Προς το περιεχόμενο

Mini PC N-one NPC SE | Intel N150 | 16 GB RAM | 512 GB SSD | Windows 11 | 130 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ArisG88 είπε

Καλημερα. Ξερει κάποιος που έχει επιλογή για να ανάβει αυτόματα μετά από διακοπή ρεύματος; Δεν το βρήκα κάπου στο bios

Ρώτα την εταιρία με pm στο facebook και εάν όχι ζήτα τους αν γίνεται να ανεβάσον νέο firmware για το bios να προσθέτει αυτή την επιλογή.

• Haha 1
Δημοσ.

Εχω στειλει και δεν εχουν απαντησει στο fb . Στο bios δεν βρηκα πουθενα τετοια επιλογη!

Δημοσ.

Παραγγέλθηκε, παραλήφθηκε, αρχικά έβαλα με το unigetui διάφορες εφαρμογές που έχω στο κύριο pc αλλά δεν ησύχαζα μέχρι να κάνω καθαρή εγκατάσταση (με βάση τις πολύτιμες συμβουλές του @zacharis1955).

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε αγορά νέας άδειας win11, ίσως την βρήκε από την μικρή partition που δεν πείραξα όταν έκανα την εγκατάσταση (στο βίντεο για καθαρή εγκατάσταση win11 σύστηνε να διαγραφτούν όλες οι partition).

Τώρα δουλεύει καλά και απομένει να το δοκιμάσω στο plex streaming. Το ανεμιστηράκι δεν το ακούω.

Το power button το πατάω προσεκτικά με μία μύτη στο κέντρο για να αποφευχθούν τα ατυχήματα που αναφέρθηκαν.

Το auto power on δεν γνώριζα ότι υπάρχει γενικά σαν δυνατότητα, για παράδειγμα σε ένα synology DS216j που έχω, όποτε έχει διακοπή ρεύματος μετά πρέπει να το ανάβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, nik5163 είπε

Παραγγέλθηκε, παραλήφθηκε, αρχικά έβαλα με το unigetui διάφορες εφαρμογές που έχω στο κύριο pc αλλά δεν ησύχαζα μέχρι να κάνω καθαρή εγκατάσταση (με βάση τις πολύτιμες συμβουλές του @zacharis1955).

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε αγορά νέας άδειας win11, ίσως την βρήκε από την μικρή partition που δεν πείραξα όταν έκανα την εγκατάσταση (στο βίντεο για καθαρή εγκατάσταση win11 σύστηνε να διαγραφτούν όλες οι partition).

Τώρα δουλεύει καλά και απομένει να το δοκιμάσω στο plex streaming. Το ανεμιστηράκι δεν το ακούω.

Το power button το πατάω προσεκτικά με μία μύτη στο κέντρο για να αποφευχθούν τα ατυχήματα που αναφέρθηκαν.

Το auto power on δεν γνώριζα ότι υπάρχει γενικά σαν δυνατότητα, για παράδειγμα σε ένα synology DS216j που έχω, όποτε έχει διακοπή ρεύματος μετά πρέπει να το ανάβω.

Το κλειδί των Windows είναι αποθηκευμένο στο BIOS οπότε delete ALL partitions κλπ

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nik5163 είπε

Για DS216j:
Control Panel --> Hardware & Power --> στο πρωτο tab GENERAL ---> Power Recovery κυριολεκτικα η πρωτη πρωτη επιλογη (Restart Automatically when power supply issue is fixed)

Μα δεν κοιταξες ποτε τα μενου? 10 χρονια σχεδον...

Επεξ/σία από oletiras
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 16/04/2025 at 18:03, oletiras said:

Για DS216j:
Control Panel --> Hardware & Power --> στο πρωτο tab GENERAL ---> Power Recovery κυριολεκτικα η πρωτη πρωτη επιλογη (Restart Automatically when power supply issue is fixed)

δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για εμένα, το synology το έχω μόνο για streaming και ένα δεύτερο backup αρχείων. Πάντως ευχαριστώ, το ενεργοποίησα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι άδειες είναι στο Bios όπως λέει ο @zacharis1955, ακόμα κι αν σβήσεις όλο τον σκληρό ή αν τον αλλάξεις με καινούργιο, πάντα υπάρχει.

Δημοσ.

Έχει βρει κάποιος στο bios πως το ρυθμίζουμε να ξεκινάει αυτόματα όταν παίρνει ρεύμα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snb είπε

Έχει βρει κάποιος στο bios πως το ρυθμίζουμε να ξεκινάει αυτόματα όταν παίρνει ρεύμα;

Δεν υπάρχει ρύθμιση για αυτό

Είναι φτωχό το bios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...