Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Volga είπε

Θεωρώ οτι το Grok και οποιαδήποτε μηχανή δείξει στο κοινό η ΜΕΤΑ θα είναι σε λίγο καιρό έτη φωτός μπροστά σε επίπεδο συζητήσεων από οτιδήποτε άλλο εκει έξω, λόγω πηγής δεδομένων από Twitter και Facebook.

Καλά, με τέτοια δεδομένα αναφοράς, πάει για Νόμπελ Λογοτεχνίας!

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cr77 είπε

Καλά, με τέτοια δεδομένα αναφοράς, πάει για Νόμπελ Λογοτεχνίας!

🤣🤣 Ε εντάξει ρε συ, δεν ειναι το Messenger μόνο για τους καμμένους...

Υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις. σε Παρα πολλές σελίδες συγκεκριμένου περιεχομένου.

Σε καθε περίπτωση ομως. Ο όγκος των δεδομένων είναι τρομακτικά τεράστιος για εκπαίδευση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, gbras said:

Με ποια σειρα θα βαζατε τα ΑΙ σαν γενικη προτιμηση?

Για απλές αναζητήσεις/πληροφορίες νομίζω είναι περίπου ισάξια τα δωρεάν ChatGPT και Gemini 2.0. 

Για ανάλυση σύνθετων θεμάτων το πιο εντυπωσιακό θεωρώ οτι είναι το Perplexity με Deep Research.

Δωρεάν για μερικές χρήσεις τη μέρα.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, whoever81 είπε

Για απλές αναζητήσεις/πληροφορίες νομίζω είναι περίπου ισάξια τα δωρεάν ChatGPT και Gemini 2.0. 

Για ανάλυση σύνθετων θεμάτων το πιο εντυπωσιακό θεωρώ οτι είναι το Perplexity με Deep Research.

Δωρεάν για μερικές χρήσεις τη μέρα.

Κι εμένα με εντυπωσίασε. Για τις βλακείες που αράδιαζε 😀😀😀.... 
Π.χ.

perplexity.jpg

Άντε τώρα να το εμπιστευτείς για πιο δύσκολα πράγματα...
Κι όχι, δεν φταίνε τα ερωτήματα, ούτε η γλώσσα, διότι το deepseek απαντά σωστά ή τουλάχιστον τα καταλαβαίνει καλύτερα....

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, V.I.Smirnov said:

Κι εμένα με εντυπωσίασε. Για τις βλακείες που αράδιαζε 😀😀😀.... 
Π.χ.

perplexity.jpg

Άντε τώρα να το εμπιστευτείς για πιο δύσκολα πράγματα...
Κι όχι, δεν φταίνε τα ερωτήματα, ούτε η γλώσσα, διότι το deepseek απαντά σωστά ή τουλάχιστον τα καταλαβαίνει καλύτερα....

Καλή προσπάθεια αλλά δεν έχεις βάλει τόνο στο "αστρόβιλο" το οποίο μπορεί να το μπέρδεψε. Δεύτερον και βασικότερο δεν έχεις βάλει Deep Research.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Καλή προσπάθεια αλλά δεν έχεις βάλει τόνο στο "αστρόβιλο" το οποίο μπορεί να το μπέρδεψε. Δεύτερον και βασικότερο δεν έχεις βάλει Deep Research.

Δεν χρειάζεται τόνος. Το deepseek απάντησε ολόσωστα ακριβώς με αυτήν την πρόταση, χωρίς τίποτε παραπάνω - σε αντίθεση με όλα τα άλλα.
Επιπλέον, δεν υπάρχει άλλη έννοια σε αυτή την λέξη ώστε να μπερδευτεί.  Η ερμηνεία στο "αστροβιλο" - όταν μάλιστα συνοδεύεται και με το "ηλεκτρικό πεδίο" - είναι μονόδρομος. 

Τέλος, μπορείς να το δοκιμάσεις εσύ, να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι την "αποτελεσματικότητά" του....

Επεξ/σία από V.I.Smirnov

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...