Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ίσως πρόκειται για μία πολύ ειδική προσφορά, εφόσον προυποθέτει να έχεις είτε ρεύμα, είτε αέριο στην ΗΡΩΝ Ενεργειακη ΑΕ.

Πληρώνοντας όμως σήμερα τα μαλλιοκέφαλά μου για αέριο😁....είδα ότι τουλάχιστον έχει στις προσφορές ένα ΔΩΡΕΑΝ 3μηνο στην πλατφόρμα CINOBO, με την εξαργύρωση 25.000 πόντων vibes

Έχω ήδη 27500 πόντους, οπότε ... θα το βάλω. Ευκαιρία να το δοκιμάσω τόσο σε Android TV box όσο και σε Smart TVs. Άποψη για το περιεχόμενό του δεν έχω. Θα αποκτήσω λογικά.

Όποιος έχει τις προυποθέσεις το τεστάρει. Γράφει ότι ακυρώνεις όποτε θέλεις.

CINOBO_ΗΡΩΝ.png

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Για την πληροτητα του θεματος, αν θες γραψε οι 25.000 ποντοι με τι ποσο πληρωμης περιπου αντιστοιχει. Για να μην "σπρωχνουμε" καποιους χωρις να εχουν καθαρη εικονα, απο εδω ή απο εκει. 

Επισης, αυτοι οι 25.000 ποντοι σε τι αλλο θα μπορουσαν να εξαργυρωθουν; Γιατι αν με αλλο τροπο μπορεις να παρεις κατι ισοδυναμης αξιας τους με ας πουμε 1€ ή 10€ υπαρχει διαφορα και μπορει να κανει μεχρι και πολυ αδυναμη την δραση του τιτλου ή αντιθετα μπορει να ειναι αξια λογου.

Αυτα για την σωστη εικονα του θεματος και την πληροτητα. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε CINOBO Δωρεάν 3μηνο μέσω 25.000 πόντων από MyΗρων
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Για την πληροτητα του θεματος, αν θες γραψε οι 25.000 ποντοι με τι ποσο πληρωμης περιπου αντιστοιχει. Για να μην "σπρωχνουμε" καποιους χωρις να εχουν καθαρη εικονα, απο εδω ή απο εκει. 

Επισης, αυτοι οι 25.000 ποντοι σε τι αλλο θα μπορουσαν να εξαργυρωθουν; Γιατι αν με αλλο τροπο μπορεις να παρεις κατι ισοδυναμης αξιας τους με ας πουμε 1€ ή 10€ υπαρχει διαφορα και μπορει να κανει μεχρι και πολυ αδυναμη την δραση του τιτλου ή αντιθετα μπορει να ειναι αξια λογου.

Αυτα για την σωστη εικονα του θεματος και την πληροτητα. 

Αρχικά ποτέ δεν θα προέτρεπα να αλλάξει κάποιος πάροχο ηλεκτrικής ενέργειας ή αερίου μόνο και μόνο για το "δώρο". Όμως εάν κάποιος είναι ήδη εκεί και δεν έχει "δει" την προσφορά γιατί να μην την εκμεταλλευθεί?

Για την ακρίβεια ούτε εγώ είμαι στην ΗΡΩΝ (είμαι ΔΕΗ και από εκεί έχω το δωρεάν 9μηνο σε ΑΝΤ1+  -  που χάρη σε μια παρόμοια ανάρτηση "ανακάλυψα"). Έχω όμως την μάνα μου και μέσω αυτής θα πάρω το δώρο (δεν την ενδιαφέρει εκείνη αυτό).

Τώρα όσον αφορά τα vibes και την συλλογή τους έχει ένα πoλλαπλό τρόπο απόκτησής τους (βάσει ποσού, έγκαιρης εξόφλησης, bonus για ηλεκτρονικό λογαριασμό κλπ). Ενδεικτικά βάζω 2 screenshots. Όποιος ήδη έχει αυτό τον πάροχο θα το ψάξει κατάλληλα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-02 123321.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-02 123455.png

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνα με τα παραπανω λοιπον χοντρικα με εξοφληση 1500€ λογαριασμων λαμβανεις 25.000 ποντους για να παρεις 3 μηνες δωρο cinobo.

Αν δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα αλλο αυτους τους ποντους, οκ,  να πεις οτι θα κανεις αυτο που προτεινεις. Παρα πολλοι το εχουμε δοκιμασει το cinobo με 1 ευρω για 3 μηνες απο οσο θυμαμαι τις προσφορες κατα καιρους. Αν μπορεις να τους κανεις κατι αλλο τους ποντους, κοιτα και τις εναλλακτικες σου λοιπον, μην βιαστεις.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος για τοπικ, αφου για τετοιο πρεπει να εχουμε ενα οφελος τουλαχιστον 10% οπως εχουμε γραψει κατ΄επαναληψη και εντος θεματων και στις οδηγιες. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε CINOBO 3μηνο μέσω 25.000 πόντων από MyΗρων
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...