Alexandros_28 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Παιδιά καλησπέρα ήθελα την βοήθεια σας όποιος γνωρίζει ψάχνω να πάρω ένα αυτοκίνητο. Μου έχουν πει ότι μπορώ να πάρω με δόσεις χωρίς τράπεζες κλπ κλπ. Ξέρει κάποιος τι ισχύει με αυτό ? Πως γίνεται τι ζητάνε εκτός από προκαταβολή!! ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δεν γίνεται να παρεις αυτοκίνητο εκτός τραπεζών.
Alexandros_28 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν γίνεται να παρεις αυτοκίνητο εκτός τραπεζών. Εγώ το γνωρίζω αλλά με μια γρήγορη ματιά στο ίντερνετ διάβασα ότι γίνονται χωρίς τράπεζες κλπ.. Για αυτό ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κάποιος!!! ευχαριστώ πολύ 1
vamvakoolas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 13 hours ago, Alexandros_28 said: Παιδιά καλησπέρα ήθελα την βοήθεια σας όποιος γνωρίζει ψάχνω να πάρω ένα αυτοκίνητο. Μου έχουν πει ότι μπορώ να πάρω με δόσεις χωρίς τράπεζες κλπ κλπ. Ξέρει κάποιος τι ισχύει με αυτό ? Πως γίνεται τι ζητάνε εκτός από προκαταβολή!! ευχαριστώ εκ τον προτέρων!! ισχυει για μεταχειρισμενο οχημα. Σιγουρα ο εμπορος θελει μια προκαταβολη με ελαχιστο το 10-20% της αξιας του οχηματος. Τα υπολοιπα τα κανετε δοσεις μεταξυ σας, τα λεγομμενα γραμματια. Καθε μηνα θα συμφωνησετε ενα ποσο και προφανως τον αριθμο δωσεων. Οποτε πληρωνεις σου δινει πισω το αντιστοιχο γραμματιο/δοση. Προσεχε αν βαλει, το επιτοκιο (δηλαδη επιβαρυνση) για το συνολικο ποσο στα γραμματια.
Alexandros_28 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 53 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ισχυει για μεταχειρισμενο οχημα. Σιγουρα ο εμπορος θελει μια προκαταβολη με ελαχιστο το 10-20% της αξιας του οχηματος. Τα υπολοιπα τα κανετε δοσεις μεταξυ σας, τα λεγομμενα γραμματια. Καθε μηνα θα συμφωνησετε ενα ποσο και προφανως τον αριθμο δωσεων. Οποτε πληρωνεις σου δινει πισω το αντιστοιχο γραμματιο/δοση. Προσεχε αν βαλει, το επιτοκιο (δηλαδη επιβαρυνση) για το συνολικο ποσο στα γραμματια. Καλημέρα φίλε μου…κατατοπιστικότατος σε αυτά που έγραψες…Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα