Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με το ebanking της εθνικης απο υπολογιστη. Ο κυριος μου browser ειναι ο chrome. Μετα το login και τον εξαψηφιο κωδικο, με πεταει σε ασπρη σελιδα. Εχω ανεβασει φωτο. Τοσο με καθαρισμο cookies που αφορουν την εθνικη οσο και με εισοδο με incognito window, το ιδιο. 

Με firefox που τον χρησιμοποιω αραια, και τον εχω ρυθμισμενο να σβηνει ιστορικο και cookies κατα την εξοδο, μετα το login και τον εξαψηφιο, με πεταει σε ασπρη σελιδα χωρις ομως να αναφερει τιποτα. 

Με edge (ενημερωμενος) που δεν τον χρησιμοποιω καθολου ο οποιος ειναι σε κατασταση απο οταν εγκατασταθηκαν τα windows, ο μπαινει κανονικα.

nbg chrome.png

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VasKag είπε

Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με το ebanking της εθνικης απο υπολογιστη. Ο κυριος μου browser ειναι ο chrome. Μετα το login και τον εξαψηφιο κωδικο, με πεταει σε ασπρη σελιδα. Εχω ανεβασει φωτο. Τοσο με καθαρισμο cookies που αφορουν την εθνικη οσο και με εισοδο με incognito window, το ιδιο. 

Με firefox που τον χρησιμοποιω αραια, και τον εχω ρυθμισμενο να σβηνει ιστορικο και cookies κατα την εξοδο, μετα το login και τον εξαψηφιο, με πεταει σε ασπρη σελιδα χωρις ομως να αναφερει τιποτα. 

Με edge (ενημερωμενος) που δεν τον χρησιμοποιω καθολου ο οποιος ειναι σε κατασταση απο οταν εγκατσταθηκαν τα windows, ο μπαινει κανονικα.

nbg chrome.png

Δοκίμασε με άλλο δίκτυο,κάνε reset το ρούτερ,βάλε το κινητό σε hotspot και δοκίμασε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοεις αλλο δικτυο? Αλλο παροχο φανταζομαι. O υπολογιστης ειναι desktop συνδεδεμενος με ethernet. οποτε ασυρματα δε μπορει να συνδεθει. Απο κινητο μπαινω κανονικα με την εφαρμογη της εθνικης στο ebanking. Reset το router δεν κανω. Επανεκκινηση εχει γινει.

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Το κάνει και σε μένα..πατάω επαναφορτωση σελίδας και μετά με  βάζει. το δοκίμασες? είναι όντως περίεργο βέβαια.. 

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εδώ και 2-3 μέρες δεν μπορώ να κατεβάσω τα statements δανείου σε μορφή pdf (δηλαδή πατάω την "Προβολή PDF", κάνει το σχετικό animation, αλλά το pdf δεν κατεβαίνει). Τις κινήσεις λογαριασμού σε μορφή pdf τις κατεβάσει κανονικά. Δοκίμασα με Chrome και με Edge. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.
47 minutes ago, mp3buddy said:

Εδώ και 2-3 μέρες δεν μπορώ να κατεβάσω τα statements δανείου σε μορφή pdf (δηλαδή πατάω την "Προβολή PDF", κάνει το σχετικό animation, αλλά το pdf δεν κατεβαίνει). Τις κινήσεις λογαριασμού σε μορφή pdf τις κατεβάσει κανονικά. Δοκίμασα με Chrome και με Edge. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος ίδιο πρόβλημα;

θα δοκιμαζα και απο το app στο κινητο. και μετα απο αλλο pc τυπικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...