ή intel) γιατί η μητρική δύσκολα αλλάζει.

Ποτέ δεν πάμε στο χαμηλότερο chipset μητρικής εκτός αν το Budget είναι υπερβολικά σφιχτό. Για παράδειγμα, την σειρά Η την διαγράφουμε από τα αποδυτήρια. Επίσης στην μητρική προτιμούμε να ΜΗΝ έχει 2 μόνο θέσεις για μνήμες (εκτός αν είναι λόγω budget πάλι). Η επιλογή σίγουρα δεν είναι εύκολη και ότι άποψη και να ακούσεις θα είναι κατά το ήμισυ, τουλάχιστον, υποκειμενική. 

Σε γενικές γραμμές, στην παρούσα χρονική περίοδο, η κατεύθυνση προς amd (am5) δείχνει για πιο ασφαλής. Δε θα αναφερθώ ιδιαίτερσ σε επεξεργαστές καθώς και εκεί πας ανάλογα με το budget. Και εδώ όμως αποφεύγουμε τις μικρές σειρές.

Τώρα, οι κάρτες γραφικών. Εδώ δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. Θα στήριζα nvidia λόγω καλύτερων drivers αλλά θέλει έρευνα και καλύτερα να απαντήσει κάποιος πιο ψαγμένος. Και εδώ βέβαια ισχύει αυτό που έγραψα για την πλατφόρμα, δηλαδή, ότι άποψη και να ακούσεις θα είναι κατά το ήμισυ, τουλάχιστον, υποκειμενική.

Και για να ολοκληρώσω, όσο είναι δυνατών αποφεύγουμε τα έτοιμα συστήματα εκτός αν γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι εξαρτήματα έχει (κατασκευαστές και μοντέλα).

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Γενικά, πρώτα αποφασίζουμε σε τι πλατφόρμα θα πάμε (amd ή intel) γιατί η μητρική δύσκολα αλλάζει.

Ποτέ δεν πάμε στο χαμηλότερο chipset μητρικής εκτός αν το Budget είναι υπερβολικά σφιχτό. Για παράδειγμα, την σειρά Η την διαγράφουμε από τα αποδυτήρια. Επίσης στην μητρική προτιμούμε να ΜΗΝ έχει 2 μόνο θέσεις για μνήμες (εκτός αν είναι λόγω budget πάλι). Η επιλογή σίγουρα δεν είναι εύκολη και ότι άποψη και να ακούσεις θα είναι κατά το ήμισυ, τουλάχιστον, υποκειμενική. 

Σε γενικές γραμμές, στην παρούσα χρονική περίοδο, η κατεύθυνση προς amd (am5) δείχνει για πιο ασφαλής. Δε θα αναφερθώ ιδιαίτερσ σε επεξεργαστές καθώς και εκεί πας ανάλογα με το budget. Και εδώ όμως αποφεύγουμε τις μικρές σειρές.

Τώρα, οι κάρτες γραφικών. Εδώ δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. Θα στήριζα nvidia λόγω καλύτερων drivers αλλά θέλει έρευνα και καλύτερα να απαντήσει κάποιος πιο ψαγμένος. Και εδώ βέβαια ισχύει αυτό που έγραψα για την πλατφόρμα, δηλαδή, ότι άποψη και να ακούσεις θα είναι κατά το ήμισυ, τουλάχιστον, υποκειμενική.

Και για να ολοκληρώσω, όσο είναι δυνατών αποφεύγουμε τα έτοιμα συστήματα εκτός αν γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι εξαρτήματα έχει (κατασκευαστές και μοντέλα).

Σ ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου. Εγώ έκατσα τώρα το ΣΚ μόνος και το έψαξα περισσότερο και έφτιαξα μια νέα λίστα. Θα ήθελα τη γνώμη σου, τη δική σου και όποιος άλλος επιθυμεί.

• ΕπεξεργαστήςCPU AMD RYZEN 9 7900 3.70GHZ 12-CORE

• Κάρτα γραφικών: VGA GIGABYTE NVIDIA RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 RETAIL

• Μνήμη RAM: RAM KINGSTON KF552C36BBEK2-32 ΟΘΟΝΗ DELL G SERIES G2724D 27'' QHD 165HZ IPS GAMING BLACKFURY BEAST 32GB (2X16GB) DDR5 5200MHZ AMD EXPO CERTIFIED DUAL CHANNEL

• Μητρική: ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS TUF B650-PLUS GAMING WIFI (AM5) RETAIL

• Τροφοδοτικό: PSU THERMALTAKE TOUGHPOWER GT 750W 80 PLUS GOLD FULL MODULAR ATX 3.1

• SSD1: KINGSTON SNV3S/500G NV3 500GB NVME PCIE GEN4 X4 M.2 2280
  • SSD2: Kingston KC3000 SSD 2TB M.2 MVMe PC1 express 40

• Κουτί: CASE KOLINK UNITY PEAK ARGB MIDI TOWER SHOWCASE - BLACK ATX 400MM CLEARANCE WITH 4 ARGB FANS

·        Οθόνη:     ΟΘΟΝΗ DELL G SERIES G2724D 27'' QHD 165HZ IPS GAMING BLACK

•  

Για υδρόψηξη δεν βρήκα 

Επεξ/σία από airtrelomike13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

ΕπεξεργαστήςCPU AMD RYZEN 9 7900 3.70GHZ 12-CORE

RYZEN 9??? 335€!!!

Why?

Θα κάνεις τόσο βαρύ multitasking; ή θα δουλεύεις συνέχεια με πολλαπλά vms;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

RYZEN 9??? 335€!!!

Why?

Θα κάνεις τόσο βαρύ multitasking; ή θα δουλεύεις συνέχεια με πολλαπλά vms;

ναι έχεις ένα δίκιο. θα δω να τη μειώσω. Στα υπόλοιπα συμφωνείς? Είναι Μπόμπα που λέμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...