philos Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ενεργοποίησα τον secure folder της Samsung στο κινητό μου και πέρασα κάποιες εφαρμογές. Θέλω να ρωτήσω τα εξής όποιος ξέρει: 1. Τι γίνεται με τη youtube app / google account; Για παράδειγμα δεν κατάφερα να αποσυνδεθώ από το youtube (την έξω από τον φάκελο app). Επίσης τι γίνεται με το google account και τη σύνδεση της συσκευής με ό,τι αφορά αυτό; 2. Τα push notifications μου έρχονται με τίτλο "κρυφό περιεχόμενο". Πως το διορθώνω αυτό; 3. Θα μπορώ να λαμβάνω push notifications ενώ ο φάκελος είναι κλειδωμένος ή τεσπα είμαι με κλειστή την οθόνη (έχω ορίσει να κλειδώνει ο φάκελος κάθε φορά που κλείνει η οθόνη) κι αν ναι πως; Τις χρειάζομαι για alpha bank app, messenger, facebook, yahoo mail και youtube και γενικά τις χρειάζομαι. 4. Και κάτι τελευταίο, πως μπορώ να εισάγω τα δεδομένα της εφαρμογής SMS και των Επαφών αν τις περάσω στον secury folder; Ξέρω είναι πολλά τα παραπάνω, αλλά όποιος ξέρει και έχει εμπειρία θα με σώσει Επεξ/σία 2 Μαρτίου από philos
Moderators Λύση stormrain Δημοσ. 3 Μαρτίου Moderators Λύση Δημοσ. 3 Μαρτίου 1. Οι εξω με τις μεσα εφαρμογες ειναι ανεξαρτητες. Εξω μπορεις να εισαι συνδεδεμενος με το κανονικο σου youtube profile και μεσα με ενα διαφορετικο και θα λειτουργουν και τα δυο αυτονομα. Το google account ειναι ασχετο, η "εξω" πλευρα της συσκευης ειναι κανονικα συνδεδεμενη με αυτο, δεν αλλαζει κατι. 2. Δεν εχει κατι να διορθωσεις. Αυτη υποτιθεται ειναι και η λειτουργια του φακελου, να προστατευεις ο,τι χρειαζεται προστασια, αν φαινονταν τα notifications θα καταστρατηγουνταν το νοημα του φακελου. 3. Θα μπορεις. Απλα δεν θα σου λεει τι ειναι, θα πρεπει πρωτα να ξεκλειδωνεις τον φακελο και μετα θα βλεπεις το push της Alpha πχ για εγκριση κλπ. 4. Για τις επαφες αν και δεν το εχω κανει, αν δεν θελεις να συγχρονισεις με καποιο νεο mail, υποθετω θα χρειαστει να τις κανεις εξαγωγη σε vcf ή κατι τετοιο και μετα να περασεις το αρχειο στον φακελο και απο κει να τις εισαγεις στον κρυφο τηλεφωνικο καταλογο. Αν και ενδεχομενως να γινεται και πιο ευκολα. Για τα sms κατεβασε μια εφαρμογη backup, εγω χρησιμοποιω την Sms Backup and Restore, και με την παραπανω λογικη παρε ενα backup και κανε restore εντος φακελου. 1
pp6210 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου συμπληρωνω στο 4, εγω εβαλα και στο secure folder το κανονικο μου gmail για να εχω τα contacts και chrome profile, απλως εχω φορτωσει και τους αλλους λογαριασμους που θελω και αφηνω εκεινον που θελω καθε φορ ενεργο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα