elmario Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Προσφάτως μου έστειλαν νέα σύμβαση προς υπογραφή από την ΕΝΑΟΝ ΕΔΑ (λόγω αλλαγής του αερίου στο όνομα μου) Η σύμβαση που μ έστειλαν είναι pdf αρχείο 10 σελίδες, το οποίο πρέπει να υπογράψω και να επικυρωσω μέσω gov και να το ξανά στείλω. Η υπογραφή είναι στην 9 και στην 10 σελίδα. Η ερωτηση μου είναι η εξής: Πρέπει να σκαναρω και να στείλω πίσω και τις 10 σελίδες ή μόνο αυτές τις 2 που θέλουν υπογραφή; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από elmario
vanni Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Μπές εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou ακολούθησε τις οδηγίες ανέβασε το pdf που σου έστειλαν και θα μπει ηλεκτρονική υπογραφή σε όλες τις σελίδες και τους το στέλνεις.
elmario Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου Οκ το έκανα αυτό. Η ερωτηση μου είναι άλλη: Πρέπει να βάλω και φυσική υπογραφη και να κάνω και ψηφιακή βεβαιωση ; δηλ πρέπει να το εκτυπώσω και να το σκαναρω μετά ή μόνο η ψηφιακή βεβαίωση αρκεί; (Σορρυ αλλά δεν μου χει ξανατυχει να σχοληθω )
d_gkal Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Απ' τη στιγμή που θα σταλεί υπογεγραμμένη η σύμβαση πόσες ημέρες μετά να υπολογιζω να ανάψει ο λέβητας; Αναφέρομαι για νέα παροχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα